he groupe ichec stlouis isfsc

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • he groupe ichec stlouis isfsc
Private companiesJustice, Public Order and Safety • he groupe ichec stlouis isfsc

Contactgegevens he groupe ichec stlouis isfsc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data he groupe ichec stlouis isfsc: address, phone, fax, email, website, opening hours

he groupe ichec stlouis isfsc

Regio (region): bruxelles, 1150 - BE, België

Adres (address): boulevard brand whitlock 2, België

Telefoon (phone): +32 (67) 660-18-55 +32 (67) 660-18-55

Fax (fax): 32.2.7393863 32.2.7393863

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) he groupe ichec stlouis isfsc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "he groupe ichec stlouis isfsc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "he groupe ichec stlouis isfsc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van he groupe ichec stlouis isfsc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen he groupe ichec stlouis isfsc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of he groupe ichec stlouis isfsc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees he groupe ichec stlouis isfsc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti he groupe ichec stlouis isfsc
Products information he groupe ichec stlouis isfsc

BTW identificatienummer (tax): BE01513885498
Ondernemingsnummer: 1961853027
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in he groupe ichec stlouis isfsc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor he groupe ichec stlouis isfsc
(Get full report from official database of BE for he groupe ichec stlouis isfsc)

Aanvulling soorten activiteiten voor he groupe ichec stlouis isfsc
Addition kinds of activities for he groupe ichec stlouis isfsc

282103. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
308400. Kunststof pijp | Plastics pipe
24990806. Potlood latten, hout | Pencil slats, wood
28699901. Versnellers, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Accelerators, rubber processing: cyclic or acyclic
35680304. Drives: riem, kabel of touw | Drives: belt, cable, or rope
36340113. Percolators, elektrisch | Percolators, electric
38610402. Reels, film | Reels, film
87339900. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties, nec | Noncommercial research organizations, nec

Werken bij he groupe ichec stlouis isfsc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in he groupe ichec stlouis isfsc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor he groupe ichec stlouis isfsc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for he groupe ichec stlouis isfsc. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Chauffeur C- Bouw (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ninove zjn wij dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. U vertrekt vanuit het magazijn en levert bouwmaterialen aan werven.

  • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENT LADEN EN LOSSEN - AFROEPBASIS (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je regelmatig beschikbaar voor een tijdelijke job? Heb je zin om variërend bij te verdienen? Dan heeft Forum Jobs de ideale studentenjob voor jou! Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar variërend willen werken op afroepbasis. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Je zal worden ingezet om containers te laden en lossen van 06u00 tot 10u00. Dit is geen fysiek zwaar werk. Het uurrooster is echter voor wijziging vatbaar. Je geniet van een mooie verloning van: €11.5488

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • Front End Drupal Developer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOVATION

    Type: Vaste Job

    Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

  • Klinisch Kinderpsycholoog – Klinisch Orthopedagoog (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BALANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent bereid je te engageren om onze groepspraktijk mee te dragen en vorm te geven. Dit toon je door organisatorische engagementen op te nemen (bv. telefoonpermanentie, PR, …) en aanwezig te zijn op teamvergaderingen.

Zoek naar antwoorden van he groupe ichec stlouis isfsc in sociale netwerken
Look for responds of he groupe ichec stlouis isfsc in social networks

Lees alle opmerkingen voor he groupe ichec stlouis isfsc. Laat een reactie achter voor he groupe ichec stlouis isfsc. he groupe ichec stlouis isfsc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for he groupe ichec stlouis isfsc. Leave a respond for he groupe ichec stlouis isfsc. he groupe ichec stlouis isfsc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie he groupe ichec stlouis isfsc op de google maps. Adres en contacten he groupe ichec stlouis isfsc
Location of he groupe ichec stlouis isfsc on the google maps. Address and contacts of he groupe ichec stlouis isfsc

Andere gerelateerde bedrijven als come he groupe ichec stlouis isfsc he groupe ichec stlouis isfsc: Montebello Mario SPRL | Bolle (Agence Immo) | Studio 2000 BVBA | Mann + Hummel Hydromation N.V. | PAPANASTASSIOU, ALEXANDER

Other related companies as he groupe ichec stlouis isfsc: Montebello Mario SPRL | Bolle (Agence Immo) | Studio 2000 BVBA | Mann + Hummel Hydromation N.V. | PAPANASTASSIOU, ALEXANDER

he groupe ichec stlouis isfsc is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio bruxelles, 1150 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is he groupe ichec stlouis isfsc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01513885498. Het bedrijf he groupe ichec stlouis isfsc bevindt zich op het adres: boulevard brand whitlock 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in he groupe ichec stlouis isfsc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van he groupe ichec stlouis isfsc is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van he groupe ichec stlouis isfsc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van he groupe ichec stlouis isfsc, openstaande posities, locatie van he groupe ichec stlouis isfsc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

he groupe ichec stlouis isfsc is a company, that was registered 1985 in bruxelles, 1150 - BE region, Belgium. Full name of company is he groupe ichec stlouis isfsc, company assigned to the tax number BE01513885498. The company he groupe ichec stlouis isfsc is located at the address: boulevard brand whitlock 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in he groupe ichec stlouis isfsc were not found.
The main activity of he groupe ichec stlouis isfsc is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of he groupe ichec stlouis isfsc is not available. You also can look at reviews of he groupe ichec stlouis isfsc, open positions, location of he groupe ichec stlouis isfsc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over he groupe ichec stlouis isfsc, bruxelles, 1150 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf he groupe ichec stlouis isfsc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about he groupe ichec stlouis isfsc, bruxelles, 1150 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company he groupe ichec stlouis isfsc, employees, financial statistics.