quod

Contactgegevens quod: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data quod: address, phone, fax, email, website, opening hours

quod

Regio (region): gentbrugge OV 9050 - BE, België

Adres (address): kerkstraat169, België

Telefoon (phone): 0032 9 2302319 0032 9 2302319

Fax (fax): +32 (59) 157-23-83 +32 (59) 157-23-83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) quod: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "quod"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "quod"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van quod, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen quod. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of quod, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees quod. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti quod
Products information quod

BTW identificatienummer (tax): BE07759338378
Ondernemingsnummer: 6197906494
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 678,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in quod zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor quod
(Get full report from official database of BE for quod)

Aanvulling soorten activiteiten voor quod
Addition kinds of activities for quod

602100. Nationale handelsbanken | National commercial banks
10990502. Titaniferous-magnetiet mijnbouw | Titaniferous-magnetite mining
14299905. Grits mijnbouw (gebroken steen) | Grits mining (crushed stone)
23210202. Sport shirts, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Sport shirts, men's and boys': from purchased materials
26210800. Verpakking en verpakking papier | Wrapping and packaging papers
28790101. Arsenaten, arsenieten (geformuleerd) | Arsenates, arsenites (formulated)
72990802. Stikken, aangepast | Stitching, custom
75320402. Lichaamswinkel, vrachtwagens | Body shop, trucks
76220402. Huishoudelijke antenne installatie en service | Household antenna installation and service

Werken bij quod: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in quod: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor quod. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for quod. Looking for open vacancies in other companies

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Arbeiders algemene wegenbouw regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot wegenbouwbedrijf zoeken wij dringend wegenwerkers voor de regio Limburg. Je maakt deel uit van een ploeg arbeiders en voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van de weg: aansluitingen, kolken, boordstenen, funderingen, afwerkingen, ... Er zijn opstapplaatsen voorzien in de volgende gemeenten: Bocholt, Sint-Truiden, Lummen, Herk-de-Stad, Genk (of net buiten Limburg = Diest en Scherpenheuvel). Goede verloning volgens PC 124 ! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt dit jou interessant ? Bel ons vrijblijvend op voor meer informatie ! 089/500090

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • Mechanieker bestelwagens/kranen regio Meerhout voor onmiddellijke opstart (M/V)! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Meerhout zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker bestelwagens/kranen voor onmiddellijke opstart(M/V)! *Je gaat herstellingen uitvoeren aan bestelwagens en kranen *Je hebt de nodige technische kennis *Je kan zelfstandig werken *Je bent een teamplayer!

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268091 / 463 C (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Beveren-Waas zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

  • HUISHOUDHULP VOOR AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalter.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Nederlands voor individuele opleidingen en opleidingen in kleine groepjes voor expats en expatkinderen.

Zoek naar antwoorden van quod in sociale netwerken
Look for responds of quod in social networks

Lees alle opmerkingen voor quod. Laat een reactie achter voor quod. quod bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for quod. Leave a respond for quod. quod on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie quod op de google maps. Adres en contacten quod
Location of quod on the google maps. Address and contacts of quod

Andere gerelateerde bedrijven als come quod quod: R.I. TRACING | Lmt Fette | Danieldep SA | VB Training Services | DE COCK Gebr BVBA

Other related companies as quod: R.I. TRACING | Lmt Fette | Danieldep SA | VB Training Services | DE COCK Gebr BVBA

quod is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio gentbrugge OV 9050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is quod, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07759338378. Het bedrijf quod bevindt zich op het adres: kerkstraat169. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 678,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in quod zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van quod is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van quod is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van quod, openstaande posities, locatie van quod op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

quod is a company, that was registered 2009 in gentbrugge OV 9050 - BE region, Belgium. Full name of company is quod, company assigned to the tax number BE07759338378. The company quod is located at the address: kerkstraat169. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 678,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in quod were not found.
The main activity of quod is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of quod is not available. You also can look at reviews of quod, open positions, location of quod on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over quod, gentbrugge OV 9050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf quod, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about quod, gentbrugge OV 9050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company quod, employees, financial statistics.