schildersbedrijf oorlynck

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • schildersbedrijf oorlynck
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • schildersbedrijf oorlynck

Contactgegevens schildersbedrijf oorlynck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data schildersbedrijf oorlynck: address, phone, fax, email, website, opening hours

schildersbedrijf oorlynck

Regio (region): assebroek, wv 8310 - BE, België

Adres (address): vooruitgangstraat 36, België

Telefoon (phone): 003250360886 003250360886

Fax (fax): 003250360886 003250360886

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) schildersbedrijf oorlynck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "schildersbedrijf oorlynck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "schildersbedrijf oorlynck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van schildersbedrijf oorlynck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen schildersbedrijf oorlynck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of schildersbedrijf oorlynck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees schildersbedrijf oorlynck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti schildersbedrijf oorlynck
Products information schildersbedrijf oorlynck

BTW identificatienummer (tax): BE07233093261
Ondernemingsnummer: 1140899658
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in schildersbedrijf oorlynck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor schildersbedrijf oorlynck
(Get full report from official database of BE for schildersbedrijf oorlynck)

Aanvulling soorten activiteiten voor schildersbedrijf oorlynck
Addition kinds of activities for schildersbedrijf oorlynck

2542. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
3452. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
3482. Wapenmunitie | Small arms ammunition
33650200. Aluminium en aluminium legeringen gegoten | Aluminum and aluminum-based alloy castings
33990105. Poeder, metaal | Powder, metal
35320104. Boren en boorapparatuur, mijnbouw (behalve olie en gas) | Drills and drilling equipment, mining (except oil and gas)
44990200. Water transport schoonmaakdiensten | Water transportation cleaning services
59990904. Ziekenhuisuitrusting en benodigdheden | Hospital equipment and supplies
79410201. Boksen en worstelen arena | Boxing and wrestling arena

Werken bij schildersbedrijf oorlynck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in schildersbedrijf oorlynck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor schildersbedrijf oorlynck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for schildersbedrijf oorlynck. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Kortenaken en omgeving

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

Zoek naar antwoorden van schildersbedrijf oorlynck in sociale netwerken
Look for responds of schildersbedrijf oorlynck in social networks

Lees alle opmerkingen voor schildersbedrijf oorlynck. Laat een reactie achter voor schildersbedrijf oorlynck. schildersbedrijf oorlynck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for schildersbedrijf oorlynck. Leave a respond for schildersbedrijf oorlynck. schildersbedrijf oorlynck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie schildersbedrijf oorlynck op de google maps. Adres en contacten schildersbedrijf oorlynck
Location of schildersbedrijf oorlynck on the google maps. Address and contacts of schildersbedrijf oorlynck

Andere gerelateerde bedrijven als come schildersbedrijf oorlynck schildersbedrijf oorlynck: Bank Delen NV | PECHEUR JEAN-CLAUDE | Charlier J Multisoft | Onet Belgium SA | Creatyves cvoha

Other related companies as schildersbedrijf oorlynck: Bank Delen NV | PECHEUR JEAN-CLAUDE | Charlier J Multisoft | Onet Belgium SA | Creatyves cvoha

schildersbedrijf oorlynck is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio assebroek, wv 8310 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is schildersbedrijf oorlynck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07233093261. Het bedrijf schildersbedrijf oorlynck bevindt zich op het adres: vooruitgangstraat 36. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in schildersbedrijf oorlynck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van schildersbedrijf oorlynck is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van schildersbedrijf oorlynck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van schildersbedrijf oorlynck, openstaande posities, locatie van schildersbedrijf oorlynck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

schildersbedrijf oorlynck is a company, that was registered 2008 in assebroek, wv 8310 - BE region, Belgium. Full name of company is schildersbedrijf oorlynck, company assigned to the tax number BE07233093261. The company schildersbedrijf oorlynck is located at the address: vooruitgangstraat 36. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in schildersbedrijf oorlynck were not found.
The main activity of schildersbedrijf oorlynck is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of schildersbedrijf oorlynck is not available. You also can look at reviews of schildersbedrijf oorlynck, open positions, location of schildersbedrijf oorlynck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over schildersbedrijf oorlynck, assebroek, wv 8310 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf schildersbedrijf oorlynck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about schildersbedrijf oorlynck, assebroek, wv 8310 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company schildersbedrijf oorlynck, employees, financial statistics.