KAPLER SCRIS

Contactgegevens KAPLER SCRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAPLER SCRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAPLER SCRIS

Regio (region): TOURNAI HAINAUT B-7500 - BE, België

Adres (address): Rue Albert Asou 7, België

Telefoon (phone): +3269842856 +3269842856

Fax (fax): +32 (12) 347-39-15 +32 (12) 347-39-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAPLER SCRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAPLER SCRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAPLER SCRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAPLER SCRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAPLER SCRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAPLER SCRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAPLER SCRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAPLER SCRIS
Products information KAPLER SCRIS

BTW identificatienummer (tax): BE09870635986
Ondernemingsnummer: 2103027343
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 624,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in KAPLER SCRIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAPLER SCRIS
(Get full report from official database of BE for KAPLER SCRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAPLER SCRIS
Addition kinds of activities for KAPLER SCRIS

262103. Speciaal of chemisch behandelde papieren | Specialty or chemically treated papers
362103. Controleapparatuur voor elektrische bussen en locomotieven | Control equipment for electric buses and locomotives
633102. Brand-, zee- en ongevallenverzekering en vervoerders | Fire, marine and casualty insurance and carriers
10610401. Scheelite mijnbouw | Scheelite mining
28340300. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
47890202. Zaalauto diensten | Parlor car services
52310300. Muurbedekkingen | Wallcoverings
76991205. Replaatiewinkel, behalve bestek | Replating shop, except silverware
78190402. Film bibliotheek, stock footage | Film library, stock footage

Werken bij KAPLER SCRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAPLER SCRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAPLER SCRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAPLER SCRIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • Medewerker schrijnwerkerij | optie vast | dagdienst | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een arbeider met ervaring in de houtsector. Jouw takenpakket omvat: Verlijmen van keukendeuren Afschuren van houten onderdelen met de hand of met een schuurmachine Je kan ook ingezet worden op een andere afdeling in de schrijnwerkerij Je krijgt de kans om in daguren te werken (6u-14u30, 7u-15u30 of 8u-16u30)

  • Chauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kalmthout zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je zal instaan voor het transport van afzetcontainers, met camion-remorque, in gans het land. Je zal eveneens instaan voor het onderhouden van je container. Ons aanbod : Vast werk na interim periode Aangename & familiale werksfeer Voornamelijk nationaal transport Flexibele uren in overeenstemming Interne & externe opleidingen Recent wagenpark

  • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DE TRIANGEL

    Type: Studentenjob

    Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • Docent FYSICA (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

  • Enthousiaste vrijwillige buschauffeurs! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie in het Dagverzorgingscentrum . De busritten met onze bewoners vinden plaats in de voormiddag en in de namiddag. Er wordt wekelijks bekeken wanneer de vrijwilliger een rit zou kunnen rijden in de weken nadien. De ritten starten in de voormiddag om 8 uur en duren max 2uur. De ritten in de namiddag starten ongeveer om 16u en duren ook max 2 uur. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van KAPLER SCRIS in sociale netwerken
Look for responds of KAPLER SCRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAPLER SCRIS. Laat een reactie achter voor KAPLER SCRIS. KAPLER SCRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAPLER SCRIS. Leave a respond for KAPLER SCRIS. KAPLER SCRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAPLER SCRIS op de google maps. Adres en contacten KAPLER SCRIS
Location of KAPLER SCRIS on the google maps. Address and contacts of KAPLER SCRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come KAPLER SCRIS KAPLER SCRIS: A & C Systems BVBA | Chambre Decommerce Belgo-Lux-Chilienne | CARAVANCENTER VAN DEN DRIESSCHE | Bulstar BVBA | B.G.M. bvba

Other related companies as KAPLER SCRIS: A & C Systems BVBA | Chambre Decommerce Belgo-Lux-Chilienne | CARAVANCENTER VAN DEN DRIESSCHE | Bulstar BVBA | B.G.M. bvba

KAPLER SCRIS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio TOURNAI HAINAUT B-7500 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is KAPLER SCRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09870635986. Het bedrijf KAPLER SCRIS bevindt zich op het adres: Rue Albert Asou 7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 624,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in KAPLER SCRIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAPLER SCRIS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAPLER SCRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAPLER SCRIS, openstaande posities, locatie van KAPLER SCRIS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KAPLER SCRIS is a company, that was registered 2003 in TOURNAI HAINAUT B-7500 - BE region, Belgium. Full name of company is KAPLER SCRIS, company assigned to the tax number BE09870635986. The company KAPLER SCRIS is located at the address: Rue Albert Asou 7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 624,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in KAPLER SCRIS were not found.
The main activity of KAPLER SCRIS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KAPLER SCRIS is not available. You also can look at reviews of KAPLER SCRIS, open positions, location of KAPLER SCRIS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAPLER SCRIS, TOURNAI HAINAUT B-7500 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAPLER SCRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAPLER SCRIS, TOURNAI HAINAUT B-7500 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAPLER SCRIS, employees, financial statistics.