TIMECO SA

Contactgegevens TIMECO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TIMECO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TIMECO SA

Regio (region): Marche-en-Famenne (Waha), België

Adres (address): Chaussée de Rochefort 29,6900, België

Telefoon (phone): 084 31 39 99 084 31 39 99

Fax (fax): 084 31 54 24 084 31 54 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TIMECO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TIMECO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TIMECO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TIMECO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TIMECO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TIMECO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TIMECO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TIMECO SA
Products information TIMECO SA

BTW identificatienummer (tax): BE07256164550
Ondernemingsnummer: 5439849853
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in TIMECO SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TIMECO SA
(Get full report from official database of BE for TIMECO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TIMECO SA
Addition kinds of activities for TIMECO SA

10610204. Rhodochrosite mijnbouw | Rhodochrosite mining
31110105. Riemleer | Strap leather
35699912. Jacks, hydraulisch | Jacks, hydraulic
35999915. Zandraadsels (handzeef- of screeningsapparaat) | Sand riddles (hand sifting or screening apparatus)
50939902. Vaten en trommels | Barrels and drums

Werken bij TIMECO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TIMECO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TIMECO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TIMECO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Tele-enquêteur, mooie uren met kans op thuiswerk. Tijdelijke opdracht met kans op verlenging en/of (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag mee aan consumentenonderzoek? Hou je van telefonische contacten? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Voor een marktonderzoeksbureau in regio De Pinte zijn we op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je staat tijdens de uren in contact met verschillende doelgroepen om hen verschillende vragen voor te leggen in verband met recente gebeurtenissen of producten Je probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen en registreert alles zo objectief mogelijk in het systeem. Verder zorg je voor een correcte administratie en afhandeling van het klantendossier. Je werkt voltijds van maandag tot vrijdag in daguren en avond uren( 09.00-17.00 of 12:30-21.30) Het bedrijf vraagt flexibiliteit maar geeft ook flexibiliteit hierin. De opdracht is initieel voor 2 maand. Indien jouw werk kwalitatief goed zit is er kans op verlenging en vaste indienstname.

  • Chauffeur CE (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het wagenpark. Twee dagen per week vervoer je goederen naar klanten in Nederland (met overnachting). De andere dagen zal je vnl. klanten in België bevoorraden.

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Student houtbewerking m/v (357/18083) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Ben jij de geschikte jobstudent(e) die graag de handen uit de mouwen steekt? Onze klant is een groeiende onderneming die zich bezighoudt met verpakkingsoplossingen voor haar klanten. Zij verkopen, kopen, repareren en produceren zowel nieuwe als gebruikte pallets. Bij hen kan je terecht voor alle soorten en maten pallets in de ruimste zin van het woord. De leveringen gebeuren hoofdzakelijk in Midden- en Noord-Europa. Omwille van sterke groei, zijn wij op zoek naar een jobstudent magazijnier M/V die bij voorkeur 2 à 3 dagen per week beschikbaar is. Takenpakket: Paletten en opzetranden uitsorteren Paletten ontnestelen Paletten repareren Opzetranden schuren Goederen klaarzetten voor transport Magazijn ordelijk en proper houden/maken Dagen en uren zijn te bespreken, maar bij voorkeur werk je op volgende dagen: dinsdag en woensdag van 8 tot 17u donderdag van 8 tot 15u

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • Kapper/kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

    Type: Studentenjob

    Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

  • ZELFSTANDIGE LOGOPEDIST / LOGOPEDISTE (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze multidisciplinaire praktijk zijn we op zoek naar een logopedist / logopediste. Je werkt binnen een bestaande groeiende multidisciplinaire praktijk. We starten met een tweede locatie te Beervelde en willen zo ons aanbod vergroten naar onze cliënten toe. De logopedist(e) zou werken in onze nieuwe locatie te Beervelde. Je wordt ingeschakeld in onderstaande activiteiten. Je werkt het aanbod als logopedist(e) zelfstandig uit. Je gaat actief aan de slag om deze nieuwe discipline in onze praktijk bekend te maken. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

  • Freelance recruiter regio Roeselare / 2 dagen per week (m/v) ( 1285347) (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als freelance assistant voor bepaalde duur, op voltijdse of deeltijdse basis voor een van onze klanten. Je doelstelling? Een tevreden klant, een uitdagend project, een leerschool en een uitbreiding van uw netwerk. Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Je wordt ingezet op diverse boeiende projecten binnen jouw vakdomein. Een eerste mogelijke opdracht is een functie als Recruiter bij onze klant te Roeselare. Hieronder een greep uit jouw takenpakket: • Employer branding via social media : facebook en Linked In campagnes opzetten • Loon en contractvoorstellen uitwerken voor starters • Noden afstemmen met afdelingsverantwoordelijken • Profiel opstellen samen met afdeling en de HR manager • Ondersteuning bij evaluatiegesprekken • Jobadvertenties opmaken • Rekruteren ook van operatoren en technische profielen • Externe contacten met kantoren

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

Zoek naar antwoorden van TIMECO SA in sociale netwerken
Look for responds of TIMECO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TIMECO SA. Laat een reactie achter voor TIMECO SA. TIMECO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TIMECO SA. Leave a respond for TIMECO SA. TIMECO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TIMECO SA op de google maps. Adres en contacten TIMECO SA
Location of TIMECO SA on the google maps. Address and contacts of TIMECO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TIMECO SA TIMECO SA: PM KOUDETECHNIEK | Geuzenhof NV | KMOsites | BILLIET LAGROU ZAKENKANT BVBA | Ets A Boogaerts sprl

Other related companies as TIMECO SA: PM KOUDETECHNIEK | Geuzenhof NV | KMOsites | BILLIET LAGROU ZAKENKANT BVBA | Ets A Boogaerts sprl

TIMECO SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Marche-en-Famenne (Waha), België. De volledige naam van het bedrijf is TIMECO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07256164550. Het bedrijf TIMECO SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Rochefort 29,6900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 167,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in TIMECO SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TIMECO SA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TIMECO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TIMECO SA, openstaande posities, locatie van TIMECO SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TIMECO SA is a company, that was registered 2004 in Marche-en-Famenne (Waha) region, Belgium. Full name of company is TIMECO SA, company assigned to the tax number BE07256164550. The company TIMECO SA is located at the address: Chaussée de Rochefort 29,6900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 167,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in TIMECO SA were not found.
The main activity of TIMECO SA is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TIMECO SA is not available. You also can look at reviews of TIMECO SA, open positions, location of TIMECO SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TIMECO SA, Marche-en-Famenne (Waha): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TIMECO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TIMECO SA, Marche-en-Famenne (Waha): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TIMECO SA, employees, financial statistics.