baert gebroeders

Contactgegevens baert gebroeders: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data baert gebroeders: address, phone, fax, email, website, opening hours

baert gebroeders

Regio (region): sintniklaas, VLAANDEREN 9100 - BE, België

Adres (address): landbouwersstraat 98a, België

Telefoon (phone): 03232960895 03232960895

Fax (fax): 03237662436 03237662436

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) baert gebroeders: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "baert gebroeders"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "baert gebroeders"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van baert gebroeders, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen baert gebroeders. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of baert gebroeders, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees baert gebroeders. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti baert gebroeders
Products information baert gebroeders

BTW identificatienummer (tax): BE07492645263
Ondernemingsnummer: 9004089355
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 744,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in baert gebroeders zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor baert gebroeders
(Get full report from official database of BE for baert gebroeders)

Aanvulling soorten activiteiten voor baert gebroeders
Addition kinds of activities for baert gebroeders

20330111. Tomatensaus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato sauce: packaged in cans, jars, etc.
23990403. Geldgordels | Money belts
32310404. Leaded glas | Leaded glass
59840000. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers
83519905. Kinderdagverblijf | Preschool center

Werken bij baert gebroeders: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in baert gebroeders: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor baert gebroeders. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for baert gebroeders. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (V/M) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het etiketteren en klaarzetten van bestellingen. inscannen van bestel- en of voorraadartikelen. u werkt steeds van maandag tot vrijdag

  • Logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november vrij? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Dakwerker (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dakwerker Functieomschrijving: Xtra Construct is onze nieuwe tak binnen Xtra Interim en Select die zich volledig gaat richten op vacatures binnen de bouw. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar dakwerkers. Heb jij interesse en/of ervaring in deze functie dan gaan wij op zoek voor jou! Wij hebben opdrachten bij zowel grote bouwbedrijven als kleinere aannemers. Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor hellende daken, platte daken, pannen, leien....

  • Inpakker/operator M/V (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

  • System Engineer - Network Engineer (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerkprotocols (TCP, VLAN, QOS), Firewalls en Microsoft Office 365. Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% van op kantoor. Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park. Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • tekenaar/ontwerper/projectleider see electrical (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ESK

    Type: Werfreserve

    U functie bestaat erin, nieuwe en bestaande elektrische installaties in kaart te brengen en te ontwerpen. U berekend de kortsluitstromen, spanningsvallen,.....u bent vertrouwt met het tekenpakket see electrical, eco-dial , caneco .. U stuurt een ploeg ploegbazen aan en heeft hen instructies. U kent het AREI U staat in voor het opvolgen van de projecten.

Zoek naar antwoorden van baert gebroeders in sociale netwerken
Look for responds of baert gebroeders in social networks

Lees alle opmerkingen voor baert gebroeders. Laat een reactie achter voor baert gebroeders. baert gebroeders bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for baert gebroeders. Leave a respond for baert gebroeders. baert gebroeders on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie baert gebroeders op de google maps. Adres en contacten baert gebroeders
Location of baert gebroeders on the google maps. Address and contacts of baert gebroeders

Andere gerelateerde bedrijven als come baert gebroeders baert gebroeders: AUTOCARS MEETJESLAND BVBA | Van Stappen Bunkering Services NV | TopSales SPRL | Leclercq | Mr christophe d mes

Other related companies as baert gebroeders: AUTOCARS MEETJESLAND BVBA | Van Stappen Bunkering Services NV | TopSales SPRL | Leclercq | Mr christophe d mes

baert gebroeders is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio sintniklaas, VLAANDEREN 9100 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is baert gebroeders, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07492645263. Het bedrijf baert gebroeders bevindt zich op het adres: landbouwersstraat 98a. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 744,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in baert gebroeders zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van baert gebroeders is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van baert gebroeders is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van baert gebroeders, openstaande posities, locatie van baert gebroeders op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

baert gebroeders is a company, that was registered 1997 in sintniklaas, VLAANDEREN 9100 - BE region, Belgium. Full name of company is baert gebroeders, company assigned to the tax number BE07492645263. The company baert gebroeders is located at the address: landbouwersstraat 98a. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 744,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in baert gebroeders were not found.
The main activity of baert gebroeders is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of baert gebroeders is not available. You also can look at reviews of baert gebroeders, open positions, location of baert gebroeders on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over baert gebroeders, sintniklaas, VLAANDEREN 9100 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf baert gebroeders, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about baert gebroeders, sintniklaas, VLAANDEREN 9100 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company baert gebroeders, employees, financial statistics.