dieselmot sprl

Contactgegevens dieselmot sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data dieselmot sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

dieselmot sprl

Regio (region): brussels, brussels 1030 - BE, België

Adres (address): 60 rue du noyer, België

Telefoon (phone): 32 2 534 3115 32 2 534 3115

Fax (fax): 32 2 534 3798 32 2 534 3798

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) dieselmot sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "dieselmot sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "dieselmot sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van dieselmot sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen dieselmot sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of dieselmot sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees dieselmot sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti dieselmot sprl
Products information dieselmot sprl

BTW identificatienummer (tax): BE08936248779
Ondernemingsnummer: 7995544433
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in dieselmot sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor dieselmot sprl
(Get full report from official database of BE for dieselmot sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor dieselmot sprl
Addition kinds of activities for dieselmot sprl

28190102. Alkali-metalen: natrium, kalium | Alkali metals: sodium, potassium
39610201. Compacts, behalve edelmetaal | Compacts, except precious metal
50859908. Molen levert | Mill supplies
51370403. Handschoenen, vrouwen en kinderen | Gloves, women's and children's
72190100. Garment maken, wijzigen en repareren | Garment making, alteration, and repair

Werken bij dieselmot sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in dieselmot sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor dieselmot sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for dieselmot sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Helpen met snijden van het brood: brood op de band leggen, ingepakte broden in bakken stoppen. Helpen bij verdeling voor de chauffeurs: Helpen bij het verdelen van brood voor verschillende toeren, klaarzetten voor de chauffeurs. Allround meehelpen in de bakkerij: brood uit de ovens halen, koffiekoeken afwerken, machines proper houden, klein brood uithalen.

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • CNC Bediener (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Ieper is Let's Work op zoek naar een CNC-bediener voor het draaien en frezen.

  • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Leidinggevende technieker (m / v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren technieker met leidinggevende capaciteiten? Wie kunnen een mooie uitdaging bieden bij één van onze klanten in Hooglede. Ter versterking van het team van techniekers zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke of meestergast. TAKEN: Je stuurt een aantal techniekers aan Je zorgt voor een efficiënt productieproces en stuurt bij waar nodig Tevens sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. Je houdt toezicht op de machines terwijl de operatoren aan het werken zijn en helpt hen bij technische problemen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Magazijnier tijdelijke opdracht 2, 3 november en van 5 tem 9 november (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Hasselt zijn we op zoek naar 4 magazijniers om te werken op 2, 3 en van 5 tem 9 november. Je staat in voor algemeen magazijn- en opruimwerken: uitpakken, scannen, tellen, beveiliging aanbrengen, inpakken, uitgave van goederen aan de loskade... Je werkt iedere dag van 10u tot 18u.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

Zoek naar antwoorden van dieselmot sprl in sociale netwerken
Look for responds of dieselmot sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor dieselmot sprl. Laat een reactie achter voor dieselmot sprl. dieselmot sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for dieselmot sprl. Leave a respond for dieselmot sprl. dieselmot sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie dieselmot sprl op de google maps. Adres en contacten dieselmot sprl
Location of dieselmot sprl on the google maps. Address and contacts of dieselmot sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come dieselmot sprl dieselmot sprl: Dijkmans Irene | GIVA DRUKKERIJ | A.A.E Hoste P | Raval en Relatie-Bemiddeling | MEDIA

Other related companies as dieselmot sprl: Dijkmans Irene | GIVA DRUKKERIJ | A.A.E Hoste P | Raval en Relatie-Bemiddeling | MEDIA

dieselmot sprl is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio brussels, brussels 1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is dieselmot sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08936248779. Het bedrijf dieselmot sprl bevindt zich op het adres: 60 rue du noyer. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 475,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in dieselmot sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van dieselmot sprl is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van dieselmot sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van dieselmot sprl, openstaande posities, locatie van dieselmot sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

dieselmot sprl is a company, that was registered 2014 in brussels, brussels 1030 - BE region, Belgium. Full name of company is dieselmot sprl, company assigned to the tax number BE08936248779. The company dieselmot sprl is located at the address: 60 rue du noyer. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 475,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in dieselmot sprl were not found.
The main activity of dieselmot sprl is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of dieselmot sprl is not available. You also can look at reviews of dieselmot sprl, open positions, location of dieselmot sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over dieselmot sprl, brussels, brussels 1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf dieselmot sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about dieselmot sprl, brussels, brussels 1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company dieselmot sprl, employees, financial statistics.