Teakwood België BVBA

Contactgegevens Teakwood België BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Teakwood België BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Teakwood België BVBA

Regio (region): Maaseik, België

Adres (address): Hans Memlingstraat 4 Bus 3,3680, België

Telefoon (phone): 089 50 46 20 089 50 46 20

Fax (fax): 089 56 15 82 089 56 15 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Teakwood België BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Teakwood België BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Teakwood België BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Teakwood België BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Teakwood België BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Teakwood België BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Teakwood België BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Teakwood België BVBA
Products information Teakwood België BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09951110839
Ondernemingsnummer: 9598175048
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Teakwood België BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Teakwood België BVBA
(Get full report from official database of BE for Teakwood België BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Teakwood België BVBA
Addition kinds of activities for Teakwood België BVBA

7291. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
232900. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
251404. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
27820501. chequeboekjes | Checkbooks
36459907. Tafellampen | Table lamps
37110200. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
39420104. Hoeden, pop | Hats, doll
51549901. Veiling vee | Auctioning livestock
60999901. Controleer inbetalingsbureaus | Check cashing agencies

Werken bij Teakwood België BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Teakwood België BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Teakwood België BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Teakwood België BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • Heftruckchauffeur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

  • Werfleider m/v (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Hasselt zijn we op zoek naar een werfleider met ervaring m/v Je staat in voor de leiding van grote werven (openbare aanbestedingen) klasse 7 Aansturen van teams op de werf en overleggen met architecten en bouwheren

  • Administratief Bediende Kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klaar voor een nieuwe administratieve uitdaging te Brussel? Missie: Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken: Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend Opvolging van verscheidene mailboxen Registratie van contracten bij de Nationale Bank Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement Archivering van documenten Telefonische contacten Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zonhoven en omgeving

  • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

Zoek naar antwoorden van Teakwood België BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Teakwood België BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Teakwood België BVBA. Laat een reactie achter voor Teakwood België BVBA. Teakwood België BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Teakwood België BVBA. Leave a respond for Teakwood België BVBA. Teakwood België BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Teakwood België BVBA op de google maps. Adres en contacten Teakwood België BVBA
Location of Teakwood België BVBA on the google maps. Address and contacts of Teakwood België BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Teakwood België BVBA Teakwood België BVBA: Franco G & Zonen BVBA | Lafayette Radio | MC Hosting SPRL | Ara Communication SPRL | Wijncuriosa

Other related companies as Teakwood België BVBA: Franco G & Zonen BVBA | Lafayette Radio | MC Hosting SPRL | Ara Communication SPRL | Wijncuriosa

Teakwood België BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Maaseik, België. De volledige naam van het bedrijf is Teakwood België BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09951110839. Het bedrijf Teakwood België BVBA bevindt zich op het adres: Hans Memlingstraat 4 Bus 3,3680. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 515,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Teakwood België BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Teakwood België BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Teakwood België BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Teakwood België BVBA, openstaande posities, locatie van Teakwood België BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Teakwood België BVBA is a company, that was registered 2009 in Maaseik region, Belgium. Full name of company is Teakwood België BVBA, company assigned to the tax number BE09951110839. The company Teakwood België BVBA is located at the address: Hans Memlingstraat 4 Bus 3,3680. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 515,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Teakwood België BVBA were not found.
The main activity of Teakwood België BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Teakwood België BVBA is not available. You also can look at reviews of Teakwood België BVBA, open positions, location of Teakwood België BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Teakwood België BVBA, Maaseik: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Teakwood België BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Teakwood België BVBA, Maaseik: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Teakwood België BVBA, employees, financial statistics.