ZOOM ON MORE

Contactgegevens ZOOM ON MORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZOOM ON MORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZOOM ON MORE

Regio (region): MERKSEM - BE, België

Adres (address): Ijsvogelstraat 51, België

Telefoon (phone): +32 479 629833 +32 479 629833

Fax (fax): +32 (81) 826-71-15 +32 (81) 826-71-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZOOM ON MORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZOOM ON MORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZOOM ON MORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZOOM ON MORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZOOM ON MORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZOOM ON MORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZOOM ON MORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZOOM ON MORE
Products information ZOOM ON MORE

BTW identificatienummer (tax): BE02961059570
Ondernemingsnummer: 9118621826
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ZOOM ON MORE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZOOM ON MORE
(Get full report from official database of BE for ZOOM ON MORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZOOM ON MORE
Addition kinds of activities for ZOOM ON MORE

367999. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
16290202. Spoorweg- en spoorwegbanenbouw | Railroad and railway roadbed construction
31999907. Handgrepen, zweep of bagage: leer | Handles, whip or luggage: leather
33390100. Lood en zink | Lead and zinc
35560103. Cream scheiders (voedingsmiddelen machines) | Cream separators (food products machinery)
36610101. Autotransformatoren voor telefooncentrales | Autotransformers for telephone switchboards
50820201. Bosbouwmachines | Forestry equipment
50849908. Het drukken van machines, uitrusting en benodigdheden | Printing trades machinery, equipment, and supplies
73359901. Luchtfotografie, behalve mapmaking | Aerial photography, except mapmaking
93110200. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy

Werken bij ZOOM ON MORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZOOM ON MORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZOOM ON MORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZOOM ON MORE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Cv En Sanitair (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een monteur HVAC.

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

  • Mederwerker apotheek Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht tot eind december met kans op verlenging. Taken: Gestructureerd ontblisteren en labelen van medicatie: deels manueel (uitduwen van capsules), deels m.b.v. ontblistertoestel Halveren en kwarteren van tabletten Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen Plaatsen en ontvangen van bestellingen Klaarzetten van bestellingen voor de rusthuizen

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • automecanicien (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

  • Administratieve medewerker binnendienst (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en afhandeling van orders en offertes. Je staat in contact met zowel klanten als transportfirmas en analyseert op welke manier het transport zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Je staat ook in voor de aanmaak van de nodige documenten bij verzending. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gespecialiseerd in bouw- en transportontwikkelingen en diensten zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker binnendienst.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • OPDIEN(ST)ER (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: VLETERHOF

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerd persoon om in het weekend te helpen bij de bediening van de klanten. U kan zelfstandig werken. Zowel uren als dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van ZOOM ON MORE in sociale netwerken
Look for responds of ZOOM ON MORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZOOM ON MORE. Laat een reactie achter voor ZOOM ON MORE. ZOOM ON MORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZOOM ON MORE. Leave a respond for ZOOM ON MORE. ZOOM ON MORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZOOM ON MORE op de google maps. Adres en contacten ZOOM ON MORE
Location of ZOOM ON MORE on the google maps. Address and contacts of ZOOM ON MORE

Andere gerelateerde bedrijven als come ZOOM ON MORE ZOOM ON MORE: SALLE VENTE ARDENNES MR REMY | Fort Napoleon | Ramses Intvitive Productions BVBA | ABIDT SC | WoonService Steyvers en Papillon

Other related companies as ZOOM ON MORE: SALLE VENTE ARDENNES MR REMY | Fort Napoleon | Ramses Intvitive Productions BVBA | ABIDT SC | WoonService Steyvers en Papillon

ZOOM ON MORE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio MERKSEM - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ZOOM ON MORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02961059570. Het bedrijf ZOOM ON MORE bevindt zich op het adres: Ijsvogelstraat 51. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ZOOM ON MORE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZOOM ON MORE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZOOM ON MORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZOOM ON MORE, openstaande posities, locatie van ZOOM ON MORE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ZOOM ON MORE is a company, that was registered 1997 in MERKSEM - BE region, Belgium. Full name of company is ZOOM ON MORE, company assigned to the tax number BE02961059570. The company ZOOM ON MORE is located at the address: Ijsvogelstraat 51. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ZOOM ON MORE were not found.
The main activity of ZOOM ON MORE is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZOOM ON MORE is not available. You also can look at reviews of ZOOM ON MORE, open positions, location of ZOOM ON MORE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZOOM ON MORE, MERKSEM - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZOOM ON MORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZOOM ON MORE, MERKSEM - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZOOM ON MORE, employees, financial statistics.