vzw KEREMOS asbl

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • vzw KEREMOS asbl
Private companiesReal Estate • vzw KEREMOS asbl

Contactgegevens vzw KEREMOS asbl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data vzw KEREMOS asbl: address, phone, fax, email, website, opening hours

vzw KEREMOS asbl

Regio (region): Gent, Flanders, 9000 - BE, België

Adres (address): Rijsenbergstraat 334 - A. Musschestraat 53, België

Telefoon (phone): 497048411 497048411

Fax (fax): +32 (69) 116-88-91 +32 (69) 116-88-91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) vzw KEREMOS asbl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "vzw KEREMOS asbl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "vzw KEREMOS asbl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van vzw KEREMOS asbl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen vzw KEREMOS asbl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of vzw KEREMOS asbl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees vzw KEREMOS asbl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti vzw KEREMOS asbl
Products information vzw KEREMOS asbl

BTW identificatienummer (tax): BE04819946289
Ondernemingsnummer: 4491180419
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 724,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in vzw KEREMOS asbl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor vzw KEREMOS asbl
(Get full report from official database of BE for vzw KEREMOS asbl)

Aanvulling soorten activiteiten voor vzw KEREMOS asbl
Addition kinds of activities for vzw KEREMOS asbl

375100. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
636100. Titel verzekering | Title insurance
735300. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental
24499903. Verzendkasten en trommels, hout: draadkabel en multiplex | Shipping cases and drums, wood: wirebound and plywood
50399909. Joists | Joists

Werken bij vzw KEREMOS asbl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in vzw KEREMOS asbl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor vzw KEREMOS asbl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for vzw KEREMOS asbl. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur gevelbouw (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het plaatsen van gevelbouw zijn wij dringend op zoek naar monteurs. Je staat in voor het boren van gaten, afmeten, ophangen en monteren van gevelconstructies.

  • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

  • SHOPMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent commercieel ingesteld dynamisch en probeert de klant op een zo goed mogelijke manier te helpen. Je bent stressbestendig en kan multifunctioneel te werk gaan. Je bent bereid om één keer in de week vroeg en laat te beginnen (5u15 - 14u30; 15u - 22u00) .Je bent bereid om een aantal weekends per maand zowel zaterdag als zondag te werken. Je bent direct beschikbaar.

  • Enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

  • Chauffeur CE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken? Binnen deze vacature sta je in voor het transport van palletgoederen met de vrachtwagen, binnen België. Je staat ook in voor het laden en lossen van de goederen.

Zoek naar antwoorden van vzw KEREMOS asbl in sociale netwerken
Look for responds of vzw KEREMOS asbl in social networks

Lees alle opmerkingen voor vzw KEREMOS asbl. Laat een reactie achter voor vzw KEREMOS asbl. vzw KEREMOS asbl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for vzw KEREMOS asbl. Leave a respond for vzw KEREMOS asbl. vzw KEREMOS asbl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie vzw KEREMOS asbl op de google maps. Adres en contacten vzw KEREMOS asbl
Location of vzw KEREMOS asbl on the google maps. Address and contacts of vzw KEREMOS asbl

Andere gerelateerde bedrijven als come vzw KEREMOS asbl vzw KEREMOS asbl: Verbinnen Tweedehandswinkel | S.L.S. SONORISATION | Loratex BVBA | BIG L BVBA | Termonia, Bruno

Other related companies as vzw KEREMOS asbl: Verbinnen Tweedehandswinkel | S.L.S. SONORISATION | Loratex BVBA | BIG L BVBA | Termonia, Bruno

vzw KEREMOS asbl is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Gent, Flanders, 9000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is vzw KEREMOS asbl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04819946289. Het bedrijf vzw KEREMOS asbl bevindt zich op het adres: Rijsenbergstraat 334 - A. Musschestraat 53. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 724,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in vzw KEREMOS asbl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van vzw KEREMOS asbl is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van vzw KEREMOS asbl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van vzw KEREMOS asbl, openstaande posities, locatie van vzw KEREMOS asbl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

vzw KEREMOS asbl is a company, that was registered 1990 in Gent, Flanders, 9000 - BE region, Belgium. Full name of company is vzw KEREMOS asbl, company assigned to the tax number BE04819946289. The company vzw KEREMOS asbl is located at the address: Rijsenbergstraat 334 - A. Musschestraat 53. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 724,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in vzw KEREMOS asbl were not found.
The main activity of vzw KEREMOS asbl is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of vzw KEREMOS asbl is not available. You also can look at reviews of vzw KEREMOS asbl, open positions, location of vzw KEREMOS asbl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over vzw KEREMOS asbl, Gent, Flanders, 9000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf vzw KEREMOS asbl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about vzw KEREMOS asbl, Gent, Flanders, 9000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company vzw KEREMOS asbl, employees, financial statistics.