rue Haute-Wez 99

Contactgegevens rue Haute-Wez 99: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data rue Haute-Wez 99: address, phone, fax, email, website, opening hours

rue Haute-Wez 99

Regio (region): Liege, B 4030 - Belgium, België

Adres (address): Liege, B 4030 - Belgium België

Telefoon (phone): 32 4 341 15 88 32 4 341 15 88

Fax (fax): +32 (57) 542-90-81 +32 (57) 542-90-81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) rue Haute-Wez 99: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "rue Haute-Wez 99"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "rue Haute-Wez 99"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van rue Haute-Wez 99, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen rue Haute-Wez 99. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of rue Haute-Wez 99, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees rue Haute-Wez 99. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti rue Haute-Wez 99
Products information rue Haute-Wez 99

BTW identificatienummer (tax): BE04672729492
Ondernemingsnummer: 7059783935
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 651,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in rue Haute-Wez 99 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor rue Haute-Wez 99
(Get full report from official database of BE for rue Haute-Wez 99)

Aanvulling soorten activiteiten voor rue Haute-Wez 99
Addition kinds of activities for rue Haute-Wez 99

124100. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
351102. Turbines en turbine generator sets en onderdelen | Turbines and turbine generator sets and parts
26750302. Letters, karton, die-cut: van aangekochte materialen | Letters, cardboard, die-cut: from purchased materials
32920303. Isolatie, gegoten asbest | Insulation, molded asbestos
50880200. Combatvoertuigen | Combat vehicles
51310107. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
59991502. Stenen, kristallijn: ruw | Stones, crystalline: rough
86110100. Vakverenigingen | Trade associations

Werken bij rue Haute-Wez 99: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in rue Haute-Wez 99: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor rue Haute-Wez 99. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for rue Haute-Wez 99. Looking for open vacancies in other companies

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Reachtruckchauffeur M/V te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt je werkdag door op de reachtruck Je werkt aan de hand van een scanningsysteem Je kan op verschillende locaties in het distributiecentrum worden ingezet

  • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

  • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Medewerker TOP doe-het-zelfzaak voor afdeling BOUW optie VAST (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een TOP doe- het – zelfzaak zijn wij op zoek naar een voltijdse vaste medewerker. Je zal werken op de afdeling BOUW als vaste basis en ook hulp bij de seizoenartikelen. Dat is bijvoorbeeld de campingartikelen in de zomer en de kerstbomen uitzetten in de winter. Taken: Aanvullen van bvb: riolen, cement, gyproc, Hulp bij adviseren van klanten met vragen ivm bouwmaterialen Stock aanvullen Bestellingen plaatsen Kerstbomen uitvouwen en opzetten Ook allerhande artikelen uit de stock halen en deze labelen Basis computerwerk Rijden met de heftruck Je moet niet aan de kassa staan!

  • VRACHTWAGEN MECANICIEN (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grootspeler in België op vlak van onderhoud en herstellingen van vrachtwagens en machines, zijn we op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Een greep uit jouw takenpakket: Onderhouden van vrachtwagens en machines Herstellen van vrachtwagens en machines Testen en afstellen van vrachtwagens en machines

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van rue Haute-Wez 99 in sociale netwerken
Look for responds of rue Haute-Wez 99 in social networks

Lees alle opmerkingen voor rue Haute-Wez 99. Laat een reactie achter voor rue Haute-Wez 99. rue Haute-Wez 99 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for rue Haute-Wez 99. Leave a respond for rue Haute-Wez 99. rue Haute-Wez 99 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie rue Haute-Wez 99 op de google maps. Adres en contacten rue Haute-Wez 99
Location of rue Haute-Wez 99 on the google maps. Address and contacts of rue Haute-Wez 99

Andere gerelateerde bedrijven als come rue Haute-Wez 99 rue Haute-Wez 99: OCT NEW-ALD-ETI-SAT-AICH SA | HANSSENS HOUT NV | Pouleur SPRL | Vandaele A | Mertens-Faema NV

Other related companies as rue Haute-Wez 99: OCT NEW-ALD-ETI-SAT-AICH SA | HANSSENS HOUT NV | Pouleur SPRL | Vandaele A | Mertens-Faema NV

rue Haute-Wez 99 is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Liege, B 4030 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is rue Haute-Wez 99, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04672729492. Het bedrijf rue Haute-Wez 99 bevindt zich op het adres: Liege, B 4030 - Belgium, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 651,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in rue Haute-Wez 99 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van rue Haute-Wez 99 is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van rue Haute-Wez 99 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van rue Haute-Wez 99, openstaande posities, locatie van rue Haute-Wez 99 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

rue Haute-Wez 99 is a company, that was registered 1990 in Liege, B 4030 - Belgium region, Belgium. Full name of company is rue Haute-Wez 99, company assigned to the tax number BE04672729492. The company rue Haute-Wez 99 is located at the address: Liege, B 4030 - Belgium, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 651,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in rue Haute-Wez 99 were not found.
The main activity of rue Haute-Wez 99 is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of rue Haute-Wez 99 is not available. You also can look at reviews of rue Haute-Wez 99, open positions, location of rue Haute-Wez 99 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over rue Haute-Wez 99, Liege, B 4030 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf rue Haute-Wez 99, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about rue Haute-Wez 99, Liege, B 4030 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company rue Haute-Wez 99, employees, financial statistics.