belpart sa

Contactgegevens belpart sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data belpart sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

belpart sa

Regio (region): arquennes, 7181 - BE, België

Adres (address): zone art des carrieres 14, België

Telefoon (phone): 32.67.879556 32.67.879556

Fax (fax): 32.67.878857 32.67.878857

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) belpart sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "belpart sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "belpart sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van belpart sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen belpart sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of belpart sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees belpart sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti belpart sa
Products information belpart sa

BTW identificatienummer (tax): BE07307250976
Ondernemingsnummer: 5958953857
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 682,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in belpart sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor belpart sa
(Get full report from official database of BE for belpart sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor belpart sa
Addition kinds of activities for belpart sa

5143. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
24990811. Landmakers stakes, hout | Surveyors' stakes, wood
26799906. Gedrukte en gegoten pulpproducten, inkt: aangekocht materiaal | Pressed and molded pulp products, nec: purchased material
27320000. Boeken afdrukken | Book printing
36120302. Autotransformatoren voor schakelborden (excl. Tele switchboards) | Autotransformers for switchboards (exc. tele. switchboards)
38220202. Geleidelijke schakelaars, pneumatische | Gradual switches, pneumatic
39491303. Hockey apparatuur en benodigdheden, algemeen | Hockey equipment and supplies, general
57360000. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
96210000. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation

Werken bij belpart sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in belpart sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor belpart sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for belpart sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • Callcentermedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Opbellen van klanten en prospecten vanuit de database. - Maken van afspraken. - Controleren van de gegevens. - Behalen van targets. - Ondersteuning bieden aan de Sales afdeling. Interne opleidingen en coaching zijn aanwezig binnen het bedrijf!

  • Medewerker beenhouwerij FT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In onze supermarkt staat de slagerij met eigen atelier centraal. Alles wordt ter plaatse vers bereid en om ons team hierin te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe fulltime medewerker. Elke ochtend maak je samen met de beenhouwer de toonbank terug verkoopsklaar. Alles wordt uit de toonbank gehaald en terug aangevuld. Dit van 6u30 - 7u30 ; daarna sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten gehakten en preparés. Eenmaal de winkel open is, maken we in team de verschillende specialiteiten klaar. Diverse soorten hamburgers en panklare producten, brochetten, gyrossen, ... Jouw taak bestaat ook uit het maken van de worsten. Gewonen worsten, chipolata's , merguezen...Mits het aangeleerd worden van deze handeling uiteraard. Tussendoor sta je mee in voor het constant aanvullen van de toonbank en mocht het nodig zijn kun je ook enkele klanten helpen bedienen

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • huishoudhulp regio Kortemark/Handzame/Zarren (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Eventueel aangevuld met koken, wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Truiden, 8 uur per week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Sint-Truiden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

  • PROJECTLEIDER APPARTEMENTENBOUW (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z tijdig en kwalitatief uitvoeren van een of meerdere van onze projecten, en dit in eerste instantie in de appartementenbouw. - Je onderhoudt gedurende het hele project actieve contacten met de klant. - Je probeert op een proactieve manier de wensen van deze klant mede in kaart te brengen, in samenspraak met het team van architect en ingenieur. - Je bent de motor van het projectteam en bent sterk in aansturen, motiveren en opvolgen van je medewerkers. - Je bewaakt de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget. - Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van belpart sa in sociale netwerken
Look for responds of belpart sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor belpart sa. Laat een reactie achter voor belpart sa. belpart sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for belpart sa. Leave a respond for belpart sa. belpart sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie belpart sa op de google maps. Adres en contacten belpart sa
Location of belpart sa on the google maps. Address and contacts of belpart sa

Andere gerelateerde bedrijven als come belpart sa belpart sa: MVMC SPRL | Lechat Louis | ONDEO DEGREMONT SA | Menten-Ballet Interieurs NV | Ysewijn Gebroeders B.V.B.A.

Other related companies as belpart sa: MVMC SPRL | Lechat Louis | ONDEO DEGREMONT SA | Menten-Ballet Interieurs NV | Ysewijn Gebroeders B.V.B.A.

belpart sa is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio arquennes, 7181 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is belpart sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07307250976. Het bedrijf belpart sa bevindt zich op het adres: zone art des carrieres 14. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 682,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in belpart sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van belpart sa is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van belpart sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van belpart sa, openstaande posities, locatie van belpart sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

belpart sa is a company, that was registered 1990 in arquennes, 7181 - BE region, Belgium. Full name of company is belpart sa, company assigned to the tax number BE07307250976. The company belpart sa is located at the address: zone art des carrieres 14. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 682,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in belpart sa were not found.
The main activity of belpart sa is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of belpart sa is not available. You also can look at reviews of belpart sa, open positions, location of belpart sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over belpart sa, arquennes, 7181 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf belpart sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about belpart sa, arquennes, 7181 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company belpart sa, employees, financial statistics.