C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE
Private companiesRailroad Transportation • C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE

Contactgegevens C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Trierstraat 31,1040, België

Telefoon (phone): 02 285 02 11 02 285 02 11

Fax (fax): 02 230 74 43 02 230 74 43

E-Mail: bouw_industrie@acv_csc.be; batiment_industrie@acv_csc.be

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE
Products information C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE

BTW identificatienummer (tax): BE07087524414
Ondernemingsnummer: 4016571044
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE
(Get full report from official database of BE for C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE
Addition kinds of activities for C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE

966104. Ruimteonderzoek en technologie, niveau van overheid | Space research and technology, level of government
20460110. Tapioca | Tapioca
23920204. Schoenen tassen: gemaakt van aangekochte materialen | Shoe bags: made from purchased materials
39491001. Bowlingbanen en accessoires | Bowling alleys and accessories
50330105. Siding, behalve hout | Siding, except wood
87110101. Verontreinigingstechniek | Pollution control engineering

Werken bij C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse-operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

  • Verpleegkundige projectstaffing Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden in een woon- en zorgcentrum in regio Temse. Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten. Je zal de verpleegtechnische taken en de hygiënische zorgen toepassen die gelinkt zijn aan deze setting. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Volledige Ploeg Metsers regio Mechelen - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een algemene bouwonderneming die zich specialiseren in Projectontwikkeling, renovatie en nieuwbouw zijn wij op zoek naar een volledige ploeg metsers. Hebben jullie samen zin om in een nieuw avontuur te stappen laat ons dan snel iets weten Jullie taken bestaan uit: Metsen woningen bij nieuwbouw of renovatieprojecten, appartementen en villa's? Je werkt in de regio Mechelen - Antwerpen Onmiddelijk vaste indienstname is mogelijk

  • Gemotiveerde inpakmedewerker - daguren te Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze opdrachtgever, een familiale KMO, te Sint-Amands zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakmedewerker.  Takenpakket: je zal instaan voor het plaatsen van karton aan het begin van de inpaklijn controleren van de verpakkingen kartonnen verpakkingen vouwen en in dozen plaatsen stapelen van dozen op een transpallet

  • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PWA HAALTERT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

  • Loketbediende student (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een groot voedingsbedrijf in Koolskamp zijn we op zoek naar een jobstudent voor het loket. Je zit aan de receptie en behandelt binnenkomende telefoons en mails. Je ontvangt de chauffeurs (meestal boeren) die groenten komen leveren. Je zorgt dat alle administratie in orde is. Je staat in voor de controle van facturen en allerlei andere uitvoerende administratieve taken bijvoorbeeld klassement.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • Telecomtechnieker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

Zoek naar antwoorden van C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE in sociale netwerken
Look for responds of C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE. Laat een reactie achter voor C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE. C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE. Leave a respond for C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE. C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE op de google maps. Adres en contacten C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE
Location of C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE on the google maps. Address and contacts of C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE

Andere gerelateerde bedrijven als come C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE: AANNEMINGEN VAN WELLEN NV | ATF NV | Netwalker | BMS Champetterke | Areps ASBL

Other related companies as C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE: AANNEMINGEN VAN WELLEN NV | ATF NV | Netwalker | BMS Champetterke | Areps ASBL

C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07087524414. Het bedrijf C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE bevindt zich op het adres: Trierstraat 31,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 550,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE, openstaande posities, locatie van C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie bouw_industrie@acv_csc.be; batiment_industrie@acv_csc.be

C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE is a company, that was registered 2004 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE, company assigned to the tax number BE07087524414. The company C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE is located at the address: Trierstraat 31,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 550,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE were not found.
The main activity of C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE is not available. You also can look at reviews of C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE, open positions, location of C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE on the map. For more information, write us to email bouw_industrie@acv_csc.be; batiment_industrie@acv_csc.be

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.S.C. BATIMENT & INDUSTRIE, employees, financial statistics.