fantomaster.com GmbH

Contactgegevens fantomaster.com GmbH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data fantomaster.com GmbH: address, phone, fax, email, website, opening hours

fantomaster.com GmbH

Regio (region): Berg Wallonie B-4750 - BE, België

Adres (address): Zum Konnenbusch 6, België

Telefoon (phone): 3280447395 3280447395

Fax (fax): +32 (19) 433-96-82 +32 (19) 433-96-82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) fantomaster.com GmbH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "fantomaster.com GmbH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "fantomaster.com GmbH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van fantomaster.com GmbH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen fantomaster.com GmbH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of fantomaster.com GmbH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees fantomaster.com GmbH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti fantomaster.com GmbH
Products information fantomaster.com GmbH

BTW identificatienummer (tax): BE09145538330
Ondernemingsnummer: 1993164062
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 829,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in fantomaster.com GmbH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor fantomaster.com GmbH
(Get full report from official database of BE for fantomaster.com GmbH)

Aanvulling soorten activiteiten voor fantomaster.com GmbH
Addition kinds of activities for fantomaster.com GmbH

594500. Hobby, speelgoed en speelwinkels | Hobby, toy, and game shops
20439902. Cornflakes: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Corn flakes: prepared as cereal breakfast food
36120300. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
38450117. Positie emissie tomografie (pet scanner) | Position emission tomography (pet scanner)
42269902. Document- en kantoorrecords opslag | Document and office records storage
76991706. Machines schoonmaken | Machinery cleaning

Werken bij fantomaster.com GmbH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in fantomaster.com GmbH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor fantomaster.com GmbH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for fantomaster.com GmbH. Looking for open vacancies in other companies

  • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

  • Polisbeheerder (auto) | Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

  • Restaurateur monumenten (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ranst zijn wij op zoek naar een RESTAURATEUR MONUMENTEN (M/V). 

  • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Gemotiveerde student Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • STUDENT Credit Advisor (Zaterdag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Buy Way Personal Finance

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een autonome student job waarbij u in contact staat met klanten ? Wenst u in te staan voor het imago van Buy Way Personal Finance bij een leider van de meubelmarkt en hun eindklanten bijstaat ? Bent u op zoek naar een functie waar u toegang krijgt tot officiële opleidingen over kredieten en verzekeringen? Dan is deze functie iets voor u ! U bent op zoek naar een studentjob te Gent? Voornaamste activiteiten Als Credit Advisor bent u aanwezig in de winkel van onze partner en vertegenwoordigt u Buy Way, zowel ten opzichte vanzowel de eindklanten als de teams van onze partner: U verwelkomt, begeleidt en adviseert de klanten op een persoonlijke en professionele manier U luistert aandachtig en analyseert zijn/haar situatie om financiële oplossingen te bieden die aangepast zijn aan zijn/haar situatie. U volgt de procedures om een hoogwaardige service te bieden U staat in vor het imago van Buy Way bij de teams van onze partner

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

  • Buyer / Aankoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van fantomaster.com GmbH in sociale netwerken
Look for responds of fantomaster.com GmbH in social networks

Lees alle opmerkingen voor fantomaster.com GmbH. Laat een reactie achter voor fantomaster.com GmbH. fantomaster.com GmbH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for fantomaster.com GmbH. Leave a respond for fantomaster.com GmbH. fantomaster.com GmbH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie fantomaster.com GmbH op de google maps. Adres en contacten fantomaster.com GmbH
Location of fantomaster.com GmbH on the google maps. Address and contacts of fantomaster.com GmbH

Andere gerelateerde bedrijven als come fantomaster.com GmbH fantomaster.com GmbH: TRIONIC SA | Van Kelst | De Neef Chemical Recycling N.V. | Pentair Water Belgium Structural N.V. | Albo - Tech

Other related companies as fantomaster.com GmbH: TRIONIC SA | Van Kelst | De Neef Chemical Recycling N.V. | Pentair Water Belgium Structural N.V. | Albo - Tech

fantomaster.com GmbH is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Berg Wallonie B-4750 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is fantomaster.com GmbH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09145538330. Het bedrijf fantomaster.com GmbH bevindt zich op het adres: Zum Konnenbusch 6. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 829,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in fantomaster.com GmbH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van fantomaster.com GmbH is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van fantomaster.com GmbH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van fantomaster.com GmbH, openstaande posities, locatie van fantomaster.com GmbH op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

fantomaster.com GmbH is a company, that was registered 2017 in Berg Wallonie B-4750 - BE region, Belgium. Full name of company is fantomaster.com GmbH, company assigned to the tax number BE09145538330. The company fantomaster.com GmbH is located at the address: Zum Konnenbusch 6. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 829,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in fantomaster.com GmbH were not found.
The main activity of fantomaster.com GmbH is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of fantomaster.com GmbH is not available. You also can look at reviews of fantomaster.com GmbH, open positions, location of fantomaster.com GmbH on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over fantomaster.com GmbH, Berg Wallonie B-4750 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf fantomaster.com GmbH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about fantomaster.com GmbH, Berg Wallonie B-4750 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company fantomaster.com GmbH, employees, financial statistics.