Zur Geul

Contactgegevens Zur Geul: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zur Geul: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zur Geul

Regio (region): BE-4730 Raeren - Hauset - BE, België

Adres (address): Kirchstrasse 66, België

Telefoon (phone): +32.87639705 +32.87639705

Fax (fax): +32 (71) 452-19-97 +32 (71) 452-19-97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zur Geul: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zur Geul"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zur Geul"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zur Geul, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zur Geul. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zur Geul, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zur Geul. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zur Geul
Products information Zur Geul

BTW identificatienummer (tax): BE01110412597
Ondernemingsnummer: 6281402587
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Zur Geul zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zur Geul
(Get full report from official database of BE for Zur Geul)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zur Geul
Addition kinds of activities for Zur Geul

3953. Markeringsapparaten | Marking devices
20419903. Maïsmeel | Corn meal
23920504. Handdoeken, stof en nonwoven: gemaakt van aangekochte materialen | Towels, fabric and nonwoven: made from purchased materials
28210108. Ureaharsen | Urea resins
28330102. Barbituurzuur en derivaten | Barbituric acid and derivatives
49250102. Coke oven gas, productie en distributie | Coke oven gas, production and distribution
51690103. Chloor | Chlorine
61539901. Creditcarddiensten, centrale agentschap collectie | Credit card services, central agency collection
87139902. Lucht digitale beeldvorming | Aerial digital imaging

Werken bij Zur Geul: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zur Geul: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zur Geul. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zur Geul. Looking for open vacancies in other companies

  • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

  • PLC Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

  • Bandenmonteur (M/V) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur: - sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. - herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. - varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. - zorg jij ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg. - ben jij de specialist die bovendien weet dat de verschillende onderdelen van het onderstel van een voertuig goed moeten afgestemd zijn. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en vergroot je het rijcomfort en de veiligheid. TREFWOORDEN: bandenmonteur - automechaniek - monteur

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waarschoot en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • Bijlesgever wiskunde (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Technisch-commercieel talent binnendienst HVAC (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als technisch-commercieel bediende verzorg je de opmaak van offertes van centrale verwarming. Je werkt de meest geschikte installatie uit. Je staat in voor zowel de warmteverliesberekening als de uitwerking van het concept van de technische installatie. Je adviseert klanten & installateurs bij hun productkeuzes. Je beantwoordt technische vragen. Je ondersteunt de vertegenwoordigers in hun dagdagelijkse werking.

  • Junior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

Zoek naar antwoorden van Zur Geul in sociale netwerken
Look for responds of Zur Geul in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zur Geul. Laat een reactie achter voor Zur Geul. Zur Geul bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zur Geul. Leave a respond for Zur Geul. Zur Geul on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zur Geul op de google maps. Adres en contacten Zur Geul
Location of Zur Geul on the google maps. Address and contacts of Zur Geul

Andere gerelateerde bedrijven als come Zur Geul Zur Geul: Creature bvba/Filip Lefere | Van Kersavond | Digital Life | Drive sprl | FGV-Invest nv

Other related companies as Zur Geul: Creature bvba/Filip Lefere | Van Kersavond | Digital Life | Drive sprl | FGV-Invest nv

Zur Geul is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio BE-4730 Raeren - Hauset - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Zur Geul, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01110412597. Het bedrijf Zur Geul bevindt zich op het adres: Kirchstrasse 66. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 330,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Zur Geul zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zur Geul is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zur Geul is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zur Geul, openstaande posities, locatie van Zur Geul op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zur Geul is a company, that was registered 1990 in BE-4730 Raeren - Hauset - BE region, Belgium. Full name of company is Zur Geul, company assigned to the tax number BE01110412597. The company Zur Geul is located at the address: Kirchstrasse 66. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 330,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Zur Geul were not found.
The main activity of Zur Geul is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Zur Geul is not available. You also can look at reviews of Zur Geul, open positions, location of Zur Geul on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zur Geul, BE-4730 Raeren - Hauset - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zur Geul, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zur Geul, BE-4730 Raeren - Hauset - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zur Geul, employees, financial statistics.