sprl wan

Contactgegevens sprl wan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data sprl wan: address, phone, fax, email, website, opening hours

sprl wan

Regio (region): 4100 - seraing - Belgium, België

Adres (address): 45 rue de rotheux 4100 seraing, België

Telefoon (phone): +3243383234 +3243383234

Fax (fax): +32 (67) 661-76-83 +32 (67) 661-76-83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) sprl wan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "sprl wan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "sprl wan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van sprl wan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen sprl wan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of sprl wan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees sprl wan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti sprl wan
Products information sprl wan

BTW identificatienummer (tax): BE08598419189
Ondernemingsnummer: 8046630859
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in sprl wan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor sprl wan
(Get full report from official database of BE for sprl wan)

Aanvulling soorten activiteiten voor sprl wan
Addition kinds of activities for sprl wan

2329. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
7379. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
972100. Internationale zaken | International affairs
28999924. Pistoolslijpverbindingen | Gun slushing compounds
50329908. Steen, verpletterd of gebroken | Stone, crushed or broken
72120100. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents

Werken bij sprl wan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in sprl wan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor sprl wan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for sprl wan. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij (38u/week) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Heist-Goor, zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor de beenhouwerij. Uw taken: - Als verkoopmedewerker werkt u full time (38u/week) in één van de verkooppunten. - U staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. - Het bedienen en adviseren van de klanten is uw voornaamste verantwoordelijkheid. - Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job. - Ook het bereiden of voorverpakken van producten kan tot uw taken behoren.

  • Service technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Takenpakket: - Je volgt de planning van de interventies die werd opgemaakt door de binnendienst - Je werkt zelfstandig en volgens productiviteit, kwaliteit, deadlines, veiligheid, hygiëne, ... - Je zorgt voor een correcte documentatie van de verstreken werken per machine - Je zoekt per computer naar de benodigde onderdelen en zorgt dat de binnendienst deze tijdig kan bestellen - Je communiceert steeds met de klant over de werkzaamheden en geeft het correcte advies

  • Operator Frietlijn (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van het productieproces, waarbij aardappelen verwerkt worden tot diepgevroren, voorgebakken frietjes. Je stuurt verschillende grote machines (schillers, blancheurs, enz…). Je zorgt ervoor dat de kwaliteit en het rendement van de productie optimaal blijft.

  • Ploegbaas Wegenbouw (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diest zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegleider die weet van aanpakken. Als ploegbaas zal je verschillende taken onder je vleugels krijgen waaronder: Het aansturen van een team (2 à 3 personen) Het meewerken met de ploeg waar nodig

  • Poetshulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

Zoek naar antwoorden van sprl wan in sociale netwerken
Look for responds of sprl wan in social networks

Lees alle opmerkingen voor sprl wan. Laat een reactie achter voor sprl wan. sprl wan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for sprl wan. Leave a respond for sprl wan. sprl wan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie sprl wan op de google maps. Adres en contacten sprl wan
Location of sprl wan on the google maps. Address and contacts of sprl wan

Andere gerelateerde bedrijven als come sprl wan sprl wan: Honeywell SA | Bank: Die Post | ACS-All Cabling Services | Objectif SPRL | Gym T.C.

Other related companies as sprl wan: Honeywell SA | Bank: Die Post | ACS-All Cabling Services | Objectif SPRL | Gym T.C.

sprl wan is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio 4100 - seraing - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is sprl wan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08598419189. Het bedrijf sprl wan bevindt zich op het adres: 45 rue de rotheux 4100 seraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in sprl wan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van sprl wan is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van sprl wan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van sprl wan, openstaande posities, locatie van sprl wan op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

sprl wan is a company, that was registered 2015 in 4100 - seraing - Belgium region, Belgium. Full name of company is sprl wan, company assigned to the tax number BE08598419189. The company sprl wan is located at the address: 45 rue de rotheux 4100 seraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 452,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in sprl wan were not found.
The main activity of sprl wan is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of sprl wan is not available. You also can look at reviews of sprl wan, open positions, location of sprl wan on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over sprl wan, 4100 - seraing - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf sprl wan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about sprl wan, 4100 - seraing - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company sprl wan, employees, financial statistics.