deCrayencour Bernard

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • deCrayencour Bernard
Private companiesTransportation Services • deCrayencour Bernard

Contactgegevens deCrayencour Bernard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data deCrayencour Bernard: address, phone, fax, email, website, opening hours

deCrayencour Bernard

Regio (region): B-1470 - - - BELGIUM, België

Adres (address): Rue Falise 32 - - Baisy-Thy, België

Telefoon (phone): +33-148018360 (FAX) +33-148018360 (FAX)

Fax (fax): +32 (13) 316-63-20 +32 (13) 316-63-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) deCrayencour Bernard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "deCrayencour Bernard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "deCrayencour Bernard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van deCrayencour Bernard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen deCrayencour Bernard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of deCrayencour Bernard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees deCrayencour Bernard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti deCrayencour Bernard
Products information deCrayencour Bernard

BTW identificatienummer (tax): BE04161865234
Ondernemingsnummer: 1868743896
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in deCrayencour Bernard zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor deCrayencour Bernard
(Get full report from official database of BE for deCrayencour Bernard)

Aanvulling soorten activiteiten voor deCrayencour Bernard
Addition kinds of activities for deCrayencour Bernard

016199. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
26790901. Karton: geplakt, gelamineerd, gevoerd of oppervlak gecoat | Cardboard: pasted, laminated, lined, or surface coated
35450104. Briefpennen (meten en meten) | Letter pins (gauging and measuring)
36250202. Regelstroom relais, industrieel | Control circuit relays, industrial
82490000. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec

Werken bij deCrayencour Bernard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in deCrayencour Bernard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor deCrayencour Bernard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for deCrayencour Bernard. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator inpak voeding GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De operator inpak voeding te Gent waar wij naar opzoek zijn zal instaan voor - Naleven van de kwaliteits-en veiligheidsprocedures binnen de firma - Nauwkeurig opvolgen van de vooropgestelde normen zowel kwalitatief als kwantitatief - Bedienen van verscheidene machines zowel vacuumfilter,extruder en inpakmachines met verse gist

  • Hoofdmagazijnier vaste nacht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer mooi bedrijf zijn wij op zoek naar een hoofdverantwoordelijke voor het magazijn. Je hebt een zeer ruim takenpakket en staat onder andere in voor: Het aansturen van de medewerkers en de taakverdeling en deze controleren. Controle van de ritten van de chauffeurs en deze ook opvolgen. Toezien en het strikt opvolgen van de hygiëne regels in het magazijn (verbod op eten en drinken). Veiligheid controleren van de medewerkers (bij het niet respecteren van deze regels moet men dit melden aan de preventieadviseur).

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Buggenhout/Opdorp (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Boechout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • VERKOOP SUPERMARKT - STUDENT M/V (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Avelgem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Heb je zin om een centje bij te verdienen op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de schoolvakanties? Solliciteer nu!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

Zoek naar antwoorden van deCrayencour Bernard in sociale netwerken
Look for responds of deCrayencour Bernard in social networks

Lees alle opmerkingen voor deCrayencour Bernard. Laat een reactie achter voor deCrayencour Bernard. deCrayencour Bernard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for deCrayencour Bernard. Leave a respond for deCrayencour Bernard. deCrayencour Bernard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie deCrayencour Bernard op de google maps. Adres en contacten deCrayencour Bernard
Location of deCrayencour Bernard on the google maps. Address and contacts of deCrayencour Bernard

Andere gerelateerde bedrijven als come deCrayencour Bernard deCrayencour Bernard: Avotex BVBA | Dessart-Fonze SPRL | Koninklijk Technisch Atheneum Brasschaat | As.pro | KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV

Other related companies as deCrayencour Bernard: Avotex BVBA | Dessart-Fonze SPRL | Koninklijk Technisch Atheneum Brasschaat | As.pro | KORTRIJKSE TRANSPORTOND KTO CV

deCrayencour Bernard is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio B-1470 - - - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is deCrayencour Bernard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04161865234. Het bedrijf deCrayencour Bernard bevindt zich op het adres: Rue Falise 32 - - Baisy-Thy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in deCrayencour Bernard zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van deCrayencour Bernard is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van deCrayencour Bernard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van deCrayencour Bernard, openstaande posities, locatie van deCrayencour Bernard op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

deCrayencour Bernard is a company, that was registered 1998 in B-1470 - - - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is deCrayencour Bernard, company assigned to the tax number BE04161865234. The company deCrayencour Bernard is located at the address: Rue Falise 32 - - Baisy-Thy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in deCrayencour Bernard were not found.
The main activity of deCrayencour Bernard is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of deCrayencour Bernard is not available. You also can look at reviews of deCrayencour Bernard, open positions, location of deCrayencour Bernard on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over deCrayencour Bernard, B-1470 - - - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf deCrayencour Bernard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about deCrayencour Bernard, B-1470 - - - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company deCrayencour Bernard, employees, financial statistics.