spikes

Contactgegevens spikes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data spikes: address, phone, fax, email, website, opening hours

spikes

Regio (region): Leuven Vlaamse Brabant 3001 - BE, België

Adres (address): Naamsesteenweg 501, België

Telefoon (phone): +32474587184 +32474587184

Fax (fax): +32 (4) 447-69-50 +32 (4) 447-69-50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) spikes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "spikes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "spikes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van spikes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen spikes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of spikes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees spikes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti spikes
Products information spikes

BTW identificatienummer (tax): BE01411163330
Ondernemingsnummer: 3821289062
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in spikes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor spikes
(Get full report from official database of BE for spikes)

Aanvulling soorten activiteiten voor spikes
Addition kinds of activities for spikes

221104. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
501204. Gemotoriseerde cycli | Motorized cycles
555101. Motorboothandelaars | Motor boat dealers
22530207. Truien en truien jassen, breien | Sweaters and sweater coats, knit
36619905. Multiplex apparatuur, telefoon en telegraaf | Multiplex equipment, telephone and telegraph
38279918. Prisms, optisch | Prisms, optical
51490602. Gezond voedsel | Health foods
73599908. Teken verhuur | Sign rental
86610117. Inter-kerkelijke kerk | Inter-denominational church

Werken bij spikes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in spikes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor spikes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for spikes. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

  • Verkoop Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herselt en omgeving

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Studenten voor in een callcenter op Zaterdag (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar vlotte, commercieele en aangelegde studenten die graag willen werken als callcentermedewerker. - tijdens de vakantieperiodes ( zomer - en kerstvakantie) of op ZATERDAG.

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

Zoek naar antwoorden van spikes in sociale netwerken
Look for responds of spikes in social networks

Lees alle opmerkingen voor spikes. Laat een reactie achter voor spikes. spikes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for spikes. Leave a respond for spikes. spikes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie spikes op de google maps. Adres en contacten spikes
Location of spikes on the google maps. Address and contacts of spikes

Andere gerelateerde bedrijven als come spikes spikes: Analytic Systems Imbema | LABORATORIUM DEVLIEGER BVBA | arte & pittura | De Vruenhoeve | INAISE AISBL

Other related companies as spikes: Analytic Systems Imbema | LABORATORIUM DEVLIEGER BVBA | arte & pittura | De Vruenhoeve | INAISE AISBL

spikes is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Leuven Vlaamse Brabant 3001 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is spikes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01411163330. Het bedrijf spikes bevindt zich op het adres: Naamsesteenweg 501. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 341,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in spikes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van spikes is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van spikes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van spikes, openstaande posities, locatie van spikes op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

spikes is a company, that was registered 2015 in Leuven Vlaamse Brabant 3001 - BE region, Belgium. Full name of company is spikes, company assigned to the tax number BE01411163330. The company spikes is located at the address: Naamsesteenweg 501. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 341,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in spikes were not found.
The main activity of spikes is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of spikes is not available. You also can look at reviews of spikes, open positions, location of spikes on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over spikes, Leuven Vlaamse Brabant 3001 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf spikes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about spikes, Leuven Vlaamse Brabant 3001 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company spikes, employees, financial statistics.