de Halleux Damien

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • de Halleux Damien

Contactgegevens de Halleux Damien: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data de Halleux Damien: address, phone, fax, email, website, opening hours

de Halleux Damien

Regio (region): Alsemberg, 1652 - BE, België

Adres (address): Pastoor Jan Bolsstraat, 51, België

Telefoon (phone): 3223810280 3223810280

Fax (fax): 3225033003 3225033003

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) de Halleux Damien: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "de Halleux Damien"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "de Halleux Damien"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van de Halleux Damien, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen de Halleux Damien. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of de Halleux Damien, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees de Halleux Damien. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti de Halleux Damien
Products information de Halleux Damien

BTW identificatienummer (tax): BE07427001953
Ondernemingsnummer: 4272552490
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 538,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in de Halleux Damien zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor de Halleux Damien
(Get full report from official database of BE for de Halleux Damien)

Aanvulling soorten activiteiten voor de Halleux Damien
Addition kinds of activities for de Halleux Damien

01799906. Kiwi boerderij | Kiwi farm
38430207. Lijm, tandheelkunde | Glue, dental
39990502. Sigaren aanstekers, behalve edelmetaal | Cigar lighters, except precious metal
50510400. Diverse non-ferro producten | Miscellaneous nonferrous products
63240000. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
80110505. Ore, neus en keel specialist: arts / chirurg | Ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon

Werken bij de Halleux Damien: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in de Halleux Damien: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor de Halleux Damien. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for de Halleux Damien. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Medewerker heb je dagelijks contact met nationale en internationale kalnten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de orders en staat hiervoor in nauw contact met de planningsafdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten.

  • Student magazijn tijdens de week | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen per week kan werken in het magazijn. Je zal vnl. ondersteunende magazijnstaken uitvoeren zoals laden en lossen van de vrachtwagens, orderpicken, ... Je wordt tewerkgesteld van 8u30 tot 17u.

  • Winkelmedewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Studentenjob

    Je werkt mee achter de schermen in de "keuken" voor de bereiding van slaatjes, broodjes en verse voorverpakte maaltijden. Je springt in aan de kassa (50%) Je helpt mee aan de verkoop van de vlees- en kaaswaren Je vult rekken aan Je helpt klanten verder

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Studentenjob

    Afwassen en poetsen

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

    Type: Vaste Job

    Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

Zoek naar antwoorden van de Halleux Damien in sociale netwerken
Look for responds of de Halleux Damien in social networks

Lees alle opmerkingen voor de Halleux Damien. Laat een reactie achter voor de Halleux Damien. de Halleux Damien bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for de Halleux Damien. Leave a respond for de Halleux Damien. de Halleux Damien on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie de Halleux Damien op de google maps. Adres en contacten de Halleux Damien
Location of de Halleux Damien on the google maps. Address and contacts of de Halleux Damien

Andere gerelateerde bedrijven als come de Halleux Damien de Halleux Damien: IMAT BVBA INDUSTRIE PARK BLAUW BVBA | Van Herck | DE SMET MARNIX | GREGOIRE Didier SPRL | International Toys Agency

Other related companies as de Halleux Damien: IMAT BVBA INDUSTRIE PARK BLAUW BVBA | Van Herck | DE SMET MARNIX | GREGOIRE Didier SPRL | International Toys Agency

de Halleux Damien is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Alsemberg, 1652 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is de Halleux Damien, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07427001953. Het bedrijf de Halleux Damien bevindt zich op het adres: Pastoor Jan Bolsstraat, 51. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 538,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in de Halleux Damien zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van de Halleux Damien is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van de Halleux Damien is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van de Halleux Damien, openstaande posities, locatie van de Halleux Damien op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

de Halleux Damien is a company, that was registered 2001 in Alsemberg, 1652 - BE region, Belgium. Full name of company is de Halleux Damien, company assigned to the tax number BE07427001953. The company de Halleux Damien is located at the address: Pastoor Jan Bolsstraat, 51. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 538,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in de Halleux Damien were not found.
The main activity of de Halleux Damien is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of de Halleux Damien is not available. You also can look at reviews of de Halleux Damien, open positions, location of de Halleux Damien on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over de Halleux Damien, Alsemberg, 1652 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf de Halleux Damien, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about de Halleux Damien, Alsemberg, 1652 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company de Halleux Damien, employees, financial statistics.