kriskewiet

Contactgegevens kriskewiet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data kriskewiet: address, phone, fax, email, website, opening hours

kriskewiet

Regio (region): antwerpen 2060 - BE, België

Adres (address): van urselstraat 9, België

Telefoon (phone): 0032 3 2723500 0032 3 2723500

Fax (fax): +32 (67) 444-30-49 +32 (67) 444-30-49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) kriskewiet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "kriskewiet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "kriskewiet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van kriskewiet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen kriskewiet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of kriskewiet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees kriskewiet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti kriskewiet
Products information kriskewiet

BTW identificatienummer (tax): BE05847167968
Ondernemingsnummer: 3896820068
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in kriskewiet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor kriskewiet
(Get full report from official database of BE for kriskewiet)

Aanvulling soorten activiteiten voor kriskewiet
Addition kinds of activities for kriskewiet

26719905. Thermoplastisch gecoat papier voor verpakking | Thermoplastic coated paper for packaging
29110400. Zware distillaten | Heavy distillates
34839904. Bommen en delen | Bombs and parts
36340000. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
36790104. Impedantie conversie-eenheden, hoge frequentie | Impedance conversion units, high frequency
38210301. Bunsen branders | Bunsen burners
39449913. Schommelende paarden | Rocking horses

Werken bij kriskewiet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in kriskewiet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor kriskewiet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for kriskewiet. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger - Sales representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar hunters / vertegenwoordigers. Jouw taken: Dagelijks bezoeken van klanten en prospecten en professionele EHBO-materialen demonstreren met als uiteindelijk doel het verkopen en leveren van de materialen. Met andere woorden: het betreft hier een directe verkoop en directe levering van bedrijven en geen particulieren. . Iedere vertegenwoordiger krijgt een persoonlijk objectief dat men dagelijks dient te behalen. Hierin wordt je op verschillende manieren ondersteund en gecoacht door je sales supervisor. Na het bezoeken van de afspraken maak je je administratie in orde en communiceert dit op dagelijkse basis aan alle betrokken partijen. Correct stockbeheer op dagelijkse basis en het wekelijks aanvullen van nieuwe stock.

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Toonzaalverkoper (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als toonzaalverkoper in een meubelzaak sta je in voor de volgende taken: - klanten te woord staan en adviseren - eenvoudige administratieve taken - telefonisch onthaal

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent voor trendy beenhouwerij (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy beenhouwerij, gevestigd in een gekende supermarkt in Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent. Als jobstudent in de beenhouwerij bedien je de klanten steeds met een glimlach en zorg je ervoor dat alles hygiënisch en netjes verloopt. Op de minder drukke momenten in de verkoop, help je ook mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. Op zoek naar een leuke studentenjob, waarbij je veel in contact komt met mensen en je in een leuk team kan werken? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Kelner student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE JACOB

    Type: Studentenjob

    Bedienen en adviseren van klanten.

  • Software Engineer VB.NET (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een zeer open KMO met een vlakke structuur. Ze zijn gelegen in het Waasland en actief op de Europese markt. Gekend zijn ze vooral door hun software voor de retail en groothandel. Denk aan software voor orderverwerking, stockbeheer, aankoop- en verkoop, rapportering, enz. Wil jij graag applicaties ontwikkelen voor onder andere Superdry en River Woods?

  • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ARCADIS

    Type: Vaste Job

    Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van kriskewiet in sociale netwerken
Look for responds of kriskewiet in social networks

Lees alle opmerkingen voor kriskewiet. Laat een reactie achter voor kriskewiet. kriskewiet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for kriskewiet. Leave a respond for kriskewiet. kriskewiet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie kriskewiet op de google maps. Adres en contacten kriskewiet
Location of kriskewiet on the google maps. Address and contacts of kriskewiet

Andere gerelateerde bedrijven als come kriskewiet kriskewiet: DEBELS BANDEN & ALUVELGENCENTER BVBA | Tecno Art BVBA | Castelyn D | De Ceuster NV | info-occases SPRL

Other related companies as kriskewiet: DEBELS BANDEN & ALUVELGENCENTER BVBA | Tecno Art BVBA | Castelyn D | De Ceuster NV | info-occases SPRL

kriskewiet is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio antwerpen 2060 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is kriskewiet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05847167968. Het bedrijf kriskewiet bevindt zich op het adres: van urselstraat 9. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in kriskewiet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van kriskewiet is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van kriskewiet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van kriskewiet, openstaande posities, locatie van kriskewiet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

kriskewiet is a company, that was registered 1999 in antwerpen 2060 - BE region, Belgium. Full name of company is kriskewiet, company assigned to the tax number BE05847167968. The company kriskewiet is located at the address: van urselstraat 9. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in kriskewiet were not found.
The main activity of kriskewiet is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of kriskewiet is not available. You also can look at reviews of kriskewiet, open positions, location of kriskewiet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over kriskewiet, antwerpen 2060 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf kriskewiet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about kriskewiet, antwerpen 2060 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company kriskewiet, employees, financial statistics.