reynier

Contactgegevens reynier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data reynier: address, phone, fax, email, website, opening hours

reynier

Regio (region): Brussels 1040 - BE, België

Adres (address): 117 Av. des Nerviens, België

Telefoon (phone): 0032497455027 0032497455027

Fax (fax): +32 (67) 862-21-33 +32 (67) 862-21-33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) reynier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "reynier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "reynier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van reynier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen reynier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of reynier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees reynier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti reynier
Products information reynier

BTW identificatienummer (tax): BE09150482177
Ondernemingsnummer: 2914367675
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in reynier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor reynier
(Get full report from official database of BE for reynier)

Aanvulling soorten activiteiten voor reynier
Addition kinds of activities for reynier

22419905. Handschoenen voering stoffen | Glove lining fabrics
35539913. Zaagmachines | Sawmill machines
36799910. Resonante rieten apparaten, elektronisch | Resonant reed devices, electronic
38220302. Humidistats: wand, kanaal en skelet | Humidistats: wall, duct, and skeleton
39310210. Viola's en onderdelen | Violas and parts
79299900. Entertainers en entertainment groepen, nec | Entertainers and entertainment groups, nec

Werken bij reynier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in reynier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor reynier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for reynier. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • betonarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar Betonarbeiders (M/V):  Je staat in voor het ontkisten van mallen  Je maakt deze mallen schoon Je voorziet de mallen van wapening aan een siloplaten-gietmachine 

  • Sales Support Medewerker regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Sales Support Medewerker zal zich vooral richten op het ondersteunen van de basis taken van het Sales Support Team : Order intake order bevestigen. Facturatie en transport. Aankoop en inboeken goederen. Rapportering. Kwaliteitscertificaten. Voorraadbeheer. Aanmaken van artikelcodes routings in het bedrijfsysteem (ERP) Ondersteuning bij planning. Ondersteuning bij het maken van offertes. Beantwoorden van mails/telefoons van klanten ivm logistiek levertermijnen prijsaanvragen.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rotselaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • ELEKTRICIEN RESIDENTIEEL (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DE KETELE Yves

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van elektriciteit en verlichting Hoofdzakelijk particuliere installaties Nieuwbouw en verbouwingen Aansluiting van zonnepanelen (geen plaatsing) Regionale verplaatsingen

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

  • Modis - IT Business Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Een groot bedrijf in Mechelen is op zoek naar een Agile Business Analist. Idealiter heb je 5 jaar ervaring als analist en spreek je goed Nederlands. Het betreft een project van minstens 5 maanden. Kernwoorden hier zijn: ICT roadmaps, Business Cases, Agile werken en analyses van Customer Journeys. Dit staat oa op jouw to-do lijst Identificeren van nieuwe ICT gerelateerde opportuniteiten bij de business-units Anticiperen op toekomstige vragen van ICT-klanten Uitwerken van analyses en business cases Vertalen van ICT-zaken in een verstaanbare communicatie voor gebruikers en van business- naar ICT-vereisten Nauwkeurig opstellen van gefundeerde business cases als onderdeel van het strategisch plan en de roadmaps Correct informeren van de business omtrent de ICT haalbaarheid van verschillende oplossingen Inwinnen van de nodige en juiste informatie om correcte analyses te kunnen maken Frequente contacten met de business ivm ondersteunende activiteiten. Je bent nauw betrokken bij het functioneel overleg van de relevante functionele domeinen om de ICT-vraag voldoende vroeg te kunnen capteren. Dit heb je in je mars Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering of bedrijfseconomische achtergrond, of gelijkwaardig door ervaring; Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 4 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Kunnen denken en werken vanuit de business op strategisch niveau Door een gedegen analyse en financiële onderbouwing, de technologische oplossingen kunnen bepalen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.. Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en Technology kennis Klanten kunnen adviseren en begeleiden bij strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken Visie op de (technologische) ontwikkelingen binnen hun vakgebied kunnen overbrengen naar klanten, goed kunnen omgaan met een vastgesteld business target Interesse en wil je meer weten? Neem contact met mij op of stuur meteen je CV via de knop hieronder.

  • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

Zoek naar antwoorden van reynier in sociale netwerken
Look for responds of reynier in social networks

Lees alle opmerkingen voor reynier. Laat een reactie achter voor reynier. reynier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for reynier. Leave a respond for reynier. reynier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie reynier op de google maps. Adres en contacten reynier
Location of reynier on the google maps. Address and contacts of reynier

Andere gerelateerde bedrijven als come reynier reynier: CorHodecor CorHotapis BVBA | Fiduciaire Générale de Services SPRL | Ersa Sport | Texal N.V. | VERMOESEN, Alain

Other related companies as reynier: CorHodecor CorHotapis BVBA | Fiduciaire Générale de Services SPRL | Ersa Sport | Texal N.V. | VERMOESEN, Alain

reynier is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brussels 1040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is reynier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09150482177. Het bedrijf reynier bevindt zich op het adres: 117 Av. des Nerviens. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in reynier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van reynier is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van reynier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van reynier, openstaande posities, locatie van reynier op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

reynier is a company, that was registered 2009 in Brussels 1040 - BE region, Belgium. Full name of company is reynier, company assigned to the tax number BE09150482177. The company reynier is located at the address: 117 Av. des Nerviens. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in reynier were not found.
The main activity of reynier is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of reynier is not available. You also can look at reviews of reynier, open positions, location of reynier on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over reynier, Brussels 1040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf reynier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about reynier, Brussels 1040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company reynier, employees, financial statistics.