mediavalues sa

Contactgegevens mediavalues sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data mediavalues sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

mediavalues sa

Regio (region): Bruxelles, 1000 - BE, België

Adres (address): Rue des Chartreux 19 b34, België

Telefoon (phone): 32.477/94.88.93 32.477/94.88.93

Fax (fax): 32.2/549.08.91 32.2/549.08.91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) mediavalues sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "mediavalues sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "mediavalues sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van mediavalues sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen mediavalues sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of mediavalues sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees mediavalues sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti mediavalues sa
Products information mediavalues sa

BTW identificatienummer (tax): BE06995788574
Ondernemingsnummer: 1923126220
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 899,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in mediavalues sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor mediavalues sa
(Get full report from official database of BE for mediavalues sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor mediavalues sa
Addition kinds of activities for mediavalues sa

5048. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
01739903. Filbert Grove | Filbert grove
24410202. Verpakkingsdozen, hout: nagel of slot hoek | Packing cases, wood: nailed or lock corner
32510206. Vloerboog tegel, klei | Floor arch tile, clay
35890100. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
38430212. Tanden, kunstmatig (niet gemaakt in tandheelkundige laboratoria) | Teeth, artificial (not made in dental laboratories)

Werken bij mediavalues sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in mediavalues sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor mediavalues sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for mediavalues sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur ce fulltime job (LEISELE)

    Regio: LEISELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de buurt van Alveringem zijn we op zoek naar een CE chauffeur om meel en voeders te vervoeren. Dit vooral in de regio van Frankrijk. Je werkt van maandag tot vrijdag, maar je bent elke avond thuis. Uitslapen is hier dus niet van toepassing. Dit doordat je vooral regionaal werkt. Sporadisch werk je eens op zaterdag maar dit is nooit een volledige dag. Je bent op baan met een Mercedes vrachtwagen. Verder kom je terecht in een leuk team van 5 chauffeurs. Kennis Nederlands en Frans is aangewezen doordat Alveringem een grensregio is.

  • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

  • Liftmonteur regio Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Installatiemonteur tekent voor een gevarieerd takenpakket. Hieronder vind je een overzicht: installeren van liften van A-Z plaatsen en onderhouden van liftinstallaties roltrappen en automatische deuren zowel elektrisch mechanisch als hydraulisch revisie en ombouwen van alle merken liften assistentie bij keuringen storingen oplossen reparaties uitvoeren contacten met klantenrelaties onderhouden

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt centrum (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Supervisor assemblage (automotive) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een supervisor assemblage. Jobomschrijving Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten op de lijn en bijsturen: zorgen dat operatoren over alle nodige materiaal beschikken, operatoren opleiden en informeren over wijzigingen die impact hebben op hun werk, design-to-assemble issues identificeren en communiceren Begeleiden en ondersteunen van de operatoren: feedback geven, sturen, evalueren en continu bijstand verlenen bij de uitvoering van de job Bewaken van kwaliteit en rendement, operatoren dit bewustzijn bijbrengen, grondige tussen- en eindcontroles doen op alle wagens, gepast ingrijpen bij kwaliteitsproblemen, “Reworks” naast de lijn inplannen en organiseren Administratie: aanvullen van het bouwboek en o pmaken en updaten van instructiefiches Mee helpen uitwerken, implementeren en opvolgen van projecten. U heeft hierbij permanent oog voor verbeteringsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij procesveranderingen

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • Talenthunter (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

Zoek naar antwoorden van mediavalues sa in sociale netwerken
Look for responds of mediavalues sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor mediavalues sa. Laat een reactie achter voor mediavalues sa. mediavalues sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for mediavalues sa. Leave a respond for mediavalues sa. mediavalues sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie mediavalues sa op de google maps. Adres en contacten mediavalues sa
Location of mediavalues sa on the google maps. Address and contacts of mediavalues sa

Andere gerelateerde bedrijven als come mediavalues sa mediavalues sa: Audenaert Jaak | De Maer Ronny | Drankenhalle Neyt NV | Adorka BVBA | Ciney Expo-Promobel SA

Other related companies as mediavalues sa: Audenaert Jaak | De Maer Ronny | Drankenhalle Neyt NV | Adorka BVBA | Ciney Expo-Promobel SA

mediavalues sa is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Bruxelles, 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is mediavalues sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06995788574. Het bedrijf mediavalues sa bevindt zich op het adres: Rue des Chartreux 19 b34. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 899,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in mediavalues sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van mediavalues sa is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van mediavalues sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van mediavalues sa, openstaande posities, locatie van mediavalues sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

mediavalues sa is a company, that was registered 2016 in Bruxelles, 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is mediavalues sa, company assigned to the tax number BE06995788574. The company mediavalues sa is located at the address: Rue des Chartreux 19 b34. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 899,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in mediavalues sa were not found.
The main activity of mediavalues sa is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of mediavalues sa is not available. You also can look at reviews of mediavalues sa, open positions, location of mediavalues sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over mediavalues sa, Bruxelles, 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf mediavalues sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about mediavalues sa, Bruxelles, 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company mediavalues sa, employees, financial statistics.