youth-culture.net

Contactgegevens youth-culture.net: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data youth-culture.net: address, phone, fax, email, website, opening hours

youth-culture.net

Regio (region): Gentbrugge Oost-Vlaanderen 9050 - BE, België

Adres (address): Kerkstraat 143, België

Telefoon (phone): +32092323097 +32092323097

Fax (fax): +32 (61) 652-96-85 +32 (61) 652-96-85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) youth-culture.net: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "youth-culture.net"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "youth-culture.net"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van youth-culture.net, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen youth-culture.net. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of youth-culture.net, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees youth-culture.net. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti youth-culture.net
Products information youth-culture.net

BTW identificatienummer (tax): BE05216827392
Ondernemingsnummer: 7943359375
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 292,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in youth-culture.net zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor youth-culture.net
(Get full report from official database of BE for youth-culture.net)

Aanvulling soorten activiteiten voor youth-culture.net
Addition kinds of activities for youth-culture.net

20220102. Pasta, kaas | Pastes, cheese
20340303. Groenten, gedroogd of gedehydreerd (met uitzondering van vriesdroog) | Vegetables, dried or dehydrated (except freeze-dried)
20610000. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
22990603. Voorbereiding van textielvezels voor het spinnen (schuren en kammen) | Preparing textile fibers for spinning (scouring and combing)
28650203. benzine | Benzene
32920702. Tegel, vinyl asbest | Tile, vinyl asbestos
34520202. Lente wassers, metaal | Spring washers, metal
34629902. Ankers, gesmeed | Anchors, forged
73730400. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services

Werken bij youth-culture.net: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in youth-culture.net: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor youth-culture.net. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for youth-culture.net. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief ondersteunend medewerker bank (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bank ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je maakt een inventaris van alle documenten die we ontvangen van externe bronnen Je controleert dossiers op volledigheid en inhoud Je voert algemene administratief ondersteunende taken uit

  • Finance Medewerker - dienstensector - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een leergierige Finance Medewerker die enthousiast uitziet naar een project van enkele maanden in Kontich. Onze klant is actief binnen de dienstensector en gelegen in Kontich. Je komt terecht in een KMO bestaande uit ongeveer 15 medewerkers. Als Finance Medewerker sta je in voor volgende zaken: Je boekt aankoop- en verkoopfacturen alsook de banken Je verricht de betalingen Je biedt ondersteuning bij administratieve taken Je ziet payrollgegevens na Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Administratief bediende Dispatch/Planner (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: algemene administratie van de afdeling je staat in contact met klanten, leveranciers, chauffeurs,... je Biedt ondersteuning waar nodig

  • Bandenmonteur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

  • Werfleider wegenis- en rioleringswerken (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider: Coördineer je de werven in samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers Volg je de werfbudgetten en de meet- en vorderingsattesten op Zorg je voor een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van de projecten

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Huishoudhulp dienstencheques Maaseik (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • HUISHOUDHULP LIER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lier en Berlaar zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp dienstencheques Bree (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bree voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • Klinisch psycholoog (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LIPSYCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    • psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen (en evt ouderen) • individuele begeleidingen en relatietherapieën • zowel psychotherapie als eerstelijnsgesprekken • onlinehulp via beveiligd online therapieplatform is mogelijk • zich engageren in de verdere uitbouw van de praktijk (Intra-Extra) • overleg met en advies/consult aan eerstelijnsdiensten, verwijzers, e.a. • verslaggeving in het elektronisch cliëntendossier en opvolging naar verwijzers • beschikbaar zijn om een blok buiten de kantooruren te werken is een pluspunt

Zoek naar antwoorden van youth-culture.net in sociale netwerken
Look for responds of youth-culture.net in social networks

Lees alle opmerkingen voor youth-culture.net. Laat een reactie achter voor youth-culture.net. youth-culture.net bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for youth-culture.net. Leave a respond for youth-culture.net. youth-culture.net on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie youth-culture.net op de google maps. Adres en contacten youth-culture.net
Location of youth-culture.net on the google maps. Address and contacts of youth-culture.net

Andere gerelateerde bedrijven als come youth-culture.net youth-culture.net: Meplac SA | Koopman International BV | De Mild E BVBA | Leclerc J-F | Jaga NV

Other related companies as youth-culture.net: Meplac SA | Koopman International BV | De Mild E BVBA | Leclerc J-F | Jaga NV

youth-culture.net is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Gentbrugge Oost-Vlaanderen 9050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is youth-culture.net, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05216827392. Het bedrijf youth-culture.net bevindt zich op het adres: Kerkstraat 143. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 292,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in youth-culture.net zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van youth-culture.net is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van youth-culture.net is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van youth-culture.net, openstaande posities, locatie van youth-culture.net op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

youth-culture.net is a company, that was registered 1996 in Gentbrugge Oost-Vlaanderen 9050 - BE region, Belgium. Full name of company is youth-culture.net, company assigned to the tax number BE05216827392. The company youth-culture.net is located at the address: Kerkstraat 143. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 292,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in youth-culture.net were not found.
The main activity of youth-culture.net is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of youth-culture.net is not available. You also can look at reviews of youth-culture.net, open positions, location of youth-culture.net on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over youth-culture.net, Gentbrugge Oost-Vlaanderen 9050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf youth-culture.net, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about youth-culture.net, Gentbrugge Oost-Vlaanderen 9050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company youth-culture.net, employees, financial statistics.