ps_testware

Contactgegevens ps_testware: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ps_testware: address, phone, fax, email, website, opening hours

ps_testware

Regio (region): Leuven, B 3000 - BELGIUM, België

Adres (address): 125 Brusselsestraat, België

Telefoon (phone): 32-16-310880 32-16-310880

Fax (fax): 32-16-310888 32-16-310888

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ps_testware: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ps_testware"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ps_testware"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ps_testware, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ps_testware. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ps_testware, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ps_testware. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ps_testware
Products information ps_testware

BTW identificatienummer (tax): BE08285583496
Ondernemingsnummer: 2254913330
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 698,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ps_testware zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ps_testware
(Get full report from official database of BE for ps_testware)

Aanvulling soorten activiteiten voor ps_testware
Addition kinds of activities for ps_testware

508300. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
799904. Tafel sport parkeerplaats operatie | Table sports parlor operation
09129901. Bluefish, vangen van | Bluefish, catching of
20799907. Pindakaas, geraffineerd: niet gemaakt in pindaoliefabrieken | Peanut oil, refined: not made in peanut oil mills
22530504. Broek, broek of broek, breien | Pants, slacks, or trousers, knit
27960100. Gravure platemaking diensten | Gravure platemaking services
32290704. Lampdelen en tinten, glas | Lamp parts and shades, glass
42229903. Opslag, koelopslag of gekoelde | Warehousing, cold storage or refrigerated
73710200. Computer software schrijven diensten | Computer software writing services

Werken bij ps_testware: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ps_testware: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ps_testware. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ps_testware. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • Verkoopmedewerker Bedden (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat!

  • Chauffeur Rijbewijs CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne zijn wij op zoek naar een chauffeur CE m/v Taken: Dagelijks lever en haal je machines op bij klanten Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel Je rapporteert dagelijks naar het hoofdkantoor

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO MARKE - BELLEGEM (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Marke - Bellegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Technieker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

  • MAKE UP CONSULENTEN - regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - een passie hebben voor make up, beauty & wellness en deze op anderen kunnen overbrengen - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren: dieptereiniging en anti-aging, exclusieve parfums, verzorgingsproducten voor alle huidtypes,... - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - voor mature en/of leidinggevende types zijn er reële doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen, geven van opleidingen

Zoek naar antwoorden van ps_testware in sociale netwerken
Look for responds of ps_testware in social networks

Lees alle opmerkingen voor ps_testware. Laat een reactie achter voor ps_testware. ps_testware bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ps_testware. Leave a respond for ps_testware. ps_testware on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ps_testware op de google maps. Adres en contacten ps_testware
Location of ps_testware on the google maps. Address and contacts of ps_testware

Andere gerelateerde bedrijven als come ps_testware ps_testware: TAGORA.COM SA | PALAIS DU CACHE POUSSIERE SPRL | L.F. Industries NV | MERGEN REMY | JLB Productions

Other related companies as ps_testware: TAGORA.COM SA | PALAIS DU CACHE POUSSIERE SPRL | L.F. Industries NV | MERGEN REMY | JLB Productions

ps_testware is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Leuven, B 3000 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is ps_testware, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08285583496. Het bedrijf ps_testware bevindt zich op het adres: 125 Brusselsestraat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 698,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ps_testware zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ps_testware is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ps_testware is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ps_testware, openstaande posities, locatie van ps_testware op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ps_testware is a company, that was registered 2010 in Leuven, B 3000 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is ps_testware, company assigned to the tax number BE08285583496. The company ps_testware is located at the address: 125 Brusselsestraat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 698,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ps_testware were not found.
The main activity of ps_testware is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ps_testware is not available. You also can look at reviews of ps_testware, open positions, location of ps_testware on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ps_testware, Leuven, B 3000 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ps_testware, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ps_testware, Leuven, B 3000 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ps_testware, employees, financial statistics.