poery,fersak

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • poery,fersak
Private companiesCoal Mining • poery,fersak

Contactgegevens poery,fersak: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data poery,fersak: address, phone, fax, email, website, opening hours

poery,fersak

Regio (region): bruksel na 54210 - BE, België

Adres (address): derfae stree 7435/2, België

Telefoon (phone): 5489465194 5489465194

Fax (fax): +32 (53) 960-67-31 +32 (53) 960-67-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) poery,fersak: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "poery,fersak"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "poery,fersak"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van poery,fersak, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen poery,fersak. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of poery,fersak, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees poery,fersak. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti poery,fersak
Products information poery,fersak

BTW identificatienummer (tax): BE08581115722
Ondernemingsnummer: 9322418212
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 820,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in poery,fersak zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor poery,fersak
(Get full report from official database of BE for poery,fersak)

Aanvulling soorten activiteiten voor poery,fersak
Addition kinds of activities for poery,fersak

15419902. Fabrieksbouw | Factory construction
22111304. Seersuckers, katoen | Seersuckers, cotton
30520106. Verwarmingsslang, rubber | Heater hose, rubber
38230310. Viscosimeters, industrieel proces type | Viscosimeters, industrial process type
38420411. Voetapparatuur, orthopedisch | Foot appliances, orthopedic
39999938. Tape maatregelen | Tape measures
78120109. Religieuze film productie | Religious motion picture production

Werken bij poery,fersak: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in poery,fersak: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor poery,fersak. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for poery,fersak. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker dagwerk regio Geraardsbergen - tijdelijk (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een magazijnier / orderpicker (m/v) die bereid is om een tijdelijke opdracht uit te oefenen. Snelle opstart is mogelijk. Een greep uit je takenpakket: - Als magazijnier sta je continu in verbinding met de interne monteurs en de techniekers on-the-field Je staat in voor de picking van de interne werkorders Je staat in voor stockbeheer en controle van alle inkomende en uitgaande goederen Je bent actief met de heftruck en bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • Bijlesgever chemie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

Zoek naar antwoorden van poery,fersak in sociale netwerken
Look for responds of poery,fersak in social networks

Lees alle opmerkingen voor poery,fersak. Laat een reactie achter voor poery,fersak. poery,fersak bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for poery,fersak. Leave a respond for poery,fersak. poery,fersak on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie poery,fersak op de google maps. Adres en contacten poery,fersak
Location of poery,fersak on the google maps. Address and contacts of poery,fersak

Andere gerelateerde bedrijven als come poery,fersak poery,fersak: Bank J. Van Breda & Co NV | BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) | Wieltjeshove VZW | Magasin du Coin (Le) | EUROMI SA

Other related companies as poery,fersak: Bank J. Van Breda & Co NV | BAJOIT JULES Ets (E.B.J. sprl) | Wieltjeshove VZW | Magasin du Coin (Le) | EUROMI SA

poery,fersak is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio bruksel na 54210 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is poery,fersak, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08581115722. Het bedrijf poery,fersak bevindt zich op het adres: derfae stree 7435/2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 820,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in poery,fersak zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van poery,fersak is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van poery,fersak is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van poery,fersak, openstaande posities, locatie van poery,fersak op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

poery,fersak is a company, that was registered 2009 in bruksel na 54210 - BE region, Belgium. Full name of company is poery,fersak, company assigned to the tax number BE08581115722. The company poery,fersak is located at the address: derfae stree 7435/2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 820,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in poery,fersak were not found.
The main activity of poery,fersak is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of poery,fersak is not available. You also can look at reviews of poery,fersak, open positions, location of poery,fersak on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over poery,fersak, bruksel na 54210 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf poery,fersak, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about poery,fersak, bruksel na 54210 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company poery,fersak, employees, financial statistics.