ZeroVoltage

Contactgegevens ZeroVoltage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZeroVoltage: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZeroVoltage

Regio (region): Gent 9000 - BE, België

Adres (address): Henegouwenstraat 53, België

Telefoon (phone): +32-476-259378 +32-476-259378

Fax (fax): +32-9-2339297 +32-9-2339297

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZeroVoltage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZeroVoltage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZeroVoltage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZeroVoltage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZeroVoltage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZeroVoltage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZeroVoltage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZeroVoltage
Products information ZeroVoltage

BTW identificatienummer (tax): BE02642181396
Ondernemingsnummer: 8200988769
Hoofdstad (capital): 547,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ZeroVoltage zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZeroVoltage
(Get full report from official database of BE for ZeroVoltage)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZeroVoltage
Addition kinds of activities for ZeroVoltage

287900. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
20920100. Verse of bevroren vis of zeevruchten chowders, soepen en stoofpotjes | Fresh or frozen fish or seafood chowders, soups, and stews
34210205. Snips, tinners ' | Snips, tinners'
35770501. Barcode (magnetische inkt) printers | Bar code (magnetic ink) printers
39530107. Schoenzegels, hand: rubber of metaal | Shoe stamps, hand: rubber or metal
50740302. Pijpen en toebehoren, kunststof | Pipes and fittings, plastic
51910402. Harness, gemaakt op individuele volgorde | Harness, made to individual order
78220201. Filmverhuur, voor televisie: film | Film rental, for television: motion picture
78329902. Exposanten, rondreisend: film | Exhibitors, itinerant: motion picture

Werken bij ZeroVoltage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZeroVoltage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZeroVoltage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZeroVoltage. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

  • Contact Centre Agent - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie. Je assisteert onze gasten 24/7 overal ter wereld. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Help ons de populairste vakantieprovider ter wereld te worden. Voor ondersteuning van onze Connected Service Centers op Mallorca, Kreta en in Portugal in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende:                     Contact Center Agent (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Verwerking van wereldwijde vragen van gasten, suppliers en collega’s via telefoon, e-mail, WhatsApp, livechat en social media Vlotte omgang met verschillende software en andere tools, zodat je snel informatie en antwoorden op vragen kunt bieden Informatie geven aan onze gasten over de verschillende vakantieregio's Het reserveren van excursies en huurauto's Ondersteun onze gasten met vakantie aanpassingen, klachten en noodsituaties

  • Dispatcher Luchthaven (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vliegtuigafhandeling in Zaventem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde Dispatchers. Taken / Verantwoordelijkheden : •Aanpassen van de planning in functie van afwijkingen van de dagplanning, •Registreren van gegevens mbt afwijkingen van de vliegtuigafhandeling, •Doorgeven van de tijdstippen van de uit te voeren werkzaamheden, •Informeren over de afwijkingen op de dagplanning en de vooropgestelde planning, •Geven van werkinstructies bij afwijkingen, •Correct inzetten van het materiaal, •Melden van defecten aan het materiaal

  • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

  • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

Zoek naar antwoorden van ZeroVoltage in sociale netwerken
Look for responds of ZeroVoltage in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZeroVoltage. Laat een reactie achter voor ZeroVoltage. ZeroVoltage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZeroVoltage. Leave a respond for ZeroVoltage. ZeroVoltage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZeroVoltage op de google maps. Adres en contacten ZeroVoltage
Location of ZeroVoltage on the google maps. Address and contacts of ZeroVoltage

Andere gerelateerde bedrijven als come ZeroVoltage ZeroVoltage: RAGE E | Luvarel NV | VITRONET | Van Den Broek J-P | P & W Service BVBA

Other related companies as ZeroVoltage: RAGE E | Luvarel NV | VITRONET | Van Den Broek J-P | P & W Service BVBA

ZeroVoltage is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Gent 9000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ZeroVoltage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02642181396. Het bedrijf ZeroVoltage bevindt zich op het adres: Henegouwenstraat 53. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 547,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 589,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ZeroVoltage zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZeroVoltage is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZeroVoltage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZeroVoltage, openstaande posities, locatie van ZeroVoltage op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ZeroVoltage is a company, that was registered 2001 in Gent 9000 - BE region, Belgium. Full name of company is ZeroVoltage, company assigned to the tax number BE02642181396. The company ZeroVoltage is located at the address: Henegouwenstraat 53. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 547,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 589,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ZeroVoltage were not found.
The main activity of ZeroVoltage is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ZeroVoltage is not available. You also can look at reviews of ZeroVoltage, open positions, location of ZeroVoltage on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZeroVoltage, Gent 9000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZeroVoltage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZeroVoltage, Gent 9000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZeroVoltage, employees, financial statistics.