Tiense Suikerraffinaderij N.V.

Contactgegevens Tiense Suikerraffinaderij N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tiense Suikerraffinaderij N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tiense Suikerraffinaderij N.V.

Regio (region): TIENEN 3300 - BE, België

Adres (address): Aandorenstraat 1, België

Telefoon (phone): +3216801304 +3216801304

Fax (fax): +3216821067 +3216821067

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tiense Suikerraffinaderij N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tiense Suikerraffinaderij N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tiense Suikerraffinaderij N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tiense Suikerraffinaderij N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tiense Suikerraffinaderij N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tiense Suikerraffinaderij N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tiense Suikerraffinaderij N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tiense Suikerraffinaderij N.V.
Products information Tiense Suikerraffinaderij N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08546234130
Ondernemingsnummer: 4322814941
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Tiense Suikerraffinaderij N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tiense Suikerraffinaderij N.V.
(Get full report from official database of BE for Tiense Suikerraffinaderij N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tiense Suikerraffinaderij N.V.
Addition kinds of activities for Tiense Suikerraffinaderij N.V.

319999. Lederwaren, nec, nec | Leather goods, nec, nec
329900. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
353202. Apparatuur voor mineraalbewerking | Mineral beneficiation equipment
20340101. Soep mengt | Soup mixes
50450104. Terminals, computer | Terminals, computer
50840108. Machines en apparatuur voor de productie van melkproducten | Milk products manufacturing machinery and equipment
50859900. Industriële benodigdheden, nec | Industrial supplies, nec
51469901. Vis, genezen | Fish, cured
83220101. Volwassen kinderdagverblijf | Adult day care center

Werken bij Tiense Suikerraffinaderij N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tiense Suikerraffinaderij N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tiense Suikerraffinaderij N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tiense Suikerraffinaderij N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator fabricatie (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brouwerij in Bocholt zoeken we een technisch operator voor de afdeling fabricatie in 3 ploegen. Jouw taak is het opvolgen van het fabricatieplan van de shift zodat het productiedoel gerealiseerd wordt: - Je controleert het fabricatieproces en bevestigt de stappen in de automatische programma's - Je zorgt ervoor dat de juiste besturingsbeelden op het scherm staan en kan deze aanpassen indien nodig - Je kan actie ondernemen bij storingen - Je voert kwaliteitscontroles uit en registreert deze - Je kan HACCP voorschriften doorvoeren en noteren - Je kan afwijkingen van de normen vaststellen en doorgeven - Je rapporteert aan de teamleider en collega's - Je kan werkfiches correct en volledig invullen - Je zorgt voor orde en netheid en hebt oog voor grondstof- of materiaaltekorten

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • Poetshulp regio Tielt - Actief NV (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van Tiense Suikerraffinaderij N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Tiense Suikerraffinaderij N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tiense Suikerraffinaderij N.V.. Laat een reactie achter voor Tiense Suikerraffinaderij N.V.. Tiense Suikerraffinaderij N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tiense Suikerraffinaderij N.V.. Leave a respond for Tiense Suikerraffinaderij N.V.. Tiense Suikerraffinaderij N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tiense Suikerraffinaderij N.V. op de google maps. Adres en contacten Tiense Suikerraffinaderij N.V.
Location of Tiense Suikerraffinaderij N.V. on the google maps. Address and contacts of Tiense Suikerraffinaderij N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Tiense Suikerraffinaderij N.V. Tiense Suikerraffinaderij N.V.: I.L.G. | Instituut Marie-Ann | Parduyns SA | TATTOO ZONE | Immo mv

Other related companies as Tiense Suikerraffinaderij N.V.: I.L.G. | Instituut Marie-Ann | Parduyns SA | TATTOO ZONE | Immo mv

Tiense Suikerraffinaderij N.V. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio TIENEN 3300 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Tiense Suikerraffinaderij N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08546234130. Het bedrijf Tiense Suikerraffinaderij N.V. bevindt zich op het adres: Aandorenstraat 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 761,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Tiense Suikerraffinaderij N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tiense Suikerraffinaderij N.V. is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tiense Suikerraffinaderij N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tiense Suikerraffinaderij N.V., openstaande posities, locatie van Tiense Suikerraffinaderij N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tiense Suikerraffinaderij N.V. is a company, that was registered 1997 in TIENEN 3300 - BE region, Belgium. Full name of company is Tiense Suikerraffinaderij N.V., company assigned to the tax number BE08546234130. The company Tiense Suikerraffinaderij N.V. is located at the address: Aandorenstraat 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 761,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Tiense Suikerraffinaderij N.V. were not found.
The main activity of Tiense Suikerraffinaderij N.V. is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Tiense Suikerraffinaderij N.V. is not available. You also can look at reviews of Tiense Suikerraffinaderij N.V., open positions, location of Tiense Suikerraffinaderij N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tiense Suikerraffinaderij N.V., TIENEN 3300 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tiense Suikerraffinaderij N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tiense Suikerraffinaderij N.V., TIENEN 3300 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tiense Suikerraffinaderij N.V., employees, financial statistics.