sprl EUROCYCLING

Contactgegevens sprl EUROCYCLING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data sprl EUROCYCLING: address, phone, fax, email, website, opening hours

sprl EUROCYCLING

Regio (region): voroux-lez-liers 4451 - BE, België

Adres (address): 22 chaussee de Tongres, België

Telefoon (phone): 42461628 42461628

Fax (fax): +32 (15) 883-45-34 +32 (15) 883-45-34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) sprl EUROCYCLING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "sprl EUROCYCLING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "sprl EUROCYCLING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van sprl EUROCYCLING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen sprl EUROCYCLING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of sprl EUROCYCLING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees sprl EUROCYCLING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti sprl EUROCYCLING
Products information sprl EUROCYCLING

BTW identificatienummer (tax): BE06637084960
Ondernemingsnummer: 4084686279
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 519,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in sprl EUROCYCLING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor sprl EUROCYCLING
(Get full report from official database of BE for sprl EUROCYCLING)

Aanvulling soorten activiteiten voor sprl EUROCYCLING
Addition kinds of activities for sprl EUROCYCLING

09719902. Wildlife management | Wildlife management
22730502. Tapijten, gevlochten en vastgemaakt | Rugs, braided and hooked
36799900. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
50470107. Apparatuur en benodigdheden van de arts | Physician equipment and supplies
73190300. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services
76991204. Rebabbitting | Rebabbitting

Werken bij sprl EUROCYCLING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in sprl EUROCYCLING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor sprl EUROCYCLING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for sprl EUROCYCLING. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

  • Bandenmonteur Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je monteert, balanceert en herstelt de banden van zowel personenwagens als vrachtwagens Je hebt een passie voor auto's Je bent bereid te depanneren buiten de werkuren (mits wettelijke vergoeding)

  • Technieker Bus M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kaprijke/ Lembeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student productie kennis Pools | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Als student productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor: het uitvoeren van allerhande productietaken zoals het schillen en versnijden van fruit, het wegen van fruit, inpakken, folie aanbrengen,... opruimen en schoonmaken van de productieruimte telefonisch contact onderhouden met Poolse productiefirma lichte administratie verwerken Je werkt in dagdienst op voormiddagen dat je geen les of andere schoolse verplichtingen hebt.

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Artilium

    Type: Vaste Job

    Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van sprl EUROCYCLING in sociale netwerken
Look for responds of sprl EUROCYCLING in social networks

Lees alle opmerkingen voor sprl EUROCYCLING. Laat een reactie achter voor sprl EUROCYCLING. sprl EUROCYCLING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for sprl EUROCYCLING. Leave a respond for sprl EUROCYCLING. sprl EUROCYCLING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie sprl EUROCYCLING op de google maps. Adres en contacten sprl EUROCYCLING
Location of sprl EUROCYCLING on the google maps. Address and contacts of sprl EUROCYCLING

Andere gerelateerde bedrijven als come sprl EUROCYCLING sprl EUROCYCLING: Clarys | Spector Belgium | De Beir-Interphila BVBA | TOBY DRINK MARKET SPRL | QUATANNENS NV

Other related companies as sprl EUROCYCLING: Clarys | Spector Belgium | De Beir-Interphila BVBA | TOBY DRINK MARKET SPRL | QUATANNENS NV

sprl EUROCYCLING is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio voroux-lez-liers 4451 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is sprl EUROCYCLING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06637084960. Het bedrijf sprl EUROCYCLING bevindt zich op het adres: 22 chaussee de Tongres. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 519,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in sprl EUROCYCLING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van sprl EUROCYCLING is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van sprl EUROCYCLING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van sprl EUROCYCLING, openstaande posities, locatie van sprl EUROCYCLING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

sprl EUROCYCLING is a company, that was registered 2017 in voroux-lez-liers 4451 - BE region, Belgium. Full name of company is sprl EUROCYCLING, company assigned to the tax number BE06637084960. The company sprl EUROCYCLING is located at the address: 22 chaussee de Tongres. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 519,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in sprl EUROCYCLING were not found.
The main activity of sprl EUROCYCLING is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of sprl EUROCYCLING is not available. You also can look at reviews of sprl EUROCYCLING, open positions, location of sprl EUROCYCLING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over sprl EUROCYCLING, voroux-lez-liers 4451 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf sprl EUROCYCLING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about sprl EUROCYCLING, voroux-lez-liers 4451 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company sprl EUROCYCLING, employees, financial statistics.