santer

Contactgegevens santer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data santer: address, phone, fax, email, website, opening hours

santer

Regio (region): Diepenbeek limburg B-3590 - BE, België

Adres (address): onderwijslaan 7, België

Telefoon (phone): 003211324503 003211324503

Fax (fax): +32 (19) 187-73-34 +32 (19) 187-73-34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) santer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "santer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "santer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van santer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen santer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of santer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees santer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti santer
Products information santer

BTW identificatienummer (tax): BE01190338134
Ondernemingsnummer: 7674194335
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in santer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor santer
(Get full report from official database of BE for santer)

Aanvulling soorten activiteiten voor santer
Addition kinds of activities for santer

279699. Plattegronddiensten, nv | Platemaking services, nec
07519900. Veehulpdiensten, met uitzondering van dierenartsen, nec | Livestock services, except veterinary, nec
17310302. Installatie van glasvezelkabel | Fiber optic cable installation
32610201. Bidets, glanzend china | Bidets, vitreous china
32910703. Wrijven stenen, kunstmatig | Rubbing stones, artificial
34969902. Kabel, ongeïsoleerde draad: gemaakt van aangekochte draad | Cable, uninsulated wire: made from purchased wire
54210201. Voedsel- en vriezerplannen, vlees | Food and freezer plans, meat

Werken bij santer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in santer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor santer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for santer. Looking for open vacancies in other companies

  • diensthoofd technische uitvoerende dienst (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LOCHRISTI GEMEENTE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    zie vacaturebericht

  • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Technieker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon is verantwoordelijkheid voor het technisch onderhoud van de machines.

  • Productieverantwoordelijke regio Ham (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor 1 van onze klanten gesprecialiseerd in mediterrane specialiteiten maakt, zijn we op zoek naar een productieverantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de productie Je analyseert en beheert het productieproces Je stelt personeelsplanningen op Je stuurt ploegbazen aan

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • Projectingenieur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je biedt technisch-commerciële ondersteuning aan de verkopers. Je onderzoekt in offertefase wat de beste oplossing is voor de klant. Gezien het telkens gaat over maatwerk, zoek je voor de klant naar de beste technische oplossing. Bij verkoop van een project werk je dit technisch uit tot in detail. Je maakt keuzes in materiaal zoals alluminium, takels, aandrijving, sturingen, enzovoort. Je ontwerpt de installatie in SolidWorks. Je voorziet de opmaak van sterkteberekeningen en simulaties. Daarna bewaak je ook de planning naar productie en montage onsite. Binnen engineering werk je nauw samen met 6 collega’s en rapporteer je aan de engineering manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant bestaat meer dan 50 jaar en is actief in de verkoop, ontwerp / engineering, constructie, plaatsing tot service van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen. Deze worden nationaal en internationaal ingezet in diverse projecten en omgevingen. Ter versterking van hun engineering kijken wij momenteel uit naar een Project Engineer.

  • Mesena zoekt: Freelance vertegenwoordiger(s) als bijverdienste - Vlaanderen (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat ons nieuw concept héél goed gesmaakt wordt en we onze diensten over heel Vlaanderen willen lanceren zijn we op zoek naar enthousiaste vertegenwoordigers. We bieden onze diensten aan (huis)-artsen, tand-en dierenartsen, paramedische beroepen, ziekenhuizen en WZC. We zoeken een aantal vertegenwoordigers per provincie. Je vertegenwoordigt zowel onze Mesena diensten als onze Sarco beroepskleding. Je kan deze opdracht perfect aanvullen met iets anders of er een project van maken voor lang(ere) duur.

  • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van santer in sociale netwerken
Look for responds of santer in social networks

Lees alle opmerkingen voor santer. Laat een reactie achter voor santer. santer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for santer. Leave a respond for santer. santer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie santer op de google maps. Adres en contacten santer
Location of santer on the google maps. Address and contacts of santer

Andere gerelateerde bedrijven als come santer santer: Blancke BVBA | Krefel nv | Lemonandpeps | Sander International | Sibelco - S.C.R.

Other related companies as santer: Blancke BVBA | Krefel nv | Lemonandpeps | Sander International | Sibelco - S.C.R.

santer is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Diepenbeek limburg B-3590 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is santer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01190338134. Het bedrijf santer bevindt zich op het adres: onderwijslaan 7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in santer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van santer is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van santer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van santer, openstaande posities, locatie van santer op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

santer is a company, that was registered 1997 in Diepenbeek limburg B-3590 - BE region, Belgium. Full name of company is santer, company assigned to the tax number BE01190338134. The company santer is located at the address: onderwijslaan 7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in santer were not found.
The main activity of santer is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of santer is not available. You also can look at reviews of santer, open positions, location of santer on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over santer, Diepenbeek limburg B-3590 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf santer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about santer, Diepenbeek limburg B-3590 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company santer, employees, financial statistics.