addwittz

Particuliere bedrijvenBosbouw • addwittz
Private companiesForestry • addwittz

Contactgegevens addwittz: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data addwittz: address, phone, fax, email, website, opening hours

addwittz

Regio (region): Antwerp, - 2600 - BE, België

Adres (address): Grote Steenweg 91, België

Telefoon (phone): 32/3/286 80 40 32/3/286 80 40

Fax (fax): 32/3/286 80 42 32/3/286 80 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) addwittz: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "addwittz"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "addwittz"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van addwittz, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen addwittz. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of addwittz, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees addwittz. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti addwittz
Products information addwittz

BTW identificatienummer (tax): BE01329864501
Ondernemingsnummer: 9672607421
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in addwittz zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor addwittz
(Get full report from official database of BE for addwittz)

Aanvulling soorten activiteiten voor addwittz
Addition kinds of activities for addwittz

552100. Gebruikte autodealers | Used car dealers
02790102. Zijde (ruwe) productie en zijderworm boerderij | Silk (raw) production and silkworm farm
36510204. Video triggers (afstandsbediening tv apparaten) | Video triggers (remote control tv devices)
51220204. Toilet preparaten | Toilet preparations
73891100. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services
79991126. Fotografie instructie | Photography instruction

Werken bij addwittz: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in addwittz: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor addwittz. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for addwittz. Looking for open vacancies in other companies

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen, zijn we op zoek naar een half-automaatlasser in het atelier. De firma is actief in metaalconstructies en machinebouw. Als lasser: Sta je in voor half-automaat lassen in het atelier Je zal ook heel veel moeten slijpen met een slijpschijf Fabricage van seriewerk ...

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Studentenjob Polyvalent verkoopsmedewerker - TOTAL Kalken (richting Gent) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Kalken (E17 Antwerpen-Gent, richting Gent) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 2/5de regime. (tijdens de weekends)

  • Jobstudent fototentoonstelling Klasse (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: Departement Onderwijs en Vorming

    Type: Studentenjobs

    Klasse organiseert een reizende fototentoonstelling en is op zoek naar een jobstudent om dit te ondersteunen. Volgende taken komen aan bod: overleggen met het Klasse secretariaat, contacten leggen met de scholen, op eenzelfde dag de fototentoonstelling ophalen (eventueel inpakken) en naar een volgende locatie brengen en daar de kaders ophangen. Je krijgt uiteraard over dit alles een briefing op de redactie.

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

  • Sales Engineer - Entrance Systems & Acces Control (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE Belgium zoekt ter versterking van haar sales team te Vlaanderen een Sales Engineer voor de automatische deuren business. Je bouwt een solide kennis van de markt, klanten en onze business op. We zullen jou hier uiteraard in opleiden en ondersteunen. Je werkt aan een kwaliteitsvol partnerschap met de klanten binnen je geografische sector. Dit doe je aan de hand van jouw technische meerwaarde, sterke adviezen en persoonlijke aanpak. Je behandelt de offerte-aanvragen in je geografische sector en breidt daardoor het klantenbestand verder uit wat betreft nieuwe deursystemen en toegangscontrole. Je bent ongeveer 50-60% van je tijd op de baan en 40-50% op kantoor en thuis aan het werk. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager, met wie je eveneens op regelmatige basis samen zit om je projecten te bespreken.

  • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Flexijob klusjesman techniek (Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F))

    Regio: Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F)

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Flexijob

    Holiday Suites is een toeristisch bedrijf die appartementen & villa's langs de Noord-Franse & Belgische kust verhuurt. Uw functie bestaat er in om deze appartementen & villa's te onderhouden (technisch) en mankementen op te lossen waar nodig. Werken in het weekend via een permanentiesysteem is hierbij belangrijk. Sinds de vakantieperiodes voor ons het drukst zijn, spreekt het voor zich dat u dan ook bereid bent om in die periodes te werken. - Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onze appartementen & villa's - Je voert reparaties uit bij technische defecten - Je staat in voor het onderhoud van gebruikte materialen - Je werkt nauw samen met de operational manager - Je beschikt over een administratieve ingesteldheid

Zoek naar antwoorden van addwittz in sociale netwerken
Look for responds of addwittz in social networks

Lees alle opmerkingen voor addwittz. Laat een reactie achter voor addwittz. addwittz bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for addwittz. Leave a respond for addwittz. addwittz on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie addwittz op de google maps. Adres en contacten addwittz
Location of addwittz on the google maps. Address and contacts of addwittz

Andere gerelateerde bedrijven als come addwittz addwittz: Van der Vorst Ivan & De Brock Wim | Autorova NV | Gewa | Guissard R | Ons Lier

Other related companies as addwittz: Van der Vorst Ivan & De Brock Wim | Autorova NV | Gewa | Guissard R | Ons Lier

addwittz is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerp, - 2600 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is addwittz, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01329864501. Het bedrijf addwittz bevindt zich op het adres: Grote Steenweg 91. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 468,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in addwittz zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van addwittz is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van addwittz is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van addwittz, openstaande posities, locatie van addwittz op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

addwittz is a company, that was registered 2010 in Antwerp, - 2600 - BE region, Belgium. Full name of company is addwittz, company assigned to the tax number BE01329864501. The company addwittz is located at the address: Grote Steenweg 91. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 468,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in addwittz were not found.
The main activity of addwittz is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of addwittz is not available. You also can look at reviews of addwittz, open positions, location of addwittz on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over addwittz, Antwerp, - 2600 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf addwittz, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about addwittz, Antwerp, - 2600 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company addwittz, employees, financial statistics.