aflenet vzw

Contactgegevens aflenet vzw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data aflenet vzw: address, phone, fax, email, website, opening hours

aflenet vzw

Regio (region): bruxelles, 1000 - BE, België

Adres (address): voorzorgsstraat 60, België

Telefoon (phone): 32.2.5114569 32.2.5114569

Fax (fax): 32.2.5118579 32.2.5118579

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) aflenet vzw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "aflenet vzw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "aflenet vzw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van aflenet vzw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen aflenet vzw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of aflenet vzw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees aflenet vzw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti aflenet vzw
Products information aflenet vzw

BTW identificatienummer (tax): BE09653930664
Ondernemingsnummer: 2223602294
Hoofdstad (capital): 175,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 428,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in aflenet vzw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor aflenet vzw
(Get full report from official database of BE for aflenet vzw)

Aanvulling soorten activiteiten voor aflenet vzw
Addition kinds of activities for aflenet vzw

23539904. Hoeden en petten, anders | Hats and caps, nec
33419912. Selenmelting en raffinage (secundair) | Selenium smelting and refining (secondary)
35990303. Machinebouw, werk en reparatie | Machine shop, jobbing and repair
52519900. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
79999906. Jukebox verhuur | Jukebox rental

Werken bij aflenet vzw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in aflenet vzw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor aflenet vzw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for aflenet vzw. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Commercieel bediende | Voltijds | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service Center. Je zal voornamelijk instaan voor de opname van orders, afhandeling van klachten (m.b.t. facturen/prijzen) en opvolgen van commerciële after-sales contacten. Daarnaast sta je ook in voor de administratieve verwerking van de gegevens en de opmaak van facturen.

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Technieker E and I (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen ivm elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie in gans het bedrijf. Tevens verleen je assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies. Deze functie wordt uitgevoerd in 3 ploegen.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Student/e Graphic Design (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

  • PROJECTLEIDER WATERBOUW - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider van de afdeling waterbouw ben je verantwoordelijk voor voor de volledige praktische organisatie van de totaaluitvoering op de werf, zowel technisch als financieel-administratief. Je stuurt en motiveert je werknemers en onderaannemers om de werkzaamheden vlot te laten verlopen Je volgt een stipte planning Je hebt oog voor de veiligheid op de werf Je bewaakt de kwaliteit der werken

  • dossierbeheerder (boekhouder-fiscalist) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Om de continue groei van ons kantoor te ondersteunen, zijn we op zoek naar een boekhouder – fiscalist. U verzorgt de boekhouding van onze klanten, in hoofdzaak vennootschappen.U bent dossierbeheerder van A tot Z: u zorgt voor de input en de verwerking van de boekhouding van onze klanten: aan- en verkoopfacturen en financiële verrichtingen. U maakt de BTW-aangifte op, sluit de boekhouding af en maakt de jaarrekening op. U verzorgt alle fiscale aangiftes (personenbelastingen en vennootschapsbelasting).

  • Zelfstandige uitbaters Hubiz-winkels Zottegem, Geraardsbergen en Denderleeuw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor:   Hubiz station Zottegem Openingsuren: ma - vrij: 5u30 - 18u30, za: 6u30 - 14u, zon: gesloten Recent geopend Hubiz station Geraardsbergen Openingsuren:  ma - vrij: 5u - 18u30, zat: 9u - 14u, zon: gesloten Recent geopend Verse belegde broodjes (afbak) Hubiz station Denderleeuw Openingsuren: ma - vrij: 5u30 tot 18u00, zo: 7u tot 14u, zon: gesloten Opening in december 2018, momenteel een filiaal van Panos   Verse belegde broodjes (afbak voorzien) De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten (niet in Hubiz Zottegem)  Je bereidt verse belegde broodjes (niet in Hubiz Zottegem)  Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent een vroege vogel, je hebt geen last van de openingstijden Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare gloednieuwe winkel op een topligging  Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk  Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door via onderstaande rode knop. We nemen contact met je op.   Voor meer info over Hubiz, bezoek onze website.    

Zoek naar antwoorden van aflenet vzw in sociale netwerken
Look for responds of aflenet vzw in social networks

Lees alle opmerkingen voor aflenet vzw. Laat een reactie achter voor aflenet vzw. aflenet vzw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for aflenet vzw. Leave a respond for aflenet vzw. aflenet vzw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie aflenet vzw op de google maps. Adres en contacten aflenet vzw
Location of aflenet vzw on the google maps. Address and contacts of aflenet vzw

Andere gerelateerde bedrijven als come aflenet vzw aflenet vzw: CRIJNS K | Medisch Centrum Boom VZW | Honeywell SA | Van Gestel P | Geologistics N.V.

Other related companies as aflenet vzw: CRIJNS K | Medisch Centrum Boom VZW | Honeywell SA | Van Gestel P | Geologistics N.V.

aflenet vzw is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio bruxelles, 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is aflenet vzw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09653930664. Het bedrijf aflenet vzw bevindt zich op het adres: voorzorgsstraat 60. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 175,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 428,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in aflenet vzw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van aflenet vzw is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van aflenet vzw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van aflenet vzw, openstaande posities, locatie van aflenet vzw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

aflenet vzw is a company, that was registered 2013 in bruxelles, 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is aflenet vzw, company assigned to the tax number BE09653930664. The company aflenet vzw is located at the address: voorzorgsstraat 60. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 175,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 428,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in aflenet vzw were not found.
The main activity of aflenet vzw is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of aflenet vzw is not available. You also can look at reviews of aflenet vzw, open positions, location of aflenet vzw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over aflenet vzw, bruxelles, 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf aflenet vzw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about aflenet vzw, bruxelles, 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company aflenet vzw, employees, financial statistics.