labruschetta

Contactgegevens labruschetta: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data labruschetta: address, phone, fax, email, website, opening hours

labruschetta

Regio (region): bruxelles belgium 1050 - BE, België

Adres (address): rue defacqz 62, België

Telefoon (phone): 5383504 5383504

Fax (fax): +32 (56) 757-12-27 +32 (56) 757-12-27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) labruschetta: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "labruschetta"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "labruschetta"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van labruschetta, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen labruschetta. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of labruschetta, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees labruschetta. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti labruschetta
Products information labruschetta

BTW identificatienummer (tax): BE09868438720
Ondernemingsnummer: 4693603515
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 671,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in labruschetta zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor labruschetta
(Get full report from official database of BE for labruschetta)

Aanvulling soorten activiteiten voor labruschetta
Addition kinds of activities for labruschetta

091200. Vinvis | Finfish
571499. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
769400. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
27320202. Pamfletten: druk en binden, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing and binding, not published on site
29110701. Butadieen (petroleumraffinage) | Butadiene (petroleum refining)
34990105. Sloten, kluis en kluis: metaal | Locks, safe and vault: metal
35549903. Snijmachines, papier | Cutting machines, paper

Werken bij labruschetta: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in labruschetta: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor labruschetta. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for labruschetta. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kinrooi (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Studenten productie juni-juli-augustus (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar enkele studenten die een 3tal weken beschikbaar zijn in de periode juni tot augustus. Je werkt in een productieomgeving en staat in voor het in-en uitpakken, sorteren en labelen van kleine metalen onderdelen. Ben je beschikbaar om als student een 3tal weken te werken en wil je een centje bijverdienen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

  • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: POORTVELDE

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Trainee Recruiter (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Leercontract

    For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

Zoek naar antwoorden van labruschetta in sociale netwerken
Look for responds of labruschetta in social networks

Lees alle opmerkingen voor labruschetta. Laat een reactie achter voor labruschetta. labruschetta bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for labruschetta. Leave a respond for labruschetta. labruschetta on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie labruschetta op de google maps. Adres en contacten labruschetta
Location of labruschetta on the google maps. Address and contacts of labruschetta

Andere gerelateerde bedrijven als come labruschetta labruschetta: Ecom Services NV | Mission Régionale Huy-Waremme ASBL | Monacor Belgium NV | Pinet | Dubois Textiles S.A.

Other related companies as labruschetta: Ecom Services NV | Mission Régionale Huy-Waremme ASBL | Monacor Belgium NV | Pinet | Dubois Textiles S.A.

labruschetta is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio bruxelles belgium 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is labruschetta, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09868438720. Het bedrijf labruschetta bevindt zich op het adres: rue defacqz 62. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 671,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in labruschetta zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van labruschetta is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van labruschetta is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van labruschetta, openstaande posities, locatie van labruschetta op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

labruschetta is a company, that was registered 2006 in bruxelles belgium 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is labruschetta, company assigned to the tax number BE09868438720. The company labruschetta is located at the address: rue defacqz 62. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 671,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in labruschetta were not found.
The main activity of labruschetta is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of labruschetta is not available. You also can look at reviews of labruschetta, open positions, location of labruschetta on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over labruschetta, bruxelles belgium 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf labruschetta, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about labruschetta, bruxelles belgium 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company labruschetta, employees, financial statistics.