delta-stichting VZW

Contactgegevens delta-stichting VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data delta-stichting VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

delta-stichting VZW

Regio (region): Wijnegem Wijnegem B-2110 - BE, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 339-341, België

Telefoon (phone): +32 3 353 41 37 +32 3 353 41 37

Fax (fax): +32 (3) 108-38-22 +32 (3) 108-38-22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) delta-stichting VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "delta-stichting VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "delta-stichting VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van delta-stichting VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen delta-stichting VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of delta-stichting VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees delta-stichting VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti delta-stichting VZW
Products information delta-stichting VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08346557617
Ondernemingsnummer: 4616424560
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 202,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in delta-stichting VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor delta-stichting VZW
(Get full report from official database of BE for delta-stichting VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor delta-stichting VZW
Addition kinds of activities for delta-stichting VZW

179905. Exterieurreiniging, inclusief zandstralen | Exterior cleaning, including sandblasting
359402. Vloeistofvermogensmotoren | Fluid power motors
22111112. Ratine, katoen | Ratine, cotton
22410301. Elektrische isolatiebandjes en vlechten, behalve plastic | Electric insulating tapes and braids, except plastic
32290303. Isolatoren, elektrisch: glas | Insulators, electrical: glass
32720316. Stappen, prefab beton | Steps, prefabricated concrete
36340311. Luchtbevochtigers, elektrisch: huishouden | Humidifiers, electric: household
38230402. Annunciators, relais en solid state types | Annunciators, relay and solid state types
56320000. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores

Werken bij delta-stichting VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in delta-stichting VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor delta-stichting VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for delta-stichting VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C met ADR (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar chauffeur C met ADR. Je takenpakket bestaat uit: - Rijden met verschillende ladingen - Verschillende tussenstops - Ervoor zorgen dat alles reglementaire geladen en gelost wordt

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterke firma in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een operator/machinebedienaar om te werken in 3 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de machines ( geen programmatie ).

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Katelijne-Waver M/V (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Automechanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van delta-stichting VZW in sociale netwerken
Look for responds of delta-stichting VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor delta-stichting VZW. Laat een reactie achter voor delta-stichting VZW. delta-stichting VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for delta-stichting VZW. Leave a respond for delta-stichting VZW. delta-stichting VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie delta-stichting VZW op de google maps. Adres en contacten delta-stichting VZW
Location of delta-stichting VZW on the google maps. Address and contacts of delta-stichting VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come delta-stichting VZW delta-stichting VZW: FREBOUW BVBA | Brittoflex BVBA | DE BAERE PAUL BVBA | Cieters NV | Aluminium & Plastics R.R.

Other related companies as delta-stichting VZW: FREBOUW BVBA | Brittoflex BVBA | DE BAERE PAUL BVBA | Cieters NV | Aluminium & Plastics R.R.

delta-stichting VZW is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Wijnegem Wijnegem B-2110 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is delta-stichting VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08346557617. Het bedrijf delta-stichting VZW bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 339-341. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 202,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in delta-stichting VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van delta-stichting VZW is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van delta-stichting VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van delta-stichting VZW, openstaande posities, locatie van delta-stichting VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

delta-stichting VZW is a company, that was registered 2013 in Wijnegem Wijnegem B-2110 - BE region, Belgium. Full name of company is delta-stichting VZW, company assigned to the tax number BE08346557617. The company delta-stichting VZW is located at the address: Turnhoutsebaan 339-341. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 202,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in delta-stichting VZW were not found.
The main activity of delta-stichting VZW is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of delta-stichting VZW is not available. You also can look at reviews of delta-stichting VZW, open positions, location of delta-stichting VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over delta-stichting VZW, Wijnegem Wijnegem B-2110 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf delta-stichting VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about delta-stichting VZW, Wijnegem Wijnegem B-2110 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company delta-stichting VZW, employees, financial statistics.