Yvan Lambrechts

Contactgegevens Yvan Lambrechts: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Yvan Lambrechts: address, phone, fax, email, website, opening hours

Yvan Lambrechts

Regio (region): Vrasene 9120 - BE, België

Adres (address): Daalstraat 32a / 22, België

Telefoon (phone): +32-3-775.64.68 +32-3-775.64.68

Fax (fax): +32-3-326.32.13 +32-3-326.32.13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Yvan Lambrechts: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Yvan Lambrechts"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Yvan Lambrechts"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Yvan Lambrechts, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Yvan Lambrechts. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Yvan Lambrechts, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Yvan Lambrechts. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Yvan Lambrechts
Products information Yvan Lambrechts

BTW identificatienummer (tax): BE09740997314
Ondernemingsnummer: 1947021484
Hoofdstad (capital): 987,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 178,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Yvan Lambrechts zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Yvan Lambrechts
(Get full report from official database of BE for Yvan Lambrechts)

Aanvulling soorten activiteiten voor Yvan Lambrechts
Addition kinds of activities for Yvan Lambrechts

299900. Petroleum en steenkoolproducten, niet inbegrepen | Petroleum and coal products, nec
17990610. Vensterbehandelingsinstallatie | Window treatment installation
28349907. Poeders, farmaceutisch | Powders, pharmaceutical
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
50130201. Apparatuur voor auto-service station | Automobile service station equipment
62219903. Commodity traders, contracten | Commodity traders, contracts

Werken bij Yvan Lambrechts: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Yvan Lambrechts: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Yvan Lambrechts. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Yvan Lambrechts. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • Mechanieker bestelwagens/kranen regio Meerhout voor onmiddellijke opstart (M/V)! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Meerhout zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker bestelwagens/kranen voor onmiddellijke opstart(M/V)! *Je gaat herstellingen uitvoeren aan bestelwagens en kranen *Je hebt de nodige technische kennis *Je kan zelfstandig werken *Je bent een teamplayer!

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Onthaalmedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Oudenaarde, zijn wij op zoek naar gemotiveerde redders. Heb je het diploma al op zak? Dan kan je meteen starten Zo niet, mag je ons overtuigen van je motivatie, en dan zorgen wij voor de opleidingen Wat doet een redder? Je kijkt toe op de veiligheid van de bezoekers en het personeel in het zwembad Je volgt de veiligheidsprocedures en poetsschema's op zodat de veiligheid en netheid optimaal blijft Je helpt bij het organiseren van extra activiteiten Je doet regelmatig water- en chloormetingen en rapporteert aan de zwembadmanager

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

Zoek naar antwoorden van Yvan Lambrechts in sociale netwerken
Look for responds of Yvan Lambrechts in social networks

Lees alle opmerkingen voor Yvan Lambrechts. Laat een reactie achter voor Yvan Lambrechts. Yvan Lambrechts bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Yvan Lambrechts. Leave a respond for Yvan Lambrechts. Yvan Lambrechts on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Yvan Lambrechts op de google maps. Adres en contacten Yvan Lambrechts
Location of Yvan Lambrechts on the google maps. Address and contacts of Yvan Lambrechts

Andere gerelateerde bedrijven als come Yvan Lambrechts Yvan Lambrechts: Sprumont SPRL | Europa Finance | BIZZ MUSIC & RENTING BVBA | Kepro NV | Xavier Mares

Other related companies as Yvan Lambrechts: Sprumont SPRL | Europa Finance | BIZZ MUSIC & RENTING BVBA | Kepro NV | Xavier Mares

Yvan Lambrechts is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Vrasene 9120 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Yvan Lambrechts, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09740997314. Het bedrijf Yvan Lambrechts bevindt zich op het adres: Daalstraat 32a / 22. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 987,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 178,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Yvan Lambrechts zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Yvan Lambrechts is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Yvan Lambrechts is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Yvan Lambrechts, openstaande posities, locatie van Yvan Lambrechts op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Yvan Lambrechts is a company, that was registered 2008 in Vrasene 9120 - BE region, Belgium. Full name of company is Yvan Lambrechts, company assigned to the tax number BE09740997314. The company Yvan Lambrechts is located at the address: Daalstraat 32a / 22. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 987,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 178,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Yvan Lambrechts were not found.
The main activity of Yvan Lambrechts is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Yvan Lambrechts is not available. You also can look at reviews of Yvan Lambrechts, open positions, location of Yvan Lambrechts on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Yvan Lambrechts, Vrasene 9120 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Yvan Lambrechts, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Yvan Lambrechts, Vrasene 9120 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Yvan Lambrechts, employees, financial statistics.