w3multimedia - Peters Christophe

Contactgegevens w3multimedia - Peters Christophe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data w3multimedia - Peters Christophe: address, phone, fax, email, website, opening hours

w3multimedia - Peters Christophe

Regio (region): BE 7900 - Leuze en Hainaut - Belgium, België

Adres (address): Avenue général jacques 8, België

Telefoon (phone): 003269666029 003269666029

Fax (fax): 003269666029 003269666029

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) w3multimedia - Peters Christophe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "w3multimedia - Peters Christophe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "w3multimedia - Peters Christophe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van w3multimedia - Peters Christophe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen w3multimedia - Peters Christophe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of w3multimedia - Peters Christophe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees w3multimedia - Peters Christophe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti w3multimedia - Peters Christophe
Products information w3multimedia - Peters Christophe

BTW identificatienummer (tax): BE07888702392
Ondernemingsnummer: 7802734375
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in w3multimedia - Peters Christophe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor w3multimedia - Peters Christophe
(Get full report from official database of BE for w3multimedia - Peters Christophe)

Aanvulling soorten activiteiten voor w3multimedia - Peters Christophe
Addition kinds of activities for w3multimedia - Peters Christophe

02519902. Capons, het opwekken van | Capons, raising of
10210000. Koperertsen | Copper ores
34829904. Papierschalen: leeg, leeg of geladen: 30 mm. | Paper shells: empty, blank, or loaded: 30 mm. and below
34969908. Gas lasstaafjes | Gas welding rods
73899920. Brandbeveiligingsdienst anders dan bosbouw of publiek | Fire protection service other than forestry or public

Werken bij w3multimedia - Peters Christophe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in w3multimedia - Peters Christophe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor w3multimedia - Peters Christophe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for w3multimedia - Peters Christophe. Looking for open vacancies in other companies

  • elektro mekanieker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van elektrisch en mechanisch, preventief en curatief onderhoud aan machines en installaties - Uitvoeren van werkbons volgens planning - Naleven van de veiligheidsregels bij het herstellen van machine(onderdelen) - Bespreken van technische problemen met operators, collega techniekers en leidinggevende - Invullen en afsluiten van werkbonnen. - Voorbereiden van en meehelpen aan groot periodiek onderhoud - Instaan voor orde en netheid en zorg dragen voor het eigen gereedschap

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

  • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

  • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • Werken als huishoudhulp Rijmenam (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

Zoek naar antwoorden van w3multimedia - Peters Christophe in sociale netwerken
Look for responds of w3multimedia - Peters Christophe in social networks

Lees alle opmerkingen voor w3multimedia - Peters Christophe. Laat een reactie achter voor w3multimedia - Peters Christophe. w3multimedia - Peters Christophe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for w3multimedia - Peters Christophe. Leave a respond for w3multimedia - Peters Christophe. w3multimedia - Peters Christophe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie w3multimedia - Peters Christophe op de google maps. Adres en contacten w3multimedia - Peters Christophe
Location of w3multimedia - Peters Christophe on the google maps. Address and contacts of w3multimedia - Peters Christophe

Andere gerelateerde bedrijven als come w3multimedia - Peters Christophe w3multimedia - Peters Christophe: Jumbo Computers NV | Perceval Technologies SA | Reproduct | Mirodan Industrie NV | Bernhard Dobbels

Other related companies as w3multimedia - Peters Christophe: Jumbo Computers NV | Perceval Technologies SA | Reproduct | Mirodan Industrie NV | Bernhard Dobbels

w3multimedia - Peters Christophe is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio BE 7900 - Leuze en Hainaut - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is w3multimedia - Peters Christophe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07888702392. Het bedrijf w3multimedia - Peters Christophe bevindt zich op het adres: Avenue général jacques 8. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in w3multimedia - Peters Christophe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van w3multimedia - Peters Christophe is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van w3multimedia - Peters Christophe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van w3multimedia - Peters Christophe, openstaande posities, locatie van w3multimedia - Peters Christophe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

w3multimedia - Peters Christophe is a company, that was registered 2004 in BE 7900 - Leuze en Hainaut - Belgium region, Belgium. Full name of company is w3multimedia - Peters Christophe, company assigned to the tax number BE07888702392. The company w3multimedia - Peters Christophe is located at the address: Avenue général jacques 8. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in w3multimedia - Peters Christophe were not found.
The main activity of w3multimedia - Peters Christophe is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of w3multimedia - Peters Christophe is not available. You also can look at reviews of w3multimedia - Peters Christophe, open positions, location of w3multimedia - Peters Christophe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over w3multimedia - Peters Christophe, BE 7900 - Leuze en Hainaut - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf w3multimedia - Peters Christophe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about w3multimedia - Peters Christophe, BE 7900 - Leuze en Hainaut - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company w3multimedia - Peters Christophe, employees, financial statistics.