CARGO VAN INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • CARGO VAN INTERNATIONAL NV
Private companiesPersonal Services • CARGO VAN INTERNATIONAL NV

Contactgegevens CARGO VAN INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARGO VAN INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARGO VAN INTERNATIONAL NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Jan Van Rijswijcklaan 82,2018, België

Telefoon (phone): 03 216 30 05 03 216 30 05

Fax (fax): 03 216 13 55 03 216 13 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARGO VAN INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARGO VAN INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARGO VAN INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARGO VAN INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARGO VAN INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARGO VAN INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARGO VAN INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARGO VAN INTERNATIONAL NV
Products information CARGO VAN INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE06333312988
Ondernemingsnummer: 4481842041
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CARGO VAN INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARGO VAN INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for CARGO VAN INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARGO VAN INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for CARGO VAN INTERNATIONAL NV

223103. Vouw-, doek- en bekledingsstoffen: wol | Felts, blanketing and upholstery fabrics: wool
226902. Chemische coating of behandeling van smalle stoffen | Chemical coating or treating of narrow fabrics
308999. Kunststofproducten, nec, nec | Plastics products, nec, nec
20829905. Portier (alcoholische drank) | Porter (alcoholic beverage)
34259900. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
35699902. Balen machines, voor schroot, papier of soortgelijk materiaal | Baling machines, for scrap metal, paper, or similar material
50210304. waterbedden | Waterbeds
73891201. Etiketten flessen, blikjes, kartons, enz. | Labeling bottles, cans, cartons, etc.

Werken bij CARGO VAN INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARGO VAN INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARGO VAN INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARGO VAN INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Productie Operator (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

 • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

 • Operator machines (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Inpakken van aangevoerde zakjes in dozen Controle van verpakkingsmateriaal, op de lijn te drukken data en in te pakken product (juiste soort folie, correct ontwerp van data voor bedrukking, juist product, …) Bij afwezigheid machine-operator: Ombouwen, instellen, opstarten, opvolgen en productief houden van de verpakkingsmachines Staalname voor labo, opvolgen metaaldetectie en checkweighing Controle op netheid installatie bij opstart en productie Aansturen van personeel

 • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

 • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

 • Ijzervlechter (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

 • Thuisbegeleid(st)er bij jongeren of volwassenen met een mentale handicap (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: DIENST AMBULANTE BEGELEIDING

  Type: Vaste Job

  De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: de persoon met de handicap en zijn leefomgeving meer inzicht hebben in de mogelijkheden en beperkingen van de persoon en weten hoe hier mee om te gaan, zodat de begeleiding (tijdelijk of definitief) overbodig wordt; het functioneren van de betrokken persoon verandert in positieve zin; het traject in functie van onderwijs, wonen, tijdelijke opvang…. voor de betrokken persoon en zijn omgeving wordt mee uitgestippeld.

 • Chauffeur CE (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: VERVOER HOUSSIN

  Type: Vaste Job

  We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor transport met kipper. Transport van zand,, steenslag, asfalt, ...

 • INSTALLATEUR SANITAIR EN CENTRALE VERWARMING (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Samen met jouw collega sta je in voor het monteren en installeren van sanitair en centrale verwarming. Je vertrekt steeds van bij de firma. Je werkt voornamelijk voor particulieren en winkels.

 • HR officer m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TRAFIROAD

  Type: Vaste Job

  Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

 • Sexuologe (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • Busbegeleider (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

  Type: Werfreserve

  Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

Zoek naar antwoorden van CARGO VAN INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of CARGO VAN INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARGO VAN INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor CARGO VAN INTERNATIONAL NV. CARGO VAN INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARGO VAN INTERNATIONAL NV. Leave a respond for CARGO VAN INTERNATIONAL NV. CARGO VAN INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARGO VAN INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten CARGO VAN INTERNATIONAL NV
Location of CARGO VAN INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of CARGO VAN INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CARGO VAN INTERNATIONAL NV CARGO VAN INTERNATIONAL NV: D'Arta NV | WAG | EPUR SA | AGFA - Gevaert NV | Stevens School bvba

Other related companies as CARGO VAN INTERNATIONAL NV: D'Arta NV | WAG | EPUR SA | AGFA - Gevaert NV | Stevens School bvba

CARGO VAN INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is CARGO VAN INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06333312988. Het bedrijf CARGO VAN INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Jan Van Rijswijcklaan 82,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 573,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CARGO VAN INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARGO VAN INTERNATIONAL NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARGO VAN INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARGO VAN INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van CARGO VAN INTERNATIONAL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARGO VAN INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 1997 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is CARGO VAN INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE06333312988. The company CARGO VAN INTERNATIONAL NV is located at the address: Jan Van Rijswijcklaan 82,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 573,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CARGO VAN INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of CARGO VAN INTERNATIONAL NV is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CARGO VAN INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of CARGO VAN INTERNATIONAL NV, open positions, location of CARGO VAN INTERNATIONAL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARGO VAN INTERNATIONAL NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARGO VAN INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARGO VAN INTERNATIONAL NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARGO VAN INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.