olczyk phil

Contactgegevens olczyk phil: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data olczyk phil: address, phone, fax, email, website, opening hours

olczyk phil

Regio (region): braine l halleud, 1420 - BE, België

Adres (address): 20b cantecroy, België

Telefoon (phone): 33 614 714 914 33 614 714 914

Fax (fax): +32 (19) 404-22-11 +32 (19) 404-22-11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) olczyk phil: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "olczyk phil"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "olczyk phil"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van olczyk phil, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen olczyk phil. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of olczyk phil, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees olczyk phil. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti olczyk phil
Products information olczyk phil

BTW identificatienummer (tax): BE06185546875
Ondernemingsnummer: 9948089599
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in olczyk phil zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor olczyk phil
(Get full report from official database of BE for olczyk phil)

Aanvulling soorten activiteiten voor olczyk phil
Addition kinds of activities for olczyk phil

16230202. Kabeltelevisie lijnconstructie | Cable television line construction
17310403. Branddetectie en inbraakalarmsystemen specialisatie | Fire detection and burglar alarm systems specialization
22310301. Biljartdoeken | Billiard cloths
22999910. Rugbacking, jute of andere vezels | Rugbacking, jute or other fiber
28999908. Betonharden en verhardingsverbindingen | Concrete curing and hardening compounds
35450208. Machine messen, metaalbewerking | Machine knives, metalworking
36790503. Video triggers, met uitzondering van afstandsbediening tv apparaten | Video triggers, except remote control tv devices
39140000. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
52110402. Modulaire huizen | Modular homes

Werken bij olczyk phil: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in olczyk phil: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor olczyk phil. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for olczyk phil. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

  • CNC Frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Frezen van machine-onderdelen; - Stukwerk in kleine series frezen.

  • Orderpicker 2 ploegen (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant in de regio van Westerlo (Heultje) zijn we op zoek naar orderpickers die bereid zijn te werken in 2 ploegen (vroege-late) Je takenpakket als orderpicker ziet er als volgt uit:  klaarzetten van verschillende bestellingen (via voicepicking) controleren van de kwaliteit, eventuele beschadigingen van de goederen checken van de stockvoorraad Het betreft een functie op lange termijn met mogelijkheid tot vast contract na positieve interimperiode.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Wezembeek-Oppem en omgeving

  • Huishoudhulp in Groot-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

  • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

  • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

  • Project Manager - Analyst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Project Manager - Analyst... ben je de cruciale schakel tussen de klant, het ontwikkelteam en de eindgebruiker. In je rol van expert ben je hét aanspreekpunt voor alle vragen rond jouw project. krijg je zowel projecten toebedeeld in functie van onze medische software, maar voer je ook maatwerkprojecten uit van A tot Z. maak je je snel vertrouwd met de business domeinen van je klanten. Je verzamelt de behoeften, staat in voor de analyse en modelleert ze in functionaliteiten. stel je projectplanningen op en plan je meetings in met de betrokken partijen. valideer je de functionaliteiten bij de effectieve projectuitwerking en stuur je bij waar nodig. Je zorgt voor een adequate documentatie. doe je proactief verbeteringsvoorstellen voor het optimaliseren van de interne werking van het analystenteam

  • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

Zoek naar antwoorden van olczyk phil in sociale netwerken
Look for responds of olczyk phil in social networks

Lees alle opmerkingen voor olczyk phil. Laat een reactie achter voor olczyk phil. olczyk phil bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for olczyk phil. Leave a respond for olczyk phil. olczyk phil on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie olczyk phil op de google maps. Adres en contacten olczyk phil
Location of olczyk phil on the google maps. Address and contacts of olczyk phil

Andere gerelateerde bedrijven als come olczyk phil olczyk phil: R.B. Technics NV | Celprom | Nesa | Carto-Pack N.V. | Verinko B.V.B.A.

Other related companies as olczyk phil: R.B. Technics NV | Celprom | Nesa | Carto-Pack N.V. | Verinko B.V.B.A.

olczyk phil is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio braine l halleud, 1420 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is olczyk phil, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06185546875. Het bedrijf olczyk phil bevindt zich op het adres: 20b cantecroy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in olczyk phil zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van olczyk phil is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van olczyk phil is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van olczyk phil, openstaande posities, locatie van olczyk phil op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

olczyk phil is a company, that was registered 1997 in braine l halleud, 1420 - BE region, Belgium. Full name of company is olczyk phil, company assigned to the tax number BE06185546875. The company olczyk phil is located at the address: 20b cantecroy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in olczyk phil were not found.
The main activity of olczyk phil is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of olczyk phil is not available. You also can look at reviews of olczyk phil, open positions, location of olczyk phil on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over olczyk phil, braine l halleud, 1420 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf olczyk phil, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about olczyk phil, braine l halleud, 1420 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company olczyk phil, employees, financial statistics.