xactsoft

Contactgegevens xactsoft: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data xactsoft: address, phone, fax, email, website, opening hours

xactsoft

Regio (region): Hechtel BE 3940 - BE, België

Adres (address): hasseltsebaan 122, België

Telefoon (phone): +32 11 73 36 31 +32 11 73 36 31

Fax (fax): +32 (55) 417-13-96 +32 (55) 417-13-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) xactsoft: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "xactsoft"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "xactsoft"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van xactsoft, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen xactsoft. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of xactsoft, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees xactsoft. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti xactsoft
Products information xactsoft

BTW identificatienummer (tax): BE09971710205
Ondernemingsnummer: 8936523437
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in xactsoft zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor xactsoft
(Get full report from official database of BE for xactsoft)

Aanvulling soorten activiteiten voor xactsoft
Addition kinds of activities for xactsoft

286900. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
23960100. Kleding en andere bekledingen, behalve millinery | Apparel and other linings, except millinery
24210102. Plafond timmerhout, gekleed | Ceiling lumber, dressed
29920101. Remvloeistof (hydraulisch): gemaakt van aangekochte materialen | Brake fluid (hydraulic): made from purchased materials
35890106. Drukkokers, stoom: commercieel | Pressure cookers, steam: commercial
36259909. Industriële bedieningen: drukknop, keuzeschakelaars, piloot | Industrial controls: push button, selector switches, pilot
39491300. Team sportuitrusting | Team sports equipment
73740104. Service bureau, computer | Service bureau, computer

Werken bij xactsoft: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in xactsoft: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor xactsoft. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for xactsoft. Looking for open vacancies in other companies

  • Medisch secretaresse (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Jessa Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel zijn we op zoek naar: Medisch secretaresse Jobtime: deeltijds/voltijds Functie: Organiseren van het secretariaat zodat één of meerdere artsen, paramedici of verpleegkundigen zich kunnen focussen op hun (para)medische activiteiten. Je voornaamste taken zijn: Instaan voor het onthaal, zowel persoonlijk, telefonisch als administratief, van patiënten voor en na een afspraak, onderzoek of verblijf in het ziekenhuis. Patiënten informeren zodat ze juiste, volledige en duidelijke antwoorden krijgen op hun vragen. Correct, volledig, ordelijk en tijdig afwerken van het administratieve en organisatorische takenpakket (o.a. afsprakenbeheer, briefwisseling, opnameplanning) en financieel ondersteunende taken met de afgesproken hulpmiddelen. Samenwerken en communiceren met collega’s en met mensen binnen en buiten de organisatie, om een optimale dienstverlening te garanderen. Profiel: Je bent in het bezit van een bachelor office management optie medical management assistant. Je beschikt over een ruime kennis van medische terminologie en een basiskennis van de gezondheidszorg. Je hebt een empathische persoonlijkheid, gaat discreet om met vertrouwelijke informatie. Je bent assertief met voldoende aandacht voor diplomatie en integriteit. Je kan zelfstandig functioneren en hebt zin voor initiatief. Je bent steeds nauwkeurig en stipt in je opdrachten. Je beschikt over een dosis organisatietalent en behoudt het overzicht, tegelijkertijd heb je oog voor detail. Je werkt vlot met de Microsoft Office pakketten en bent bereid om jouw softwarekennis op peil te houden. Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te leggen. Je kan snel en zonder fouten typen. Relevante ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt. Aanbod: Wij bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen. Interesse? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je kandidatuur door online (cv, motivatiebrief en kopie van je diploma) te solliciteren via onze website www.ikvraaghetaan.be Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Annick Germeys, coördinator medische secretariaten, tel 011 33 50 40 Voor bijkomende algemene informatie kan je contact opnemen met Greet Pans (werving & selectie) op het nummer 011 33 52 53 of mail [email protected]

  • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

  • Winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (voltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Receptionist (bijverdienste) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team Gent Office zoekt een receptionist (m/v) voor een bedrijf in Evergem. Je werkt elke woensdag een volledige dag (7u) als onthaalbediende. Je helpt de klanten aan het onthaal vlot verder en zorgt voor de nodige administratieve verwerking. Voor deze functie komen zowel reguliere uitzendkrachten als jobstudenten in aanmerking. Het is een functie op lange termijn, ideaal als bijverdienste!

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HALETRA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van xactsoft in sociale netwerken
Look for responds of xactsoft in social networks

Lees alle opmerkingen voor xactsoft. Laat een reactie achter voor xactsoft. xactsoft bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for xactsoft. Leave a respond for xactsoft. xactsoft on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie xactsoft op de google maps. Adres en contacten xactsoft
Location of xactsoft on the google maps. Address and contacts of xactsoft

Andere gerelateerde bedrijven als come xactsoft xactsoft: Real Verhuur NV | CITROEN-EURO-TRACTION | Aludel SPRL | Mad Ad International NV | GROVEN INJECTION

Other related companies as xactsoft: Real Verhuur NV | CITROEN-EURO-TRACTION | Aludel SPRL | Mad Ad International NV | GROVEN INJECTION

xactsoft is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Hechtel BE 3940 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is xactsoft, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09971710205. Het bedrijf xactsoft bevindt zich op het adres: hasseltsebaan 122. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in xactsoft zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van xactsoft is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van xactsoft is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van xactsoft, openstaande posities, locatie van xactsoft op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

xactsoft is a company, that was registered 2010 in Hechtel BE 3940 - BE region, Belgium. Full name of company is xactsoft, company assigned to the tax number BE09971710205. The company xactsoft is located at the address: hasseltsebaan 122. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in xactsoft were not found.
The main activity of xactsoft is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of xactsoft is not available. You also can look at reviews of xactsoft, open positions, location of xactsoft on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over xactsoft, Hechtel BE 3940 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf xactsoft, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about xactsoft, Hechtel BE 3940 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company xactsoft, employees, financial statistics.