nibart, olivier

Contactgegevens nibart, olivier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data nibart, olivier: address, phone, fax, email, website, opening hours

nibart, olivier

Regio (region): braine l'alleud, brabant 1420 - BE, België

Adres (address): chausee d'ophain 179, België

Telefoon (phone): 32 2 384 35 54 32 2 384 35 54

Fax (fax): +32 (14) 190-91-34 +32 (14) 190-91-34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) nibart, olivier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "nibart, olivier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "nibart, olivier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van nibart, olivier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen nibart, olivier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of nibart, olivier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees nibart, olivier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti nibart, olivier
Products information nibart, olivier

BTW identificatienummer (tax): BE08603363037
Ondernemingsnummer: 8967834472
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 347,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in nibart, olivier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor nibart, olivier
(Get full report from official database of BE for nibart, olivier)

Aanvulling soorten activiteiten voor nibart, olivier
Addition kinds of activities for nibart, olivier

173199. Elektrisch werk, anders | Electrical work, nec
367500. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
20859907. Scotch Whiskey | Scotch whiskey
39959903. Grave kluizen, metaal | Grave vaults, metal
79979901. Aviation club, lidmaatschap | Aviation club, membership
83310102. Manpower training | Manpower training

Werken bij nibart, olivier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in nibart, olivier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor nibart, olivier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for nibart, olivier. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

  • Bekister-helper (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een eerste ervaring opgedaan als bekister? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio van Aalst? Dan is dit iets voor jou! Als bekister ziet je takenpakket er als volgt uit : - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren - Kennis van traditionele en systeembekisting - Basiskennis betontechnologie en cementsoorten - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ... - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren - De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren - Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Bediende weeglokaal (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste leveranciers van bakkerijgrondstoffen in Europa, zijn wij op zoek naar een bediende weeglokaal! Je registreert en ontvangt bezoekers, leveranciers en chauffeurs. Je verzorgt volgende administratieve taken: - registratie in SAP van alle inkomende goederen en leveranciers - afboeking van contracten - afdruk van CMR documenten

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Deinze zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoegaarden (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Hoegaarden en omgeving

  • JOBSTUDENTEN RECEPTIE CAMPING TER HOEVE (weekends, juli & augustus) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je onthaalt de nieuwe bezoekers Je werkt met het inschrijvingsyssteem Je staat in voor de verkoop van Merchandising-producten Je bent verantwoordelijk voor de omgang met een kassa en geld Je staat in voor de reservaties en volgt deze zorgvuldig op Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en staat hun bij met raad en daad Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch contact met bezoekers Je onderhoudt en verzorgt samen met het team de camping Je werkt alleen en zelfstandig aan de receptie van de camping

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • PLAATSER RAMEN/DEUREN & VERANDA'S (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: MOBELEC PRODUCTS

    Type: Vaste Job

    Het plaatsen van ramen, deuren en veranda's in aluminium en PVC op de werf.

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

Zoek naar antwoorden van nibart, olivier in sociale netwerken
Look for responds of nibart, olivier in social networks

Lees alle opmerkingen voor nibart, olivier. Laat een reactie achter voor nibart, olivier. nibart, olivier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for nibart, olivier. Leave a respond for nibart, olivier. nibart, olivier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie nibart, olivier op de google maps. Adres en contacten nibart, olivier
Location of nibart, olivier on the google maps. Address and contacts of nibart, olivier

Andere gerelateerde bedrijven als come nibart, olivier nibart, olivier: Hollenfeltz & Fils SA | MTS Telecom Vandeputte nv | Anis Toitures SPRL | AVS-Foran Equine Products | HELME-LUNDBERG, BJORN

Other related companies as nibart, olivier: Hollenfeltz & Fils SA | MTS Telecom Vandeputte nv | Anis Toitures SPRL | AVS-Foran Equine Products | HELME-LUNDBERG, BJORN

nibart, olivier is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio braine l'alleud, brabant 1420 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is nibart, olivier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08603363037. Het bedrijf nibart, olivier bevindt zich op het adres: chausee d'ophain 179. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 347,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in nibart, olivier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van nibart, olivier is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van nibart, olivier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van nibart, olivier, openstaande posities, locatie van nibart, olivier op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

nibart, olivier is a company, that was registered 2007 in braine l'alleud, brabant 1420 - BE region, Belgium. Full name of company is nibart, olivier, company assigned to the tax number BE08603363037. The company nibart, olivier is located at the address: chausee d'ophain 179. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 347,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in nibart, olivier were not found.
The main activity of nibart, olivier is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of nibart, olivier is not available. You also can look at reviews of nibart, olivier, open positions, location of nibart, olivier on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over nibart, olivier, braine l'alleud, brabant 1420 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf nibart, olivier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about nibart, olivier, braine l'alleud, brabant 1420 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company nibart, olivier, employees, financial statistics.