ortwin de vliegher

Contactgegevens ortwin de vliegher: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ortwin de vliegher: address, phone, fax, email, website, opening hours

ortwin de vliegher

Regio (region): Wetteren Oost Vlaanderen 9230 - BE, België

Adres (address): gransveldestraat 44 b2, België

Telefoon (phone): +32 9 324 09 03 +32 9 324 09 03

Fax (fax): +32 (87) 929-35-17 +32 (87) 929-35-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ortwin de vliegher: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ortwin de vliegher"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ortwin de vliegher"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ortwin de vliegher, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ortwin de vliegher. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ortwin de vliegher, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ortwin de vliegher. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ortwin de vliegher
Products information ortwin de vliegher

BTW identificatienummer (tax): BE08670654296
Ondernemingsnummer: 5006439208
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 517,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ortwin de vliegher zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ortwin de vliegher
(Get full report from official database of BE for ortwin de vliegher)

Aanvulling soorten activiteiten voor ortwin de vliegher
Addition kinds of activities for ortwin de vliegher

501599. Motorvoertuigonderdelen, gebruikt, nec | Motor vehicle parts, used, nec
20649917. Noten, glace | Nuts, glace
22980303. Vislijnen, netten, seines: gemaakt in touw of touwmolen | Fishing lines, nets, seines: made in cordage or twine mills
44829900. Veerboten, nec | Ferries, nec
57139901. Carpets | Carpets

Werken bij ortwin de vliegher: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ortwin de vliegher: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ortwin de vliegher. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ortwin de vliegher. Looking for open vacancies in other companies

  • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

  • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • Poetshulp Roosdaal (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent houthandel (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een houthandel in Hooglede zijn we op zoek naar een student die vrij is op woensdag namiddag en/ of zaterdagvoormiddag van 9u-12u. Je helpt polyvalent mee in het bedrijf. Jouw taken zijn onder andere: Hout op de machine leggen, stukken hout zagen, bedrijf vegen en opruimen...

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Real Estate Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van ortwin de vliegher in sociale netwerken
Look for responds of ortwin de vliegher in social networks

Lees alle opmerkingen voor ortwin de vliegher. Laat een reactie achter voor ortwin de vliegher. ortwin de vliegher bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ortwin de vliegher. Leave a respond for ortwin de vliegher. ortwin de vliegher on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ortwin de vliegher op de google maps. Adres en contacten ortwin de vliegher
Location of ortwin de vliegher on the google maps. Address and contacts of ortwin de vliegher

Andere gerelateerde bedrijven als come ortwin de vliegher ortwin de vliegher: Philco | Connectivity Solutions | @nker | Volckaerts B.V.B.A. | Cetounet S.C

Other related companies as ortwin de vliegher: Philco | Connectivity Solutions | @nker | Volckaerts B.V.B.A. | Cetounet S.C

ortwin de vliegher is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Wetteren Oost Vlaanderen 9230 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ortwin de vliegher, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08670654296. Het bedrijf ortwin de vliegher bevindt zich op het adres: gransveldestraat 44 b2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 517,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ortwin de vliegher zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ortwin de vliegher is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ortwin de vliegher is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ortwin de vliegher, openstaande posities, locatie van ortwin de vliegher op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ortwin de vliegher is a company, that was registered 2001 in Wetteren Oost Vlaanderen 9230 - BE region, Belgium. Full name of company is ortwin de vliegher, company assigned to the tax number BE08670654296. The company ortwin de vliegher is located at the address: gransveldestraat 44 b2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 517,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ortwin de vliegher were not found.
The main activity of ortwin de vliegher is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ortwin de vliegher is not available. You also can look at reviews of ortwin de vliegher, open positions, location of ortwin de vliegher on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ortwin de vliegher, Wetteren Oost Vlaanderen 9230 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ortwin de vliegher, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ortwin de vliegher, Wetteren Oost Vlaanderen 9230 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ortwin de vliegher, employees, financial statistics.