sleffer, jo

Contactgegevens sleffer, jo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data sleffer, jo: address, phone, fax, email, website, opening hours

sleffer, jo

Regio (region): merksem merksem - BE, België

Adres (address): brantanostraat 9, België

Telefoon (phone): +32 (59) 447-25-37 +32 (59) 447-25-37

Fax (fax): +32 (68) 614-11-99 +32 (68) 614-11-99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) sleffer, jo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "sleffer, jo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "sleffer, jo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van sleffer, jo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen sleffer, jo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of sleffer, jo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees sleffer, jo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti sleffer, jo
Products information sleffer, jo

BTW identificatienummer (tax): BE03226379394
Ondernemingsnummer: 4556549072
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 177,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in sleffer, jo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor sleffer, jo
(Get full report from official database of BE for sleffer, jo)

Aanvulling soorten activiteiten voor sleffer, jo
Addition kinds of activities for sleffer, jo

3356. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
6371. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
7363. Help leveringsdiensten | Help supply services
315100. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
20920102. Soepen, vis en zeevruchten: bevroren | Soups, fish and seafood: frozen
29110200. Lichte destillaten | Light distillates
55319900. Auto- en thuisbenodigdheden, nec | Auto and home supply stores, nec
58120315. Snackwinkel | Snack shop
79990200. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals

Werken bij sleffer, jo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in sleffer, jo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor sleffer, jo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for sleffer, jo. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger voor plaatsen van rolluiken (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Houthalen zijn we dringend op zoek naar een handlanger voor het helpen plaatsen van rolluiken en zonweringen. Heb je een eerste ervaring in de bouwsector en ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

  • Gedreven magazijnier met affiniteit hout (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een gedreven magazijnier voor een mooi internationaal bedrijf. Je takenpakket als magazijnier bestaat uit: goederenbehandeling manueel en met de heftruck klanten helpen die hun bestelling komen ophalen controle van bestellingen magazijn net houden en dit alles met een leuk team;

  • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Meerle (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

  • Verkoper Non Food (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Toonzaalverkoper - Verkoopadviseur Particulieren Je verzorgt de ontvangst van toonzaalbezoekers, voorziet hen van degelijke informatie over ons productgamma en beantwoordt al hun vragen. Vervolgens maak je hen een offerte, volg je deze nauwkeurig op en bereidt je eventueel de bestelling voor.

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

    Type: Werfreserve

    We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van sleffer, jo in sociale netwerken
Look for responds of sleffer, jo in social networks

Lees alle opmerkingen voor sleffer, jo. Laat een reactie achter voor sleffer, jo. sleffer, jo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for sleffer, jo. Leave a respond for sleffer, jo. sleffer, jo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie sleffer, jo op de google maps. Adres en contacten sleffer, jo
Location of sleffer, jo on the google maps. Address and contacts of sleffer, jo

Andere gerelateerde bedrijven als come sleffer, jo sleffer, jo: Baytex NV | INDUSTRIAL MARKING SERVICE | ALPHA CONCEPT INTERNATIONAL SPRL | BAZELAIRE DOMINIQUE NAMUR | Villanella vzw

Other related companies as sleffer, jo: Baytex NV | INDUSTRIAL MARKING SERVICE | ALPHA CONCEPT INTERNATIONAL SPRL | BAZELAIRE DOMINIQUE NAMUR | Villanella vzw

sleffer, jo is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio merksem merksem - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is sleffer, jo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03226379394. Het bedrijf sleffer, jo bevindt zich op het adres: brantanostraat 9. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 177,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in sleffer, jo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van sleffer, jo is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van sleffer, jo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van sleffer, jo, openstaande posities, locatie van sleffer, jo op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

sleffer, jo is a company, that was registered 2011 in merksem merksem - BE region, Belgium. Full name of company is sleffer, jo, company assigned to the tax number BE03226379394. The company sleffer, jo is located at the address: brantanostraat 9. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 177,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in sleffer, jo were not found.
The main activity of sleffer, jo is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of sleffer, jo is not available. You also can look at reviews of sleffer, jo, open positions, location of sleffer, jo on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over sleffer, jo, merksem merksem - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf sleffer, jo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about sleffer, jo, merksem merksem - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company sleffer, jo, employees, financial statistics.