Slots and Games nv

Contactgegevens Slots and Games nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Slots and Games nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Slots and Games nv

Regio (region): Anderlecht, B-1070 - BE, België

Adres (address): Bergensesteenweg 814, België

Telefoon (phone): 32 32

Fax (fax): +32 (2) 203-94-34 +32 (2) 203-94-34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Slots and Games nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Slots and Games nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Slots and Games nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Slots and Games nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Slots and Games nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Slots and Games nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Slots and Games nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Slots and Games nv
Products information Slots and Games nv

BTW identificatienummer (tax): BE08406433105
Ondernemingsnummer: 3773223876
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Slots and Games nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Slots and Games nv
(Get full report from official database of BE for Slots and Games nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Slots and Games nv
Addition kinds of activities for Slots and Games nv

17990612. Voorafgemaakte open haard installatie | Prefabricated fireplace installation
23399905. Moederschapskleding | Maternity clothing
27320200. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
35699904. Brandwonden of wasmachines | Brake burnishing or washing machines
36749910. Solid state elektronische apparaten, nec | Solid state electronic devices, nec
39999924. Magic apparatuur, benodigdheden en rekwisieten | Magic equipment, supplies, and props
55510401. Marine leveringen, nec | Marine supplies, nec
80499900. Kantoren van gezondheidspraktijken, nec | Offices of health practitioners, nec
83610303. Fysiek gehandicapt thuis | Physically handicapped home
86110100. Vakverenigingen | Trade associations

Werken bij Slots and Games nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Slots and Games nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Slots and Games nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Slots and Games nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als distributiechauffeur sta je in voor de correcte levering van goederen naar verschillende klanten, zowel food als non-food. Je krijgt na een korte opleiding een route toebedeeld, waarna je zelfstandig aan de slag kan. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, alsook de nodige documenten en vooropgestelde instructies.

  • Technisch medewerker productie (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 8 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag en vrijdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, koken en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

Zoek naar antwoorden van Slots and Games nv in sociale netwerken
Look for responds of Slots and Games nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Slots and Games nv. Laat een reactie achter voor Slots and Games nv. Slots and Games nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Slots and Games nv. Leave a respond for Slots and Games nv. Slots and Games nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Slots and Games nv op de google maps. Adres en contacten Slots and Games nv
Location of Slots and Games nv on the google maps. Address and contacts of Slots and Games nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Slots and Games nv Slots and Games nv: Vanderputte Luc | Linux Systems | A D K Pleisterwerken | Bodecor NV | Volkssterrenwacht Urania

Other related companies as Slots and Games nv: Vanderputte Luc | Linux Systems | A D K Pleisterwerken | Bodecor NV | Volkssterrenwacht Urania

Slots and Games nv is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Anderlecht, B-1070 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Slots and Games nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08406433105. Het bedrijf Slots and Games nv bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 814. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 531,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Slots and Games nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Slots and Games nv is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Slots and Games nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Slots and Games nv, openstaande posities, locatie van Slots and Games nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Slots and Games nv is a company, that was registered 1985 in Anderlecht, B-1070 - BE region, Belgium. Full name of company is Slots and Games nv, company assigned to the tax number BE08406433105. The company Slots and Games nv is located at the address: Bergensesteenweg 814. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 531,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Slots and Games nv were not found.
The main activity of Slots and Games nv is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Slots and Games nv is not available. You also can look at reviews of Slots and Games nv, open positions, location of Slots and Games nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Slots and Games nv, Anderlecht, B-1070 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Slots and Games nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Slots and Games nv, Anderlecht, B-1070 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Slots and Games nv, employees, financial statistics.