incident vzw

Contactgegevens incident vzw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data incident vzw: address, phone, fax, email, website, opening hours

incident vzw

Regio (region): brussel, 1000 - BE, België

Adres (address): vaartstraat 26 b3, België

Telefoon (phone): 32-2-2235985 32-2-2235985

Fax (fax): +32 (63) 355-58-42 +32 (63) 355-58-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) incident vzw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "incident vzw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "incident vzw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van incident vzw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen incident vzw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of incident vzw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees incident vzw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti incident vzw
Products information incident vzw

BTW identificatienummer (tax): BE03923736572
Ondernemingsnummer: 6997436523
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 563,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in incident vzw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor incident vzw
(Get full report from official database of BE for incident vzw)

Aanvulling soorten activiteiten voor incident vzw
Addition kinds of activities for incident vzw

097100. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
204603. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
344699. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
24991202. Bussen, hout | Bushings, wood
33399915. Tellurium raffinage (primaire) | Tellurium refining (primary)

Werken bij incident vzw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in incident vzw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor incident vzw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for incident vzw. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

  • Kassamedewerker Supermarkt (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag in een supermarkt werken? Lijkt kassamedewerker jou de ideale job? Wil je graag veel klantencontact? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze job!

  • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

  • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • JOBSTUDENT WINKELMEDEWERKER (Lier) M/V (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SNOEYS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) voor onze vestiging in Lier.

  • MONTEUR CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: BERBEN PASCAL CV EN SANITAIR

    Type: Vaste Job

    Als monteur centrale verwarming en sanitair plaats je vloerverwarming, sanitaire leidingen en toestellen, ventilatie,....

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • CAD Designer - Burgerlijke Bouwkunde (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Unit Civil & Tracks (DESIGN CIVIL ENGINEERING) is verantwoordelijk voor het ontwerpen van hydraulische, geotechnische, beton- en staalstructuren, bruggen, tunnels en gebouwen in diverse stadia van haalbaarheidsstudies en bouwaanvraagplannen tot detailstudies voor bestekken. Binnen de dienst wordt in de uitwerking van deze studies ondersteuning geboden met betrekking tot grondonderzoek en geologie, hydraulica, saneringen, grondwerken en de milieutechnische aspecten en worden ook specifieke competenties uitgebouwd zoals strukturele brandveiligheid, tunnelveiligheid (ventilatie) en HVAC in relatie tot de ontworpen infrastructuur. De dienst staat eveneens de dienst ook in voor de technische ondersteuning tijdens de werken in uitvoering. Tuc Rail is gelegen rechtover het Zuid-station Brussel. Zeer gemakkelijke verbinding met het openbaar vervoer. • Je ondersteunt de Design Engineer bij de studie en het ontwerp van civieltechnische bouwwerken in verschillende projectfases (van haalbaarheidsstudie tot detailstudie en as built). • Je stelt plannen en 3D-modellen van de projecten op: structuren, wapeningen, hydraulica, geotechniek en stukplannen voor aanbestedingen van civieltechnische bouwwerken zoals bruggen, viaducten, spooronderdoorgangen, steunconstructies, tunnels en technische gebouwen. • Je bent verantwoordelijke voor de integratie van je ontwerpen in de omgeving en met andere disciplines zoals sporen, bovenleiding en seininrichting. • Je werkt binnen het kader van de BIM-principes (Building Information Model). • Je analyseert en zoekt mee naar oplossingen bij eventuele problemen bij het ontwerpen van plannen. • Je controleert de plannen van derden (3D-modellen, bekistings- en wapeningsplannen, werkhuisplannen,…). • Je stelt de hoeveelheden op voor de meetstaten die deel uitmaken van de bestekken voor de aanbestedingen. Profiel • Je bent bachelor of je hebt net je Master in de Industriële Wetenschappen (optie bouwkunde) behaald en bent op zoek naar een eerste professionele ervaring • Je hebt een doorgedreven kennis in bouwkunde: burgerlijke bouwkunde, architectuur, technische gebouwen, hydraulische werken • Je hebt een eerste ervaring als CAD Designer civil engineering • Je bent leergierig en nauwkeurig • Je bent communicatief, pragmatisch en een echte teamplayer • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, kennis van het Frans is een pluspunt. • Je hebt een goede kennis van AutoCAD (2D en 3D) • Kennis van AutoCAD Civil 3D een/of Revit is een pluspunt • Kennis van BIM is een meerwaarde Aanbod •Een contract van onbepaalde duur •Een aantrekkelijk salaris en een bonus gebaseerd op je jaarlijkse prestaties •Groeps- en hospitalisatieverzekering •Maaltijdcheques •Dertien compensatieverlofdagen (bij voltijds uurrooster) •Carrièreplan met opleidingen •Voordelige tarieven voor de verplaatsingen met de trein Interesse? Klik dan nu op de rode sollicitatieknop en bezorg ons je cv en motivatiebrief. 

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van incident vzw in sociale netwerken
Look for responds of incident vzw in social networks

Lees alle opmerkingen voor incident vzw. Laat een reactie achter voor incident vzw. incident vzw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for incident vzw. Leave a respond for incident vzw. incident vzw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie incident vzw op de google maps. Adres en contacten incident vzw
Location of incident vzw on the google maps. Address and contacts of incident vzw

Andere gerelateerde bedrijven als come incident vzw incident vzw: Brussels Consulting Group SA | F.O.C.E.F ASBL | Pro-Def NV | Meijsen Ondergrondse Infracstructure B.V. | Elecnet sprl

Other related companies as incident vzw: Brussels Consulting Group SA | F.O.C.E.F ASBL | Pro-Def NV | Meijsen Ondergrondse Infracstructure B.V. | Elecnet sprl

incident vzw is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio brussel, 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is incident vzw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03923736572. Het bedrijf incident vzw bevindt zich op het adres: vaartstraat 26 b3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 563,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in incident vzw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van incident vzw is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van incident vzw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van incident vzw, openstaande posities, locatie van incident vzw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

incident vzw is a company, that was registered 2008 in brussel, 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is incident vzw, company assigned to the tax number BE03923736572. The company incident vzw is located at the address: vaartstraat 26 b3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 563,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in incident vzw were not found.
The main activity of incident vzw is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of incident vzw is not available. You also can look at reviews of incident vzw, open positions, location of incident vzw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over incident vzw, brussel, 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf incident vzw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about incident vzw, brussel, 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company incident vzw, employees, financial statistics.