RUN AT

Contactgegevens RUN AT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUN AT: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUN AT

Regio (region): GRIMBERGEN NONE 1850 - BE, België

Adres (address): WIELEWAALLAAN 67, België

Telefoon (phone): +32495365340 +32495365340

Fax (fax): +32 (63) 706-66-30 +32 (63) 706-66-30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUN AT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUN AT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUN AT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUN AT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUN AT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUN AT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUN AT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUN AT
Products information RUN AT

BTW identificatienummer (tax): BE01379577636
Ondernemingsnummer: 8435821533
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in RUN AT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUN AT
(Get full report from official database of BE for RUN AT)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUN AT
Addition kinds of activities for RUN AT

346203. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
871101. Sanitaire ingenieurs | Sanitary engineers
24520103. Boerderijen gebouwen, geprefabriceerd of draagbaar: hout | Farm buildings, prefabricated or portable: wood
35470209. Stalen rollende machines | Steel rolling machinery
38120402. hydrofoons | Hydrophones

Werken bij RUN AT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUN AT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUN AT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUN AT. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • Bakker vaste nacht (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bakker (m/v) gezocht voor een industriële bakkerij te Ruddervoorde. Dit is een opdracht in vaste nacht met optie vast. Als bakker zijn dit jouw taken: bakken van brood en banket klaarmaken van allerhande producten voor de winkels onderhoud van het atelier

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: HOUSE-CARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Chocolatier DUMON

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OMNINO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

Zoek naar antwoorden van RUN AT in sociale netwerken
Look for responds of RUN AT in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUN AT. Laat een reactie achter voor RUN AT. RUN AT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUN AT. Leave a respond for RUN AT. RUN AT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUN AT op de google maps. Adres en contacten RUN AT
Location of RUN AT on the google maps. Address and contacts of RUN AT

Andere gerelateerde bedrijven als come RUN AT RUN AT: A.I.V. Industries | Engels Sportswear | Emil Ipsen & co GmbH | Chenet, Laurent | Digital Imaging

Other related companies as RUN AT: A.I.V. Industries | Engels Sportswear | Emil Ipsen & co GmbH | Chenet, Laurent | Digital Imaging

RUN AT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio GRIMBERGEN NONE 1850 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is RUN AT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01379577636. Het bedrijf RUN AT bevindt zich op het adres: WIELEWAALLAAN 67. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 212,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in RUN AT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUN AT is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUN AT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUN AT, openstaande posities, locatie van RUN AT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RUN AT is a company, that was registered 1998 in GRIMBERGEN NONE 1850 - BE region, Belgium. Full name of company is RUN AT, company assigned to the tax number BE01379577636. The company RUN AT is located at the address: WIELEWAALLAAN 67. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 212,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in RUN AT were not found.
The main activity of RUN AT is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RUN AT is not available. You also can look at reviews of RUN AT, open positions, location of RUN AT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUN AT, GRIMBERGEN NONE 1850 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUN AT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUN AT, GRIMBERGEN NONE 1850 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUN AT, employees, financial statistics.