VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV
Private companiesMotion Pictures • VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV

Contactgegevens VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Rotsestraat 34,8800, België

Telefoon (phone): 051 26 17 17 051 26 17 17

Fax (fax): 051 24 00 65 051 24 00 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV
Products information VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE06781829833
Ondernemingsnummer: 5555480957
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV
(Get full report from official database of BE for VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV
Addition kinds of activities for VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV

15210103. Terras- en dekconstructie en reparatie | Patio and deck construction and repair
22119915. Ginghams | Ginghams
28650319. resorcinol | Resorcinol
32319901. Kunstglas: gemaakt van gekochte glas | Art glass: made from purchased glass
50320304. Rioolpijp, klei | Sewer pipe, clay
79910201. Reductie faciliteit | Reducing facility

Werken bij VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing thuisverpleging - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een kleinschalige thuisverplegingsorganisatie te Brugge en nabij gelegen omgeving. Je staat in voor het bieden van een kwaliteitsvolle zorg, die gebaseerd is op respect en vertrouwen. Je zal voornamelijk werken in ochtenddiensten op 4/5de basis. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Binnen onze dienstencheque-onderneming Piekfijn Hageland zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • Helpdeskmedewerker NACHT 4 x per week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is voor een klant gelegen in de regio Roeselare op zoek naar een bediende Helpdesk in de nacht. Je zal instaan voor de telehelpdesk, waarbij je telefonisch in contact staat met de verschillende parkings. Hierbij zal je problemen van klanten op een rustige manier snel en efficiënt moeten behandelen.

  • Facility Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672403-inline.html?cid=Partner_VDAB The Facility Manager reports directly to the Director of Global Facilities and will be responsible for the management of building-related services and processes that support the core business. • Ensure customer satisfaction with facility management by providing capable and responsive representation to the client organizations • Works with facilities director to create formalized equipment maintenance plan including frequencies. Provides Director of Facilities status updates quarterly on maintenance results and deficiencies. • Ensure proper tracking and reporting of facilities work orders for preventive and reactive maintenance • Direct supervision of all vendor activities for services employed at the property level including day-to-day supervision of issues as they arise; such as repairs and maintenance, painting, plant services, sprinklers, HVAC, electrical, fire control panels, security card access. • Supervision of 1 Facilities Technician • Consultation and collaboration with vendor partners to ensure all are complying with scope of work and obligations per contracts • Ensure performance and safety standards are met for third party vendors • Support leadership in the implementation of short and long-term operational projects for the site • Manage new vendors as needed, preparing scope of work, interfacing with strategic sourcing to procure services to identify and justify sourced selections, monitor performance to meet cost and schedule.  • Project management, supervision, and coordination of contractors to manage work scope, budget, schedule and adherence to regulatory and code compliance as required by site, local, state, federal jurisdictions • Aid and site leadership in the planning of new business requirements (consolidation, expansion, line rearrangements) in line with strategic business objectives • Acts as liaison to public utility, environmental and energy agencies • Supports the development and updating of the Disaster Recovery Plan, in collaboration with business and ensures site readiness • Supports EHS Professional in overseeing facilities safety and training programs, first aid and First Responder program, Hazmat, Lock-out/Tag-out, chemical handling safety, MSDS data • Performs minor carpentry, painting, lighting and plumbing maintenance work as needed

Zoek naar antwoorden van VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV in sociale netwerken
Look for responds of VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV. Laat een reactie achter voor VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV. VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV. Leave a respond for VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV. VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV op de google maps. Adres en contacten VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV
Location of VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV on the google maps. Address and contacts of VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV: ABRA CADABRA MAGIC SHOW | BRUGGE AUTOMOBIEL DENOYEL BVBA | Mariën T | INSTITUUT HEILIG HART | Carlier B

Other related companies as VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV: ABRA CADABRA MAGIC SHOW | BRUGGE AUTOMOBIEL DENOYEL BVBA | Mariën T | INSTITUUT HEILIG HART | Carlier B

VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06781829833. Het bedrijf VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV bevindt zich op het adres: Rotsestraat 34,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 644,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV, openstaande posities, locatie van VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV is a company, that was registered 1988 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV, company assigned to the tax number BE06781829833. The company VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV is located at the address: Rotsestraat 34,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 644,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV were not found.
The main activity of VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV is not available. You also can look at reviews of VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV, open positions, location of VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENWEGHE VERZEKERINGEN NV, employees, financial statistics.