alpha logica s.a

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • alpha logica s.a
Private companiesTobacco Products • alpha logica s.a

Contactgegevens alpha logica s.a: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data alpha logica s.a: address, phone, fax, email, website, opening hours

alpha logica s.a

Regio (region): BRUSSELS, 1050 - BE, België

Adres (address): Rue Defacqz 50, België

Telefoon (phone): 32 2 543 18 00 32 2 543 18 00

Fax (fax): +32 (60) 305-33-51 +32 (60) 305-33-51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) alpha logica s.a: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "alpha logica s.a"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "alpha logica s.a"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van alpha logica s.a, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen alpha logica s.a. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of alpha logica s.a, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees alpha logica s.a. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti alpha logica s.a
Products information alpha logica s.a

BTW identificatienummer (tax): BE09451782226
Ondernemingsnummer: 6556610107
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in alpha logica s.a zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor alpha logica s.a
(Get full report from official database of BE for alpha logica s.a)

Aanvulling soorten activiteiten voor alpha logica s.a
Addition kinds of activities for alpha logica s.a

3612. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
32550302. Brandblokken, bakstenen, tegels of speciale vormen | Fire clay blocks, bricks, tile, or special shapes
33390100. Lood en zink | Lead and zinc
34330103. Gasbrander, huishoudelijk | Gas burners, domestic
36480109. Schijnwerpers | Searchlights
54119900. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
57369902. Koperen instrumenten | Brass instruments
95319904. Behuisingsprogramma's, planning en ontwikkeling: overheid | Housing programs, planning and development: government

Werken bij alpha logica s.a: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in alpha logica s.a: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor alpha logica s.a. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for alpha logica s.a. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsadviseur interieur FT of PT m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoopadviseur gezocht voor interieurzaak regio Limburg! Beschik jij over uitstekende communicatieve en commerciële skills? Ben jij een echte initiatiefnemer? Ben je bovendien gebeten door alles wat met inrichting, decoratie en design te maken heeft? Dan is deze job ongetwijfeld ééntje voor jou! Als verkoopsadviseur zorg je ervoor de klanten zich meteen welkom voelen in de winkel. Je maakt hen wegwijs in de toonzaal en stelt de juiste vragen om zo hun specifieke wensen en behoeften te ontdekken. Door jouw uitstekende interieuradvies op maat, slaag je erin om de juiste artikelen te presenteren en aan de man te brengen.

  • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

  • Elektricien (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostnieuwkerke, regio Roeselare zoeken wij: EEN ELEKTRICIEN Functie: Samen met een collega staat u in voor de elektrische installaties in warenhuizen en banken over heel België

  • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Demonstrateur Airfryer - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiasteling met een passie voor (gezond) koken, die op een amusante, vlotte en informatieve manier demonstraties kan geven van de Airfryer op verschillende locaties in de regio, en de overtuigingskracht heeft om het product ook nadien te verkopen dan ben je onze ideale kandidaat Deze opdracht tot een goede einde brengen kan aanleiding zijn naar meer leuke demonstraties

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Brandertechnicus (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

  • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

Zoek naar antwoorden van alpha logica s.a in sociale netwerken
Look for responds of alpha logica s.a in social networks

Lees alle opmerkingen voor alpha logica s.a. Laat een reactie achter voor alpha logica s.a. alpha logica s.a bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for alpha logica s.a. Leave a respond for alpha logica s.a. alpha logica s.a on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie alpha logica s.a op de google maps. Adres en contacten alpha logica s.a
Location of alpha logica s.a on the google maps. Address and contacts of alpha logica s.a

Andere gerelateerde bedrijven als come alpha logica s.a alpha logica s.a: American Outfitters | Air Namibia | Vandervorst R | Antwerpen Averechts VZW | Transeurope Citytrips NV

Other related companies as alpha logica s.a: American Outfitters | Air Namibia | Vandervorst R | Antwerpen Averechts VZW | Transeurope Citytrips NV

alpha logica s.a is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio BRUSSELS, 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is alpha logica s.a, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09451782226. Het bedrijf alpha logica s.a bevindt zich op het adres: Rue Defacqz 50. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 723,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in alpha logica s.a zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van alpha logica s.a is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van alpha logica s.a is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van alpha logica s.a, openstaande posities, locatie van alpha logica s.a op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

alpha logica s.a is a company, that was registered 1999 in BRUSSELS, 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is alpha logica s.a, company assigned to the tax number BE09451782226. The company alpha logica s.a is located at the address: Rue Defacqz 50. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 723,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in alpha logica s.a were not found.
The main activity of alpha logica s.a is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of alpha logica s.a is not available. You also can look at reviews of alpha logica s.a, open positions, location of alpha logica s.a on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over alpha logica s.a, BRUSSELS, 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf alpha logica s.a, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about alpha logica s.a, BRUSSELS, 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company alpha logica s.a, employees, financial statistics.