aktua grafiek

Contactgegevens aktua grafiek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data aktua grafiek: address, phone, fax, email, website, opening hours

aktua grafiek

Regio (region): Zulte, 9870 - BE, België

Adres (address): staatsbaan 191g, België

Telefoon (phone): +32 (68) 923-97-30 +32 (68) 923-97-30

Fax (fax): 32 9 3884018 32 9 3884018

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) aktua grafiek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "aktua grafiek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "aktua grafiek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van aktua grafiek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen aktua grafiek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of aktua grafiek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees aktua grafiek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti aktua grafiek
Products information aktua grafiek

BTW identificatienummer (tax): BE04735900878
Ondernemingsnummer: 6830718994
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in aktua grafiek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor aktua grafiek
(Get full report from official database of BE for aktua grafiek)

Aanvulling soorten activiteiten voor aktua grafiek
Addition kinds of activities for aktua grafiek

272100. periodieken | Periodicals
421299. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
22111304. Seersuckers, katoen | Seersuckers, cotton
22310106. Broeken: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Trouserings: wool, mohair, or similar fibers
25310203. Kerken, kerk | Pews, church
28190500. aluinen | Alums
30210105. Galoshes, plastic | Galoshes, plastic
34639908. Loodgieterswerk smeedstukken, nonferrous | Plumbing fixture forgings, nonferrous
36479904. Mistlampen | Fog lights
50990206. Roundwood | Roundwood

Werken bij aktua grafiek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in aktua grafiek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor aktua grafiek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for aktua grafiek. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever 2ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

  • Leeggoedbehandelaars - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • Medewerker Onderhoud (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

  • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

  • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

  • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

    Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

    Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

    Type: Werfreserve

    Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

Zoek naar antwoorden van aktua grafiek in sociale netwerken
Look for responds of aktua grafiek in social networks

Lees alle opmerkingen voor aktua grafiek. Laat een reactie achter voor aktua grafiek. aktua grafiek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for aktua grafiek. Leave a respond for aktua grafiek. aktua grafiek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie aktua grafiek op de google maps. Adres en contacten aktua grafiek
Location of aktua grafiek on the google maps. Address and contacts of aktua grafiek

Andere gerelateerde bedrijven als come aktua grafiek aktua grafiek: Epson Center | CHATEAU DU SAULCHOIR | Versluys Bouwbedrijf N.V. | Dombrowski | Kemuri Systems

Other related companies as aktua grafiek: Epson Center | CHATEAU DU SAULCHOIR | Versluys Bouwbedrijf N.V. | Dombrowski | Kemuri Systems

aktua grafiek is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Zulte, 9870 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is aktua grafiek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04735900878. Het bedrijf aktua grafiek bevindt zich op het adres: staatsbaan 191g. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 108,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in aktua grafiek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van aktua grafiek is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van aktua grafiek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van aktua grafiek, openstaande posities, locatie van aktua grafiek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

aktua grafiek is a company, that was registered 1990 in Zulte, 9870 - BE region, Belgium. Full name of company is aktua grafiek, company assigned to the tax number BE04735900878. The company aktua grafiek is located at the address: staatsbaan 191g. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 108,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in aktua grafiek were not found.
The main activity of aktua grafiek is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of aktua grafiek is not available. You also can look at reviews of aktua grafiek, open positions, location of aktua grafiek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over aktua grafiek, Zulte, 9870 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf aktua grafiek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about aktua grafiek, Zulte, 9870 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company aktua grafiek, employees, financial statistics.