carpe noctem bvba

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • carpe noctem bvba

Contactgegevens carpe noctem bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data carpe noctem bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

carpe noctem bvba

Regio (region): brugge 8200 - BE, België

Adres (address): de meersen 13, België

Telefoon (phone): 0032 (0)9 245 65 84 0032 (0)9 245 65 84

Fax (fax): 0032 (0)9 242 82 14 0032 (0)9 242 82 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) carpe noctem bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "carpe noctem bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "carpe noctem bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van carpe noctem bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen carpe noctem bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of carpe noctem bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees carpe noctem bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti carpe noctem bvba
Products information carpe noctem bvba

BTW identificatienummer (tax): BE02614715576
Ondernemingsnummer: 9083190917
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in carpe noctem bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor carpe noctem bvba
(Get full report from official database of BE for carpe noctem bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor carpe noctem bvba
Addition kinds of activities for carpe noctem bvba

365101. Huishoudelijke geluidsapparatuur | Household audio equipment
17319902. Computer installatie | Computer installation
20450110. Pannenkoekmengsels, bereid: van gekochte bloem | Pancake mixes, prepared: from purchased flour
22110701. Camouflage netten | Camouflage nets
25210302. Tafels, kantoor: hout | Tables, office: wood
36720000. Printplaten | Printed circuit boards
38250210. Frequentie synthesizers | Frequency synthesizers
39910202. Verf kwasten | Paintbrushes

Werken bij carpe noctem bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in carpe noctem bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor carpe noctem bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for carpe noctem bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MACHELEN - DIEGEM– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: INTEC BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

  • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van carpe noctem bvba in sociale netwerken
Look for responds of carpe noctem bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor carpe noctem bvba. Laat een reactie achter voor carpe noctem bvba. carpe noctem bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for carpe noctem bvba. Leave a respond for carpe noctem bvba. carpe noctem bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie carpe noctem bvba op de google maps. Adres en contacten carpe noctem bvba
Location of carpe noctem bvba on the google maps. Address and contacts of carpe noctem bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come carpe noctem bvba carpe noctem bvba: Image | Kris10 | T.C. Location | N.V. InfoWorld S.A | Vanderheyden,Michel

Other related companies as carpe noctem bvba: Image | Kris10 | T.C. Location | N.V. InfoWorld S.A | Vanderheyden,Michel

carpe noctem bvba is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio brugge 8200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is carpe noctem bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02614715576. Het bedrijf carpe noctem bvba bevindt zich op het adres: de meersen 13. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 372,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in carpe noctem bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van carpe noctem bvba is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van carpe noctem bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van carpe noctem bvba, openstaande posities, locatie van carpe noctem bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

carpe noctem bvba is a company, that was registered 2012 in brugge 8200 - BE region, Belgium. Full name of company is carpe noctem bvba, company assigned to the tax number BE02614715576. The company carpe noctem bvba is located at the address: de meersen 13. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 372,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in carpe noctem bvba were not found.
The main activity of carpe noctem bvba is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of carpe noctem bvba is not available. You also can look at reviews of carpe noctem bvba, open positions, location of carpe noctem bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over carpe noctem bvba, brugge 8200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf carpe noctem bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about carpe noctem bvba, brugge 8200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company carpe noctem bvba, employees, financial statistics.