philippe vryens joaillier BVBA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • philippe vryens joaillier BVBA
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • philippe vryens joaillier BVBA

Contactgegevens philippe vryens joaillier BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data philippe vryens joaillier BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

philippe vryens joaillier BVBA

Regio (region): Antwerpen Antwerp 2000 - BE, België

Adres (address): Zwartzusterstraat 8, België

Telefoon (phone): 003232269922 003232269922

Fax (fax): +32 (14) 108-58-59 +32 (14) 108-58-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) philippe vryens joaillier BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "philippe vryens joaillier BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "philippe vryens joaillier BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van philippe vryens joaillier BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen philippe vryens joaillier BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of philippe vryens joaillier BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees philippe vryens joaillier BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti philippe vryens joaillier BVBA
Products information philippe vryens joaillier BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05749938964
Ondernemingsnummer: 3779815673
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 166,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in philippe vryens joaillier BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor philippe vryens joaillier BVBA
(Get full report from official database of BE for philippe vryens joaillier BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor philippe vryens joaillier BVBA
Addition kinds of activities for philippe vryens joaillier BVBA

091299. Finfish, nec | Finfish, nec
28920218. Sportpoeier (explosief) | Sporting powder (explosive)
28990403. flares | Flares
33990203. Spikes, nonferrous metaal of draad | Spikes, nonferrous metal or wire
36219907. Timing motoren, synchroon, elektrisch | Timing motors, synchronous, electric

Werken bij philippe vryens joaillier BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in philippe vryens joaillier BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor philippe vryens joaillier BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for philippe vryens joaillier BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het instellen van de verzamelhechter naargelang het werk en bijstellen waar nodig, - Tijdens de productie het bedienen van de machine met het oog op een onberispelijke kwaliteit en productiviteit, - Paletten binnenwerk en covers bijzetten en afgewerkte producten wegbrengen, - Afgewerkte, geniete brochures op kwaliteit controleren, - Het motiveren van de medewerkers aan de machine en bijsturen waar nodig.

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

  • Frituurmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

  • Freelance functioneel analist logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance functioneel analist - W-VL - lange termijn! Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren.

  • Modis - Senior Business Analist (Security) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een ervaren Business Analist die ervaring (of affiniteit) heeft met projecten rond security, zoals gebruikersauthentificatie, digitale ondertekeningen, en identity management? Onze klant in Brussel-Zuid is op zoek naar zo iemand.      Context   Momenteel lopen er 3 projecten rond data security:  Het gebruikersauthentificatie project: de bedoeling is om future proof oplossingen (zowel front als back-end) te implementeren. Gebruikers moeten zonder problemen, veilig en efficiënt kunnen inloggen op de systemen. De nodige technische oplossingen moeten geïmplementeerd kunnen worden (WebSphere, Drupal, mainfraime, SharePoint, Web services, etc). De legacy logon methodes moeten geïntegreerd worden, On Premise oplossingen worden onderzocht en vergeleken met Cloud oplossingen en architectuur standaarden worden vastgelegd. Er wordt  ook een central governance opgezet. Voorts is er het platform voor elektronische handtekeningen. De klant wil zo'n platform opzetten en hiervoor moeten de nodige processen opgezet worden. Er wordt een marktconforme oplossing gekozen en geïmplementeerd. De nodige processen worden uitgewerkt & toegepast en er wordt een central governance opgezet.  Tot slot is er het Identity Management project waarmee men het beheer van verschillende gebruikers (personeel, leveranciers, zelfstandige ondernemers) wil centraliseren. Om eenvoudig de juiste toegangen te bepalen en toe te kennen, gaat men gebruik maken van het Role Based Access Control principe.    Wat we van jou verwachten Het is jouw taak om de verschillende business partners te ondersteunen en advies te geven ivm proces optimalisatie. Je brengt in teamverband de noden, ideeën en problemen (pro)actief in kaart. Je volgt uiteraard ook de marktevoluties op de voet en geeft strategisch advies over toekomstige mogelijkheden. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het security domein. Tot slot waak je ook over de uitwerking van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business. Je werkt onder andere samen met solution analisten, IT architecten en ontwikkelaars.  Je bouwt een netwerk uit bij de zakenpartners, zodanig dat je noden en opportuniteiten tijdig kan capteren en dat je kan rapporteren over de evolutie ervan. Vanuit je rol werk je mee aan de projecten geïnitieerd vanuit roadmap informatieveiligheid. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het security domein.  Je beheerst vlot het Nederlands en het Engels en je hebt al een ruime ervaring als analist. Je hebt op zijn minst affiniteit met het aspect "security". Ervaring met één van bovenstaande projecten is een serieuze meerwaarde.    What's in it for you   Een voltijds project van minstens 6 maanden, waarschijnlijk veel langer. Marktconforme verloning. Je werkt voornamelijk in Brussel-Zuid maar kan ook 2 dagen per week vanuit Deinze of Haasrode werken.      Interesse. Wat nu?    Stuur meteen jouw CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van philippe vryens joaillier BVBA in sociale netwerken
Look for responds of philippe vryens joaillier BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor philippe vryens joaillier BVBA. Laat een reactie achter voor philippe vryens joaillier BVBA. philippe vryens joaillier BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for philippe vryens joaillier BVBA. Leave a respond for philippe vryens joaillier BVBA. philippe vryens joaillier BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie philippe vryens joaillier BVBA op de google maps. Adres en contacten philippe vryens joaillier BVBA
Location of philippe vryens joaillier BVBA on the google maps. Address and contacts of philippe vryens joaillier BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come philippe vryens joaillier BVBA philippe vryens joaillier BVBA: Remy S | Lovo Films SA | Redirack S.A. | OPMARKETING | Sony Objective Composer

Other related companies as philippe vryens joaillier BVBA: Remy S | Lovo Films SA | Redirack S.A. | OPMARKETING | Sony Objective Composer

philippe vryens joaillier BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Antwerpen Antwerp 2000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is philippe vryens joaillier BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05749938964. Het bedrijf philippe vryens joaillier BVBA bevindt zich op het adres: Zwartzusterstraat 8. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 166,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in philippe vryens joaillier BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van philippe vryens joaillier BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van philippe vryens joaillier BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van philippe vryens joaillier BVBA, openstaande posities, locatie van philippe vryens joaillier BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

philippe vryens joaillier BVBA is a company, that was registered 1986 in Antwerpen Antwerp 2000 - BE region, Belgium. Full name of company is philippe vryens joaillier BVBA, company assigned to the tax number BE05749938964. The company philippe vryens joaillier BVBA is located at the address: Zwartzusterstraat 8. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 166,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in philippe vryens joaillier BVBA were not found.
The main activity of philippe vryens joaillier BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of philippe vryens joaillier BVBA is not available. You also can look at reviews of philippe vryens joaillier BVBA, open positions, location of philippe vryens joaillier BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over philippe vryens joaillier BVBA, Antwerpen Antwerp 2000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf philippe vryens joaillier BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about philippe vryens joaillier BVBA, Antwerpen Antwerp 2000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company philippe vryens joaillier BVBA, employees, financial statistics.