phil s confection sprl

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • phil s confection sprl
Private companiesReal Estate • phil s confection sprl

Contactgegevens phil s confection sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data phil s confection sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

phil s confection sprl

Regio (region): Stambruges - 7973 Belgium, België

Adres (address): 14 rue de la Station, België

Telefoon (phone): 003269560166 003269560166

Fax (fax): +32 (57) 988-57-69 +32 (57) 988-57-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) phil s confection sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "phil s confection sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "phil s confection sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van phil s confection sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen phil s confection sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of phil s confection sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees phil s confection sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti phil s confection sprl
Products information phil s confection sprl

BTW identificatienummer (tax): BE09297149658
Ondernemingsnummer: 3243408203
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 808,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in phil s confection sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor phil s confection sprl
(Get full report from official database of BE for phil s confection sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor phil s confection sprl
Addition kinds of activities for phil s confection sprl

232101. Heren en jongens jurkoverhemden | Men's and boys' dress shirts
20320209. Ravioli: verpakt in blikjes, potten, enz. | Ravioli: packaged in cans, jars, etc.
20410300. Bloemmixen | Flour mixes
27520000. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
63710202. Unie welzijns-, nut- en gezondheidsfondsen | Union welfare, benefit, and health funds
67940000. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
70110000. Hotels en motels | Hotels and motels

Werken bij phil s confection sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in phil s confection sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor phil s confection sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for phil s confection sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen, verpakken en opruimen van de geproduceerde onderdelen. Je houdt het magazijn op orde en wordt polyvalent ingeschakeld.

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

  • Kraanmachinist (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kruishoutem zijn we op zoek naar een kraanmachinist.

  • Operator stansmachines | 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator voor de vouwmachines. Jouw takenpakket bestaat uit: Aanvoer van grondstoffen aan de stansmachine Instellen van de machine Controles uitvoeren tijdens de productie Basisonderhoud uitvoeren

  • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Potentiële Medevennoot Accountantskantoor - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een potentiële Medevennoot voor een Accountantskantoor (M/V). Dit voor kantoor regio Brugge. Als potentiële Medevennoot in dit Accountantskantoor heb je volgende verantwoordelijkheden: je wordt gaandeweg het aanspreekpunt voor de dossierbeheerders in dit kantoor; je hebt zowel de optie om je meteen in te kopen als vennoot alsook om dit pas te doen na een inwerkperiode. (Dit hangt af van je eigen wens, senioriteit en fase in je carrière); afhankelijk van de manier waarop je instapt heb je al dan niet ook nog een eigen klantenportefeuille waarvoor je als dossierbeheerder werkt; je leert de klanten geleidelijk aan kennen, doet regelmatig dossierbesprekingen ed.; je denkt algemeen mee over de werking van het kantoor, het personeelsbeleid en de verdere digitalisatie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

  • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

Zoek naar antwoorden van phil s confection sprl in sociale netwerken
Look for responds of phil s confection sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor phil s confection sprl. Laat een reactie achter voor phil s confection sprl. phil s confection sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for phil s confection sprl. Leave a respond for phil s confection sprl. phil s confection sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie phil s confection sprl op de google maps. Adres en contacten phil s confection sprl
Location of phil s confection sprl on the google maps. Address and contacts of phil s confection sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come phil s confection sprl phil s confection sprl: Delvoie Jeroen | Senso | CHICOBEL NV NV | Spechim S.A. | MYRO

Other related companies as phil s confection sprl: Delvoie Jeroen | Senso | CHICOBEL NV NV | Spechim S.A. | MYRO

phil s confection sprl is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Stambruges - 7973 Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is phil s confection sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09297149658. Het bedrijf phil s confection sprl bevindt zich op het adres: 14 rue de la Station. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 808,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in phil s confection sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van phil s confection sprl is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van phil s confection sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van phil s confection sprl, openstaande posities, locatie van phil s confection sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

phil s confection sprl is a company, that was registered 2010 in Stambruges - 7973 Belgium region, Belgium. Full name of company is phil s confection sprl, company assigned to the tax number BE09297149658. The company phil s confection sprl is located at the address: 14 rue de la Station. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 808,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in phil s confection sprl were not found.
The main activity of phil s confection sprl is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of phil s confection sprl is not available. You also can look at reviews of phil s confection sprl, open positions, location of phil s confection sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over phil s confection sprl, Stambruges - 7973 Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf phil s confection sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about phil s confection sprl, Stambruges - 7973 Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company phil s confection sprl, employees, financial statistics.